Pozor na Musicevent - DJ Martin

Chcem upozorniť vsetky nevesty na DJ Martina - Musicevent, velka neprofesionalita. Pokazil mi celu svadbu. Nebudem sa blizsie rozpisovat, kto ma zaujem tomu napisem. Naozaj hudba je velmi dolezita na svadbe. Zo zaciatku skvely pristup, ale pan robil podla mna svoju prvu svadbu.
Profilova fotka
@zabiatko7282 prosim ta napis mi co sa stalo tiez som rozmyslala nad tymto djom.
@fadama začalo to tym ze počas obradu boli dva mikrofóny, no zapnutý bol len jeden. Pozerali sme naňho, ale jemu to ani nedošlo, ze nejde mikrofón. Slúbil ze bude aj moderovať, ale to asi nerobil v živote, lebo ked nieco povedal do mikrofónu nepočuli to ani muchy co lietali okolo neho. Najhoršie bolo ked mam pustil nami pripravenú pieseň na novomanzelsky tanec, s našou piesňou sa mu tam spustila este jedna pieseň. Čiže dve pesničky išli naraz, kričala som naňho ze to nie je naša pesnička aby to vypol a on? Pozeral ako ..... asi po dvoch minútach nechapaveho výrazu to vypol. Pesničky púšťal z youtubu. Ked sme chceli fanfáry pri torte, tak v rýchlosti nejake pustil, potom kričím ze este raz tak zas pustil nejakú pesničku rýchlo ju stopol a pustil fanfáry. Total chaoz. Hostia nechápali, začali si pisat pesničky a dávať mu ich aby vôbec vedel co ma pustiť. A pri platení zhrabol 500 EUR.
@zabiatko7282 Neviem ako ste si vyberali inych dodavatelov, ale mam par otazok: 1. Mali ste s nim osobne stretnutie? Aky dojem na vas robil? Prebrali ste vsetky svoje predstavy? 2. Oboznamili ste sa s tym, akym stylom pracuje - teda, aku ma vybavu, co vsetko zabezpeci, odkial ma pesnicke a ake, ako ich pusta, ci mixuje, ci len klika youtube a pod....? 3. Pohladali ste si na neho referencie? Od znamych, na internete, priamo od neho si vypytat? 4. S bodom 3. priamo suvisi dalsie otazka - videli ste jeho tvorbu? U niekoho ineho na svadobnom videu, alebo pri nejakych oslavach, plesoch, kde hral, alebo ste si pytali od neho ukazku jeho prace? Toto by mal byt zaklad predtym ako si niekoho vobec vyberiem na svoju svadbu. Ak ste to neurobili, tak neviem ci ste mali zmluvu, ci ste si nejako dohodli rozsah prace a to vsetko, ale toto by som reklamovala priamo tam s nim - dohodli sme to a to, vy robite nieco ine, ziadam napravu - ak by sa to teda nenapravilo, tak bohuzial ale pri plateni, pri nezhrabol dohodnutu sumu. Toto inak tiez osetruje zmluva. Das nam aj k tymto otazkam viac info?
Profilova fotka
Ak môžem aj ja prispieť svojou troškou do mlyna, tak reagujem. Svadbu sme mali 8. 7. , čiže pred takmer dvoma týždňami. Spomínaného pána sme mali tiež a musím povedať, že sme boli spokojní. Náš novomanželský tanec bol presne podľa našich predstáv, nič sa nám nemiešalo. Zábava bola skvelá, rodina sa vytancovala, Maťo hral podľa priania nás aj hostí. My sme platili 200 eur, lebo sme mali svadbu len do jednej po polnoci. Nie preto, že bol d j nudný, to nie, ale z dôvodu, že nad sálou, kde prebiehala svadobná hostina boli ubytovaní hostia. Takže, my sme boli spokojní, nechcem pochlebovať, proste to tak cítim. Ja osobne som Maťa kontaktovala, stretli sme sa viackrát osobne, všetko sme prebrali, celý playlist. A ako novomanželka som sa dokonale zabavila až do poslednej piesne, dokonca ani som sa neprezliekla, zostala som v svadobých šatách. Nuž, ale, mal by sa k tomu vyjadriť aj sám Martin, nie?
Profilova fotka
@snubenka75 dakujem vsetkym mojim faninkam
@fokuska Ano mali sme s ním aj stretnutie, aj sme mu povedali našu predstavu, svadobný program sme mu poslali vsetko sme s ním riešili. To aby fungoval mikrofón na obrade a aby pustil jednu mp3 pesničku v poriadku to som s ním neriešila. :) možno tam bol problem.
@snubenka75 ako možte vidiet Martin sa k tomu nevyjadruje, evidentne si je vedomí svojich chýb. Uz sa to nezmení, uz navždy zostane v spomienkach na našu svadbu u všetkých hosti, ze dobra svadba len zlý DJ. Chcem len upozorniť všetky nevesty, ze ked si nechcú pokaziť svoj velky den, tak nech tohto DJ neriskujú.
Profilova fotka
@zabiatko7282 ahoj ta pesnicka ide na moj vrub...ale aby ma nejaka vasa kamaratka ktora mala 2a viac promile nutila hrat jej play list cez youtube do rana rytmus jebe jebe to su svadobne hity...a pani matrikarka ma zapnuty mikrofon shure za 500 eur ona pride vypne ho a ze nejde...moderovanie ked sa dalo zahlasit konakova ochutnavka preco neboli hry.....
Sa musim smiat, ze Rytmus jebe jebe..... No sama by som bola zvedava ako to prebiehalo, nieco tu v kazdom priapde nesedi. Osobne na mojej svadbe si ani neviem predstavit, ze by si niekto sadol k DJ a povedal mu, ze otvor YouTube a hraj. To je trapne a moji hostia su natolko inteligenty, ze je to moja svadba, preto si dohodnem vsetko s DJ dopredu, kazdemu DJ nerobi problem zahrat co si mladomanzelia povedia na to som sa pytala, ale aby som pri niekom sedela a nakazala mu aby hral z yutube a potom sa stazovala, tak to je trapne cele. Konakova ochutnavka, kazdy po svojej vlastnej chute..... Ale ako tak citam oba pohlady, tak dohoda asi bola zbuchana na kolene, respektivne nevesta nevedela co bude asi za 5 minut a ked to nebolo DJ bol zly. zaroven by ma zaujimalo kolko ludi po konakovej ochutnavke skoncilo objatim zachodovej misy, lebo to mi pride skor na ozran party a nie na svadbu, sorry, ale bola som na svadbách uz xy, ale ludia boli slusny a bola to v kazdom pripade ich svadba a nie svadba kamosky ci ozran party.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@karkulka_31 Podobne, aj ja sa pripájam, naša svadba bola v prvom rade o nás, my, ako novomanželia sme dávali zahrať, čo mal kto rád, Maťo mal všetky piesne, ktoré sme si želali. Ani u nás nikto nebol opitý.
Ja si neviem vynachváliť tohto pána, hral perfektne, samozrejme treba si dopredu vyjasniť čo má hrať a dať playlist. Všetko bolo uplne super zábava až do svitania. DJ má hrať to, čo si mladomanželia prajú, a nie to čo tam vykrikujú ožraní hostia.
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@erika2x :-)
@zalaskovana2012 my sme si playlist dohodli, a za to ze sme mali konakovu ochutnavku, si nemyslim ze hned to musela byt ozran party. :-D to je take sedlacke mysliet si to. Ale ja sa tu teraz nebudem hadat ani dohadovat. Lebo ktovie kto je za nickmi, aka teta, mama, sestra alebo druhy nick DJa. :-D Ja som len chcela napisat moju skusenost s DJom, ako odkaz pre ostatne nevesty, ktoré tu raz budu hladat ako som hladala ja recenzie. Pekný den zelam :-)
Profilova fotka
@zabiatko7282 ako neviem o co ti stale ide dojebala ti svadbu tvoja kamaratka ktora si sadla za moj PC a diktovala pesnicky z youtube mal som povedat ze nemam net a bolo by vymalovane z youtube nehram niesom sedlak ...at 2 ked viete povedat ze je torta a konakova ochutnavka je teraz mato tak stacilo povedat ideme na hry a cepcenie IGEN ....play list som hral podla tvojich hosti a bol stale plny parket .....a nicki ano mam ich tu 10 a zajtra bude 30 jk povedal fotograf na tovjej svadbe j....na nevestu a jej recenzie akcii mam plny kalendar
@zabiatko7282 Ty vazne musis trpiet paranojou. Na toto nemam ozaj slov. Bolo tu nadhodenych xy veci, ktorym si sa nevyjadrila vobec. Mne je to v kazdom pripade jedno, ja si svoju svadbu uzijem. Svadbu vudem mat sice az buduci rok, ale uz teraz mam rezervovaneho DJ zalohou, uz teraz mam rezervovane ine veci, necakam, ale toto sa vola ,,planovanle" a zabudla som na hosti, asi kazdemu dopisem do pozvanky, aby dj nechali a neotravovali z youtubom.
Profilova fotka
sup sup kde je moj fanklub a falosne nicky sem sa dajte ju dole
@martinleo Pravda byva niekde uprostred, ale vas styl vyjadrovania a nazoru, ze j**** nevestu, akcii mam plny kalendar - no nemam slov. Predpokladam, ze na fore ste prave kvoli reklame a sebaprezentacii. Ak by som si ja chcela vybrat dodavatela odtial a precitam si taketo vyjadrovanie, tak koniec - nevezmem aj keby ste hrali zadarmo. Takto sa tu prezentoval aj dj markxy a skor mu to uskodilo ako pomohlo nahnat ksefty. :-S :-S :-S
Profilova fotka
@fokuska tie nadavky som citoval fotografa na svadbe ja som citlivy krestansky mlady muz silno veriaci nadavky nie su moj styl
@martinleo Citujem: "...neviem o co ti stale ide dojebala ti svadbu tvoja kamaratka ktora..." S nevestou si tykate ci vykate? Lebo to tiez striedate :)
To je tu divna komunikacia,na toho D.J. Nadavky a pod.vyjadrovanie.To je asi D.J. ktory nevie co pise. Prednedavnom tu pisal aky to je profik a ze tych co hraju za 150e a kolace ,treba vesat a teraz tu citame, ze nevie ani zahlasit pesnicku, pripadne hru a berie iba 500e. / a pesnicky z yuotubu "to je strach" / Mozno ten za tych 150e a kolace by bola lepsia moznost. :-N Neviem ,neviem kto je za nickmi,tohoto DJa !!
Profilova fotka
Diskusiu uzamykám, zbytočne prešla do osobných útokov a napádaní. Obe strany, ktorých sa situácia týka, dostali priestor na vyjadrenie sa, no nenašli žiadne uzmierenie a zbytočne sa bude situácia vyostrovať vo verejnom fóre. Ak sú obe strany ochotné, najlepšie bude vyriešiť spor osobne, medzi štyrmi očami. Ďakujeme za pochopenie, Jana, 4nets team
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?