Hudobná skupina Song z Humenného a vaše skúsenosti

Ahojte,mali ste niektorá,resp.poznáte hudobnú skupinu Song z He?majú aj saxofón? poraďte akí sú ...pls :-)
Odpovedať
mnen sa zda ze nemaju saxafon maju hudobna skupina pohoda sudikovci ja budem mat skupinu gallant su na facebooku song je v pohode no su naladovy
Odpovedať
@zana168 no videla som na jednej kamoskinej svadbe,ze mali,ale dnes ked sme s nimi volali,tak nespomenuli saxofon :-| .Co znamna,ze su naladovi?mam chapat neprofesionalni?lebo to by som nestrpela teda ...Idem mrknut tu Pohodu a Gallant.
Odpovedať
inak dost vela som vyberala mne sa paci grand ale skusila by som aj synkopy bardejov je ich milion ale určite nie geroc :-) zalezi aj od skupiny ako budu bavit ludi no skupina na svadbe 80 %uspechu a inak saxafon ma aj skupina ton
Odpovedať
Profilova fotka
Kočky Grand len a len odporúčam, fakt vedia zabaviť ľudí a aj hrajú a nemajú dlhé prestávky aj podľa toho majú také dlhé kolá ako sa ľudia bavia, vedia sa prispôsobiť. Na svadbe som každú sobotu pracovne, ale Grand u mňa na prvom mieste určite.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si vybrala skupinu Signál, a tiež je dobrá skupina Grand. :-) Gallant je mladá skupina, a tiež celkom dobrá. Signál a Grand majú už roky skúseností :)
Odpovedať
Profilova fotka
A Song hraje v Karpatii, tak môžeš ísť pozrieť. :-)
Odpovedať
@lujziana chystam sa v piatok,tak uvidime...ale ozaj mi zalezi na saxofone,tak neviem.Aj Signal mi odporucali a pacia sa mi tiez-ale nehraju nahodou len rusnacke?a este mam kontakt na Artix,ani neviem odkial su,ale zdaju sa byt celkom slusni.
Odpovedať
@zana168 Synkopy su superacki,bola som na plese,kde hrali,ale vraj su drahi a maju objednavky na viac nez rok dopredu...ale tak za kvalitu sa plati,ze?
Odpovedať
@zana168 ...a maju az dva saxofony :))))
Odpovedať
ja uznavam mlade skupiny čo zo starych ked uz nemaju nejaky zaujem ani hrat opiju sa a co potom prečo nedat prednost mladym ludom :-) aj ta najhoršia skupina može podat najlepši životny vykon a ta najlepšia prave naopak x-)
Odpovedať
@zana168 preco neodporucas gerok?
Odpovedať
takže žienky každy ma svoj nazor gerock to je uz iba meno a nic viac vela penazi a repertuar otraz ja urcite nikdy
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zana168 pytam sa preto, lebo ja som na nich zatial pocula len same dobre ohlasy... si ma trochu zaskocila :-) kazdy aj z okolia HE mi ich odporucil...
Odpovedať
tak to už ty vieš počuj sa som spievala a viem ako to chodi a to už je tvoja vec :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Tiez uvazujeme o skupine Song mate niekto nejake aktualne skusenosti ?
Odpovedať
Profilova fotka
a čo tak hudbakosice ?
Odpovedať
bella17 song nehraju velmi dobre, na jednej svadbe hrali tak, že nebolo ani mozne identifikovať čo asi chcu hrať, saxofon maju applaus, hrajú dobre a nie su drahí
Odpovedať
najlepšie si je niekedy isť popočuvať do teatra a potom sa rozhodnúť koho volať, gallant hra dobre, ale na gerock som počula tiež, že sú drahí a už to nie je čo bývalo, aj ked ja som ich mala rada, ale už som ich dlho nepočula
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
ja som mala na svadbe Song z Rešova okr. Bardejov hrali výborne, saxofony mali až dva :)
Odpovedať
@zuz98745 a môžeš mi povedať aký repertoár hrajú? aj moderné (aké konkrétne) aj ľudové? Veľmi by si mi pomohla :)
Odpovedať
Hraju moderne aj ľudove take ake sme si želali boli ústretový, super nas zabavili, hrali aj okolo stolov super atmosfera, vrelo odporúčam :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Grand - Humenné, ja som bola na jednej svadbe a tam hrali, boli super, až tak, že sme si ich hneď objednali na svadbu a aj môj brat :-) Čiže odporúčam, ľudí skvelo zabavia ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Hrajú fajn ale dlhé prestávky , neodporúčam na svadbu ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?