S ktorou živou kapelou máte najlepšie skúsenosti?

Ahojte! Plánujeme svadbu na máj, jún 2012 a momentálne riešime otázku, ktorú kapelu si zvoliť. Nemáme žiadne skúsenosti, známosti. Poradíte mi???
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Kde budete mat svadbu? Nam na svadbe hrala hudobna skupina Lux z Trnavy. Vsetci si ich pochvalovali. Samozrejme netreba cakat nejake aktualne "vypalovacky". Maju taky standardny repertoar na svadby a plesy. Tiez je velmi dobra kapela Meteor s Jaroviec. Hrali na svadbe mojho brata plus ich pozname z viacerych plesov!
Odpovedať
@diana123 ahoj my mame rovnaky problem, vobec nevieme najst. je jedna kapela ktora je vynikajuca, volaju sa friends, asi su z okresu NZ alebo Komarno neviem. nas termin zial uz mali obsadeny.su fakt dobry, hraju vsetko.hravaju nazivo v jednej restauracii v NZ tam by ste si ich mohli pozriet.
Odpovedať
Dakujem pekne za pomoc! Svadbu planujeme zrejme v Cafe Reduta, hosti tak do 70, tak dufam, ze sa tam nejako pomestime. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pre mna jednoznačne skupina ARTEX !!!!! su perfektní, hrajú dnešne moderne pesničky, ludovky, slaďačiky........ su užaszní, dvaja páni a jedna slečna......super, hraju u ženicha, nevesty, pred kostolom
Odpovedať
@diana123 ahoj podobne riešim tuto otazku.. zalezi na tom aj kde budete mat svatbu my budeme mat v senica a okolie sestrenica ma svatbu teraz v oktobri takze idem poobzerat tu jej kapelu a potom sa rozhodnem alebo bude hladat dalšiu :(
Odpovedať
@marika1987 my sme mali na Zahori skupinu EXE sa tusim volali, mozem odporucat :-)
Odpovedať
@lienka.7 dakujem skusim sa po nich poobzerat :)
Odpovedať
Profilova fotka
Odporucam kapelu Esprit...pocula som o nich iba dobre komentare a chyry...tiez ich budem mat na moju svadbu v septembri buduceho roka..Trvalo mi dlhsie kym som sa k nim dostala a kvoli nim som si aj menila datum a verim , ze to bude stat za to...nie je vela skupin, ktore hraju 'naozaj na zivo'. takze pozrite ich volne terminy, ci vam budu sediet... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Velmi rada poradim ohladne kapely cez IP
Odpovedať
ahoj dievcence ja som povodne zhanala nejaku skupinu ale teraz vaham medzi dj a kapelov. aky je vas nazor co je lepsie??? a vedeli by ste o nejakom dobrom na zahori resp.zapadne slovensko ????
Odpovedať
Profilova fotka
urcite kapela, ale poriadna!
Odpovedať
ahoj, ja ti odporúčam kapelu, živá hudba nemá konkurenciu, len si musíš vybrať dobrú kapelu, čo dokáže zahrať všetko. (ľudovky, staré skladby, staré a nové hity, atď)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
paulinap to upne vystihla, viac info Vam dam cez IP
Odpovedať
najlepsia hudobna skupina podla nas bola DISK Solčany...to bolo neskutocne co oni dokazali zahrat...nove moderne hitovky, ale aj krasne a neopocuvane ludovky...fakt vrelo odporucam! :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Odporucam kapelu Tempo Band z Leopoldova. Hraju takmer vsetko a maju aj stranku na nete.
Odpovedať
Ja sa pridavam k odporucaniam sendynky01. Tuto kapelu sme mali moznost pocut na 2 svadbach, kde vzdy urobili super zabavu. Napr. kamaratke (ucitelke) dokonca zahrali pesnicku od Pink Floyd : We Don't Need No Education :-) No a skoncili sme tak, ze aj na nasu svadbu si ju nasa rodina vypytala... takze sme v podstate pri vybere kapely mali lahku volbu, tak dufam, ze nesklamu :-)
Odpovedať
@janedoe môžem sa spýtať, koľko si pýtajú za svadbu? ďakujem
Odpovedať
Ahojte , a kapely zo Záhoria Senica a okolie ??? PLS :)
Odpovedať
@beba1985 ked sme s nimi telefonovali, tak vypytali 500 eur + 30 eur za cestu. Okrem toho nam ponukli moznost vybrat si spevaka (v tom zoskupeni sme ich poculi), alebo spevacku.
Odpovedať
super, dakujem veľmi pekne
Odpovedať
Profilova fotka
@janedoe @beba1985 Ja si myslim, ze urcite budete spokojne. My ich volame takmer na kazdu vacsiu udalost v rodine a nasim znamym odohrali uz nejednu akciu. Su to skvely muzikanti a super ludia. Na vsetkom sa da s nimi dohodnut. Len oni maju dost vela terminov dopredu obsadenych, preto treba radsej skor volat ako na poslednu chvilu. Ale myslim si, ze ani jedna z nas si nenecha take veci na koniec, hlavne ked ide o vysnivany den D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petrikazuzka Ahoj, prosím možes mi poradiť kapelu, cez IP? Ďakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoj, ja mozem poradit zilinsku kapelu Primator. Hraju vsetko, kto si co povie. Boli sme s priatelom na kamaratkinej svadbe a na druhy den sme zrusili DJ-a, co sme mali zajednaneho. Naozaj doporucujem!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@romina1912 mohla by som poprosit kontakt a odkial su?dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@petrikazuzka poprosila by somnejaku živú kapelu ...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :) neviete poradit nejaku kapelu ktora hra aj moderne pesnicky, resp zahranicne oldies v dobrej kvalite? nieco ako esprit? ale oni uz su obsadeni :( a vedeli by prist do okolia VT? dakujem :)
Odpovedať
@three pre mna jedina skupina CLASSIC Music Band ;-) , je to žilinska kapela , skromni, stale veseli a usmiati ľudia ktorí vam splnia vsetko, ked si o nich nieco pohladate na tomto fore, pripadne na google, rozhodne mi date za pravdu. Ja som mala to stastie ze som ich mala na svadbe, odohrali komplet aj u nas na dvore, a super zabava do rana . Jednoznacne doporucujem :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?