Hudba pred domom

ahojte, chcem sa spytat ako riesite hudbu pred domom ak mate na svadbe dj...dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
velmi som nepochopila co si touto otazkou myslela. kedy chcete mat tu hudbu pred domom? ked bude odobierka alebo ako? ak mate dja tak asi nijako, lebo si tam nebude kvoli tej chvilke rozkladat celu aparaturu. ked by ste velmi nejaku chceli tak to rieste nejakym radiom alebo nejakou miestnou dedinskou kapelou :)
Odpovedať
Zajednat si kapelu len na par hodin, pripadne nejakeho heligonkara, huslkstu a pod.
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi od toho na kolko to chcete ale baby maju pravdu, najlepsie by bolo nejaku miestnu skupinu alebo huslistu, hocikoho kto takto hrava. Ja som tiez minule videla pred domom kde bola svadbu taku kapelku zlozenu zo starsich panov a normalne tam mali aj bubny rozlozene, vsetko. Bolo to hrozne mile, stavim sa, ze niekoho takeho u vas poznas. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ladym77 my sme mali na svadbe dj a hudbu pred domov sme poriesili tak, ze sme si zajednali hudobnikov, ktory vlastne hrali pred domom, kostolom a este prisli aj na odcepcenie
Odpovedať
podľa mňa by ste to kľudne mohli riešiť aj nejakými reproduktoromi a notebookom, teda neviem akú chcete hudbu ale z youtube si môžete pustiť čo chcete a hlavne to máte zadarmo, takže zase aj trošku ušetríte ale ak máte predstavu, že to bude živá hudba tak je to na vás :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?