Hudobná kapela PROFIL

Profilova fotka
Ahojte, ako ste boli spokojní s touto kapelou? :-)
Odpovedať
@barborka0307 tiez som nad nimi rozmyslala, pan bol v telefone velmi mily a ustretovy ak mas hosti ktori maju radi ludovky myslim ze budu super:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja s ním komunikujem cez email, len sa snažím od niekoho zohnať nejaké detaily alebo aj dvd zo svadby, keďže by som to aj chcela vidieť, je to ťažké. Oni hrajú aj moderné a dokonca niektoré súčasné aj púšťajú, čo ja veľmi oceňujem, keďže som chcela mať v kapele aj "DJ" :-)
Odpovedať
Profil je stará klasika,hraju už roky.A dávam velké plus,že hrajú naživo.Moderné Vám pustia ako DJ aj s komentárom,takže kludne berte,určite neobanujete.Okrem hrania za tie roky velmi dobre ovládajú aj svadobné zvyky.Určite je to lepšia hudba ako súčasné karaoke DUA ,TRIA a podobne.
Odpovedať
prosím Vás, koľko € berú za svadbu? V prípade, že by sme ich chceli aj pred dom aj do haly... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@timima @pavuk72 Dnes s nimi máme prvé stretnutie. Takže je isté, že budúci rok budeme Profilovať :-) @amy285 Berú 1100€, už s dopravou. A zahrajú pred domom, pred kostolom, pri kostole pri gratuláciách, cestou do sály ak sa ide pešo, v cene je aj starejší, takže robia aj odobierky, odčepčenie, všetko :-) Za tú sumu.
Odpovedať
:-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?