Hudobná skupina

Ahojte :-) chcem sa vás opýtať, ak niekto poznáte Hudobnú skupinu SPIRIT z Betlanoviec .. my ich máme rezervovaných na našu svadbu - a ideme zaplatiť zálohu (tento mesiac), tak len chcem vedieť názory, ak niekto ich poznáte (či boli dobrí, ako hrali, atď., proste všetko...aj dobré aj zlé...). Ja som ich počula hrať iba 1x na plese v Prešove a vtedy som sa pre nich rozhodla... Poraďte, pekný dník :-)
Odpovedať
Profilova fotka
spirit su uplne vpohode , aj ako ludia, aj ako kapela , budes urcite spoko
Odpovedať
@petersvana v to pevne verím :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@zuzankar23 ahoj, tak teda aki boli? boli ste spokojni? parket bol plny? hostia sa bavili? ja nad nimi totizto tiez rozmyslam :)
Odpovedať
@jianna_zzz ahoj :) ešte sme svadbu nemali... až v júli, čiže neviem ešte dať recenziu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzankar23 jaaaaaj, ahaaaa :-D neva, pisala som chalanom, ale nas termin mali uz zajednany - a to som si myslela, ze na mna budu pozerat ako na tapu ked tak skoro rezervovacku vybavovat budem haha
Odpovedať
@jianna_zzz no a kedy máte presne termín??? lebo my sme si zajednali chalanov asi rok a pol pred svadbou ...a to už mali nejaké termíny obsadené....čiže pri tejto kapele sa ani nedivím, lebo podľa mňa sú skvelý!!!! x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzankar23 1 jula 2017....ako ja som vedela, ze s kapelami to bude tazke a treba rezervovat co najskor ale necaka som az taky brutal :-D
Odpovedať
@jianna_zzz Myslím si, že také lepšie kapely sú vychytané... :-) ale zasa...treba pozrieť na ich stránke, oni dávajú kedy čo hrajú atď.
Odpovedať
fakt sú super......myslím, že sa nemusíš strachovať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@betulienka79 @zuzankar23 baby, neviete poradit naku hudobnu skupinu podobnu Spirit-u? ak vobec taka existuje
Odpovedať
@jianna_zzz fúúha, ja vôbec neviem.. akosi som sa zamerala na túto skupinu - ale viem, že celkom podobná je hudobná skupina Jasper (neviem či tam nehrá aj člen zo skupiny Spirit) skús nájsť na nete :-) na Facebooku určite sú :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?