Huslisti, harfista na obrad, jún 2015 NR, TO

21. máj 201520

Dobrý večer, chcela by som si obrad spríjemniť živou hudbou. Hľadám niekoho, kto sa tým zaoberá. Prosím niekoho mi odporučte. ďakujem. 🙂

• my sme mali obrad v TO a mali sme slacikove kvarteto a boli naozaj perfektni....dokonca moj druzba mi po obrade povedal, ze cely cas mal zimomriavky a ze ked hrali halleluja, ze mal co robit, aby zadrzal slzy v ociach... hostia mali z toho krasny zazitok, takze urcite vrelo odporucam 🙂 ja som hladala dost intenzivne - oslovila som aj konzervatorium v TO a mnoho slacikovych kvartet ale nakoniec som usudila, ze pri porovnani cena vs kvalita hummelovo slacikove kvarteto je najlepsia volba 🙂

• @jjarka , dobrý večer, myslím, že najkrajšie vyznie sláčikové kvarteto. Ale samozrejme je možné hudobné nástroje aj kombinovať (napríklad flauta a sláčiky), poprípade sláčikové trio, duo, kvarteto so spevom. Záleží na Vašej predstave. Svadobné kvarteto (či trio, duo, ...) určite pridá Vášmu obradu nezabudnuteľnú atmosféru.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ako starejší sa postarám o organizáciu Vašej svadby. Správnu náladu a atmosféru dodám hrou na hudobné nástroje + spev, tradičným/moderným programom.
    Zabavíme všetkých ľudí, 27r. praxe , pôsobnosť v 5 slov. rádiách profi zvuk. a svet. technika , MODEROVANIE , plazivý dym , detská show , bublinky ,
    Dj - Hudba pre všetky vekové kategórie.
    Kvalitná technika, pestrý repertoár, svetelné efekty a dobré ozvučenie je prioritou !
    Výhodné ceny !!!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov