Nápad na zaujímavú hudbu

Profilova fotka
ahojte :) už dlhšie premýšlam nad tým, ako si zariadiť hudobnú časť našej svadby... o čo ide? chcela by som živú kapelu, ideálne nie len synťák ale naozajstnú živú hudbu... mala by to byť kapela, ktorá má nejakú umeleckú hodnotu, zároveň dokáže zahrať skladby, ktoré si s nimi zaspievame aj my a zároveň nebudú stáť majetok :) viete mi niekoho takého poradiť? :)
Odpovedať
Byť tebou tak vyskúšam hľadať aj tu medzi profesionálmi, možno sa ti tu niekto zapáči :) Alebo na bandzone.sk tak zvyknú byť aj také kapely, čo nie sú úplne známe ale aj tak stále hrajú dobre, majú nejaké svoje skladby ale aj nejaké prebraté :)
Odpovedať
čo nejaká domáca kapela? :) neviem či si z mesta alebo z dediny ale napríklad u nás je v okolitých dedinách hrozne veľa takých menších kapiel, ktoré chodia hrávať na také dedinské zábavy a väčšina hrá bez synťáku a nepúšťa si len melódie ale ozaj hrajú :)
Odpovedať
Skus si dat do googlu ziva kapela na svadbu a myslim si, ze isto nieco najdes. Alebo vo vasom kulkturnom centre by si sa mohla skusit popytat.
Odpovedať
Profilova fotka
:) jasné, nájsť sa ich dá kopec..skôr som dúfala, že mi niekto bude vedieť poskytnúť aj osobnú skúsenosť :) svadba bude v okrese Levice ale vážne dobrej kapelu by sme kľudne dotiahli aj odinakiaľ...
Odpovedať
Profilova fotka
@juliana_89 http://www.funkyemotions.sk , v Maxime sme sa stretli s http://www.esprit.sk/ , YOKO Band.
Odpovedať
@juliana_89 Ja Ti za seba možem odporučiť kapelu Sway Band. Mali sme ich na svadbe a boli fantastickí. A na živú kapelu neboli ani vôbec drahí. Našla som ich na showportal.sk ....Skús pozrieť tam, je tam veľa dobrých živých kapiel :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pôsobím v akustickej eventovej kapele Wooders. Sme v zložení spevák/gitarista, sólový gitarista, basgitara a cajón (akustické perkusie), náš repertoár tvoria moderné hity 20. a 21. storočia v akustickom prevedení, ktoré neurazia žiadne ucho :) Pre viac informácii si môžete pozrieť naše promo videá na našom webe :)
Odpovedať
Profilova fotka
Všetkým vám ďakujem za odpovede, ste veľmi milí a milé :)) Idem si podrobne preštudovať vaše odporúčania ...
Odpovedať
Zdravím , skúste pozrieť aj na nás medzi profesionálmi Kapela Medley.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?