Skupina es-Kvartet

Mate niekto skusenosti s kapelou es-Kvartet?
Odpovedať
Profilova fotka
Mám od nich CD. Neviem, ako sú naživo, ale piesne majú spracované perfektne :-)
Odpovedať
Ja som bola na svadbe kde hrali a boli fakt skveli. Ak by mali volny termin tak si ich beriem aj na svoju svadbu. Vrelo odporucam!!! ;-)
Odpovedať
Piesne či na CD, alebo naživo, sú proste perfektní. Mám manžela, ktorý bol na výber kapely na našej svadbe veľmi náročný, ako bývalý folklorista. Keď skupina dala moderné skladby, hostia šli do kolien. Sú naozaj viac než dobrí. Hostia si ich veľmi chválili či na ľudové, či na moderné. Naši priatelia, ktorí boli na svadbe, si taktiež rezervovali Es-Kvartet. A my s manželom neľutujeme, bola to naša najlepšia voľba. Ešte také malé odporúčanie. Predtým, než sme si ich zajednali, boli sme si ich vypočuť, ako hrajú naživo na jednej zo zábav.
Odpovedať
Dakujem velmi peken :) my ich mame rezervovanych ale nevedela som ze ci sme urobili dobre. bolo to cez odporucanie a nevedeli sme ako hraju a aku urobia zabavu. takze mozem byt kludna a tesit sa ze nam urobia dobru zabavu?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 rokoch
Profilova fotka
Skvelá kapela, aj vďaka nim bol náš deň nezabudnuteľný, hostia si ich veľmi chválili a dokonca aj pani majiteľka reštaurácie, kde bola hostina nám prišla pochváliť kapelu. Lepšie sme vybrať ani nemohli.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?