Hudobná skupina na svadbu z východu. Koho mi poradíte?

Ahojte, potrebovala by som radu a info... hladám hudbu, a rada by som získala nejaké referencie ... hudobná skupina Gamma, Excelent a neviem koho by ste mi poradili ? dakujem vám krásne :)
Odpovedať
skús sa ešte popítať na Bukaver, Gerok Piramídu, Eso, Juno tieto kapely sú jedny z najoblubenejších a najcastejsie obsadzovanych na svadbách.PS nielenže vyčarujú super zábavu na svadbe ale majú velmi kratucke prestavky a to len ak je jedlo a aj vtom case pustia hudbu z CD.Bola som na mnohích svadbách kde každá s tých kapiel bola uzastna.
Odpovedať
Profilova fotka
Na vychode odporucam jednoznacne skupinu Avanti...100% spokojnost
Odpovedať
@delfy11 tak sa mi zdá, že sme asi na tom podobne....poslednú dobu som počula chvály na Gammu, ale neviem sa dostať k nejakému svadobnému videu alebo k niečomu takému. Odporučiť Ti môžem Bikavér a Akcent - tie som osobne zažila, no môj termín však nemajú voľný. ;-)
Odpovedať
Ahojte ja som bola na svadbe kde hrali Fantasy,,,tak som si ich objednala tiež :) boli skvelí, tak dúfam že budú aj na našej svadbe :-D
Odpovedať
@orieska325 a Fantasy su odkiaľ???
Odpovedať
prešov
Odpovedať
dakujem krásne za vašu pomoc
Odpovedať
zatial asi ostanem na hudobnej skupine Gamma
Odpovedať
@orchidea6 rozhoda si sa tiež pre Gammu ?
Odpovedať
@delfy11 zatiaľ u mňa vedie....ale chcela by som ich počuť buď naživo a lebo vidieť video z nejakej svadby...bo to ťažko sa len tak rozhodnúť....a nezvažovala si inú skupinu??? bo mne sa skoro nič nepáči, skoro každej len chyby vidím :-(
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať RELAX zo Sokolian - sú perfektní a najviac sa mi na nich páči to, že majú aj harmoniku a s ňou vedia počas prestávky zabaviť svadobčanov, s nimi tiež príde DJ ;)
Odpovedať
@orchidea6 a aké chyby vidíš ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@delfy11 tak napríklad sú skupiny, ktoré dobré spievajú, výborný repertoár, ale veľmi dlhé prestávky medzi kolami....alebo nevedia rusínske piesne spievať -a pre mňa tie piesne veľa znamenajú.....a tak ... :-|
Odpovedať
@orchidea6 no to je strašné, a myslíš, že ked sa dohodneme, že nechcem dlhé prestávky tak to nebudú rešpektovat ???
Odpovedať
máte s tým skusenost?
Odpovedať
Profilova fotka
Chcela by som sa opytat aky mate nazor na skupinu bikaver.pocula som ich hrat na panorame a bola super zabava.Rezervovali sme si ich na buduci rok na nasu svadbu.
Odpovedať
@delfy11 záleží asi od skupiny- či sú to ústretoví ľudia....
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
my sme mali GEROCK, ale ani neviem opísať akí boli, lebo boli brutalni!!! tancovali všetci, dokonca aj mojan 85 ročná babka a to vážne... robili takú šou, ze som sama bola v šoku.... ja len ich odporúčam, nikoho iného!!! :)
Odpovedať
ahojte mate kontakt na skupinu Fantasy z prešova? mail alebo tel.cislo
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj...nevie tu niekto kontakt na skupinu Východ?dík
Odpovedať
ja budem mat esprit vid esprit. sk
Odpovedať
My budeme mat Fragment z Trebisova. Pytala som sa ich na dlzku tanecnych kol a prestavky, povedal, ze ako to mavaju bezne, ale ze riadia sa podla danej situacie. Napriklad ked vidia, ze ludia sa bavia, spievaju a hraju dlhsie. Ak vidia, ze su unaveni, skoncia kolo. Takisto im mozme dat rozpis, kedy chceme viac ludovych, kedy modernych, ale ze nie je problem sa prisposobit pocas vecera a zmenit styl hudby, ked vidia na ktore sa viac hostia bavia. Nazivo som ich nevidela, ale to v podstate ziadnu zo skupin, kedze som mimo vychod a svadba bude na vychode....
Odpovedať
Profilova fotka
@dandy26 akolko asi tak beru a odkial su myslim tie ktpre poznas odporucas
Odpovedať
Profilova fotka
@slavkaa85 a cenovo ako sa pohybuju?
Odpovedať
anjelivka večšinou beru po 400 eur a su z okolia vranova bardejova medzilaboriec starej lubovne.Ich vyhodou je že večšina z nich si nic neberie za cestu.V dnesnej dobe tažko najdes hudbu ktorá hrá pod 400 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem
Odpovedať
@anjelivka Nechala som ti IP :)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavkaa85 ano dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali pred rokom Pohodu od Bardejova,všetci sa celú svadbu bavili,Pošlem IP
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?