Koľko stojí Dj?

Dakujem za odpoved, vobec netusim
Odpovedať
Ja mam jednu ponuku za 300 eur a netusila som ci to je vela ci normal cena
Odpovedať
my dame do 250,- ale je to aj DJ a starejsi v jednom ...
Odpovedať
Profilova fotka
ja hrám za 260 až 270 euro...a robím skoro všetko..poznám takých čo robia..za 350..a ja 500...nikdy neodporúčam vyberať DJ podla ceny.......dokonca poznám dj čo vám odohrá svadbu aj za 50 euro...čo nieje lacne nemusí byt dobre...takže nevesty vyberajte dobru hudbuj e to základ :-) dobrej svadby..
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam skor otazku, ci sa da s DJom jednat o cene, ak by hral napriklad len od polnoci, lebo by som to chcela kombinovat s kapelou,aby sa zabavili vsetky generacie...a dat za oboje po 500 eur je morbid
Odpovedať
@benkovaalena 300 euro
Odpovedať
Profilova fotka
väcsinou to je okolo 300e
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
My sme mali Dj Titusa a bolo to okolo 300 eur, ale zalezi, co od neho chces resp. ake mas poziadavky
Odpovedať
nas stoji 200, ale je to kamarat zenichovho brata. Myslim, ze normalne pyta viac
Odpovedať
my sme mali perfektneho DJ Joly za 350 euro tusim /presne si nepamatam/
Odpovedať
Článok sa načítava...
@peknekamaratstvo myslím si, že toto je skôr otázka na konkrétneho DJ ako do fóra. Viem, že DJ-i ktorých máme v našej ponuke sa vedia dohodnúť, pokiaľ tam nie sú celú noc na zľave. Ale pokiaľ tam musia byť od začiatku do konca a striedajú sa napríklad so živou hudbou, tak nie.
Odpovedať
Profilova fotka
Položme si otázku trochu inak "Kolko stoja svadobé šaty? Myslím si, že cena je závislá od lokality, druhu, velkosti, originality.... takže otázka kolko stojí aj DJ, kapela, alebo napr. auto je správna, každy potrebuje predbežnú kalkuláciu, to všetko záleží od techn. vybavenia, skuseností, možností, velkosti, Vašich predstáv, atd. Výber je len a len na Vás!!! U mna platí a funguje staré pravidlo je lepšie jedno krátke stretnutie s potencionálnym klientom ako 20 Emailov a potom sa rozhodneš! ;-)
Odpovedať
podľa mňa vôbec nejde o to, že čím drahší, tak tým lepší... my máme DJ za 220 € - poznám ho už roky, hrá výborne a má za sebou okrem iného aj nejednu svadbu... a tiež by som si mohla vybrať DJ aj za 500 €, ale nemusí hrať zďaleka tak dobre... takže si myslím, že takto uvažovať nie je na mieste, ale to je môj názor :-) ...tu skôr ide o lokalitu a preto je ťažké povedať čo vypýta taký DJ u vás... držím palce, aby si našla správneho ;-)
Odpovedať
Nas bude stat 150 eur, takze mne sa tie vase ceny zdaju fakt prehnane :) A vobec to nie je ziadny amater, je vyborny, tiez hrava svadby, zabavy atd. :) Ale asi to zavisi aj od kraja, kde byvas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dj svadba štandardne moderovanie uvádzanie hier robenie zábavy Bratislava cena okolo 350 až 450 cena sa môže ešte pohybovať podľa požiadaviek a veľkosti svadby aj hore aj dole. Všetko záleží na dohode podľa mňa sa dá dohodnúť vždy.
Odpovedať
Profilova fotka
@zlatovlaska84 ty byvas kde?ja mam DJ z Bratislavy a ten berie 250euro :-)
Odpovedať
Profilova fotka
280 eur
Odpovedať
Profilova fotka
170
Odpovedať
@dejna0412 Ja som z okresu Ruzomberok :-) A tych 250 e sa mi na Bratislavu zda vyborna cena :-)
Odpovedať
@romanhruska Po lopatisticky ale veľmi pekne napísané :-) Záleží aj na celkovom prevedení produkcie. Vidíme to sami na niektorých svadbách a akciách u nás. Niektorý DJ dokáže vycítiť ako zabaviť ľudí a niektorý len púšťa čo mu príde pod ruku. Nie je DJ ako DJ... Aj v trabante a v BMV sa človek odvezie, len výsledný pocit z cestovania v týchto autách bude rozdielny... A ozaj koľko stojí auto? :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@sovicka333 ahoj amozes mi dat kontakt?
Odpovedať
Profilova fotka
budem sa opakovat :-) Honorar DJ-a je vo vacsine pripadov "skoro" najmensia polozka vo svadobnom plane, no paradoxne DJ je prave ta osoba, na ktorej pleciach cela zabava stoji. Na otazku kolko stoji DJ sa neda odpovedat... DJ stoji tolko na kolko si SAM ceni svoju pracu, pri ktorej zohladnuje vsetky vase predstavy a poziadavky... 8-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?