Poradte co je lepsie ziva hudba alebo dj?? svadba 21.5.2016 NR

poradte co je lepsie ziva hudba alebo dj?? svadba 21.5.2016 NR
Odpovedať
Profilova fotka
@katka_sz je tu uz niekolko podobnych tem http://www.mojasvadba.sk/forum/hudba/... http://www.mojasvadba.sk/forum/hudba/...
Odpovedať
Ahoj :-) my sme chceli tiez zivu, ale nakoniec to vyhral DJ a sme radi :-) - ak ziva, odporucam nevyberat naslepo, ale ist si ich odpocuvat, odtancovat napr. na ples.. Neriadte sa len podla referencii, kazdy ma iny vkus. A ozaj dobrych zivych hudieb je malo.. - DJ je vacsia istota. Pripravis si zoznam hudby, ktoru chces/nechces mat. Zahra v podstate vsetko,je pruznejsi aj na aktualne poziadavky hosti (stiahne z netu). U zivej hudby to nemas zarucene, ziadna ti nezahra vsetko.. - vela ludi si viac povazuje zivu hudbu, to je vseobecny nazor :-) vraj dokazu lepsie rozprudit zabavu.. - DJ nema dlhe prestoje a neunavi sa tak.. - ked ti pusti DJ hudbu, budes vzdy vediet, co to je.. Pri zivej hudbe si nemusis byt vzdy ista :-) - no a cena, samozrejme, zive hudby beru viac.. - a ked chces ist ozaj do detailov, pri DJ ratas s 1-2 ludmi, pri kapele od 3 vyssie Tak stastny vyber! :-)
Odpovedať
určite živá hudba. Overená skupina, nič na blink. S Dj-om môžeš trsať ešte 100 krát ale so živou skupinou na svojej svadbe len raz:) Je to parádny zážitok. Dj ti ho nikdy neurobí :)
Odpovedať
a aby si mala uplne jasno, tak ja som urcite za kombinaciu oboch - aj DJ aj ziva hudba :-D
Odpovedať
tu som uz o tom pisal: http://www.mojasvadba.sk/forum/hudba/... V kazdom pripade som skor za zivu hudbu. Inak sa diva na dj, ktory vykrikuje do mikrofonu a diriguje ludi ako maju tancovat a inak sa diva na kapelu, ktora hra a spieva len pre vas.
Odpovedať
Profilova fotka
idealna je kombinacia "živý" DJ, hudobna skupina a cimbalovka+starejší....každy si pride na svoje, pre každeho niečo, spokojnosť je zaručená.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?