Hudba živá či dj???

Prosím poraďte je lepšia živá hudba či dj??? a aj nejaké tipy poprosím :)
Odpovedať
ja teda som vzdy bola a jednoznačne som za DJ
Odpovedať
my sme mali aj aj, a jednoznacne by som teraz dala kapelu na celu noc, ak je dobra kapela, tak to vytvori uplneeee nieco ine ako dj....my sme mali happy band..zahrali uplne vsetko,rock, pop,jazz....prosto kto si co prial, mali sme maldych ludi vsetko a to co s nimi dokazali urobit bolo neksutocne...takze ja odporucam dobru kapelu...ale ak nie je na lepsiu kapelu rozpocet tak velmi dobry dj....
Odpovedať
Profilova fotka
najlepsia je ziva skupina didzejov :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@dj_ntonyo Tony a to je co :-D :-D :-D ??? Skupina zivych DJ's ???
Odpovedať
Profilova fotka
To je presne to co slecne vylieci vecernu dilemu 8-)
Odpovedať
Určite dobrá kapela...my máme skupinu Baroni, už som ich zažila na svadbe a boli tutový, zahrali všetko :) teda pokiaľ nechcete počúvať dnb, ale techno ;)
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznačne kapela
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali spirit z betlanoviec neviem odkiaľ si ty
Odpovedať
Profilova fotka
Súhlasím , jednoznačne skupiny , ale myslím len tie top skupiny , v opačnom prípade radšej DJ :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznacne ziva kapela, aj ked samozrejme, ze su aj DJ dobri :) odporucam kapelu ESPRIT. Su drahsi, ale spravia neskutocnu zabavu a pre nas bolo dolezite, ze spievali v anglictine a uzasne! Vytvorili atmosferu ako na koncerte ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@veverka123456 jednoznačne dobrá kapela, nedá sa to porovnať s DJ....ale musí byť fakt dobrá, taká ktorá zahrá takmer všetky žánre aby bolo každému po chuti....tá atmosféra ktorú dokáže vytvoriť kapela je na nezaplatenie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Každému podľa chuti :) mne sa kapely nepáčia, mám rada všetky pesničky v pôvodnom znení a veeeľa žánrov, takže u nás bola jasná voľba DJ :) a dokonca ešte aj známy, ktorý presne vie, čo od neho chceme :) musíš vybrať tak, aby ste boli spokojní vy dvaja :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ziva kapela jednoznacne. Urobi uplne inu atmosferu ako DJ. Samozrejme aj DJ je fajn, ale pre mna DJ na disco a na svadbu kapela. A ak chcete na svadbe aj ludovky, tak nieje o com. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Všetko má svoje pre aj proti, nič nie je jednoznačné - je to vec názoru a kto kde zažil akého DJa alebo kapelu. Záleží od kapely aj DJa. Ak treba ľudovky, tak sa hrajú aj ľudovky. A ak do nich vie DJ aj zaspievať o to lepšie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som jednoznačne za DJ. Brat mal živú kapelu, skôr ludovky hrali, čiže pre mladých nič. Sestra mala zas DJ a bol fain. DJ je podľa mňa lepší, ten ti pustí aj ludovky aj disco. My tiež budeme mať DJ - Marián Kukla - Hlohovec. Odporúčam, videla som ho na viacerých svadbách a plesoch.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si nedovolím použiť slovíčko "jednoznačne", pretože je to vec názoru. Živá hudba je iný štýl umenia ako DJ, niekomu to je oveľa viacej po chuti a dýcha z toho iná atmosféra, keď sa všetko hrá a spieva na živo. Ale niekomu sa pre zmenu páčia piesne iba v originále a DJ má oveľa kvalitnejší archív, kde kapela tomuto konkurovať nevie. Kvalitný DJ má zväčša aj viacej rôznych podporných aktivít pre zlepšenie nálady... totiž veľa krát som sa stretol s názorom, že "my sme kapela, my iba hráme", preto vo veľa prípadoch kapela nevie vystupňovať náladu tak, ako dobrý DJ. A veľa kapiel má nie len podklady ale aj druhé, či tretie hlasy už nahraté na mini-diskoch, čiže žiadna živá hudba, niekedy ani spevy. Ale ako som na úvod napísal, je to vec subjektívneho názoru, vzhľadom na kvalitu kapely, či DJ-ja. Nie je totiž kapela, ako kapela a DJ ako DJ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?