Poraďte dobrého DJ-a a starejšieho z okolia Nitry

ak by ste mali nápady ako svadbu organizovať bez starejšieho, poprípade máte vlastné skúsenosti sem s nimi som samé ucho !!!!! :-) :-) :-)
Odpovedať
Ahoj, samozrejme môžeš svadbu zorganizovať bez starejšieho, myslím si osobne pokiaľ máš za neho platiť( čo sa nerobievalo, lebo to bol vždy niekto z rodiny zo strany ženícha) dá sa to zorganizovať úplne jednoducho. Určíš si prvú družičku s prvým družbom, ktorý majú dar reči a sú kreatívny a oni by ti všetko mali pekne zorganizovať čo si len budeš želať. Mám s tým skúsenosti :-) napíš aj správu ak chceš ;-)
Odpovedať
treba najst dobreho DJ ktory je zaroven aj moderatorom…ti starejsi z 15 storocia su katastrofa
Odpovedať
Profilova fotka
Podstatne je aj kedy sa bude konat svadba :-)Možno vám splnim vaše sny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň Máte záujem o kvalitného profesionálneho DJa a nasvietenie Vašej sály na Váš jedinečný nezabudnuteľný deň??? Tak ste na správnom mieste. Ponúkame rôzne dekoreačne nasvietenie miestností, profesionálnu certifikovanú vnútornú pyrotechniku, konfety, profesionálnu laserovú show, videoprejkcie a iné. Všetko podľa požiadaviek naších klintiek/klientov. Tak neváhajte a oslovte nás a my Vám Váš svadobný deň a večer dovedieme do dokonalosti. emoticon Fotky viď na profile.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, jedna z mojich predností je to, že robím prácu DJ-ja aj starejšieho v jednej osobe (DJ Pavol Ďuran). Bližšie informácie o mojej práci, ako aj fotografie, či aktuálne videá zo svadieb nájdete na mojom profile, taktiež aj na webovej stránke.
Odpovedať
Profilova fotka
...a kombinacia dj a starejsia? 😏
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Sme tu pre Vás. DJ+Starejší+Harmonika.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobrý deň, ak máte chuť si obohatiť svoju svadbu o ľudovú pieseň sme tu pre Vás VESELA MUZIKA. Sme v kombinácii Husle, Harmonika, Basa. Vieme Vám ponúknuť odobierku nevesty (spravíme scénku),hranie a spevy počas gratulácie, vypĺňanie prestávok do spevu (striedanie sa s DJom), začepčenie, polnočný tanec s nevestou a najme podľa Vašich predstáv. S pozdravom Veselá muzika
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?