Svadba 26.9.2015 - DJ + osvetlenie (POPRAD a okolie)

26. feb 201570

Svadba bude v Starom Smokovci. DJ som chcela DJ Doopo, ale bol už obsadený.. Vopred ďakujem za prípadne tipy!!

• Kludne sa ozvite,ak máte zaujem a mozno sa dohodneme.Pozrite si moj profil a v nom najdete aj telefonicky kontakt priamo na mna.Prajem pekny den.

• Ja odporucam pozrieť aj jednu výbornu kapelu FANTOM 🙂 ....urcite ludi zabavia ovela viac ako DJ 🙂 ...osvetlenie a svetla ? Treba pozrieť fotky (ani výborný DJ nenosí tolko osvetlenia a taku aparaturu jak oni) 🙂

• Volaj bejby, zazijes hudobny orgazmus P@P

• Sponzor fóra
  • Zdravim ... Temin mam zatial volny. Viac info (profesionali) 😉

• Pozrite na môj profil alebo stránku - termín zatiaľ voľný 🙂

• pozri si moj profil alebo môj web pripade otazok ma kontaktuj 😉

• Páni P&P vôbec nechápem váš spôsob prezentácie na fóre. Správate sa ako chrapúni ako som videla aj v iných príspevkoch a témach. A musím povedať, že ma to dosť poburuje. Určite nepatríte do Pro aspoň čo sa komunikácie týka. Možnože aj hráte dobre ale spôsob akým sa ponúkate vraj "bejby" a to tykanie - no paráda. V živote by som vás neoslovila hrať. Áno čítala som, vraj nie ste závislí od takých čo vás kritizujú - máte vraj dosť akcií. Dúfam, že takýmto správaním ich bude čoraz menej.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Dj - Hudba pre všetky vekové kategórie.
    Kvalitná technika, pestrý repertoár, svetelné efekty a dobré ozvučenie je prioritou !
    Výhodné ceny !!!
    Ako starejší sa postarám o organizáciu Vašej svadby. Správnu náladu a atmosféru dodám hrou na hudobné nástroje + spev, tradičným/moderným programom.
    Ak chcete váš svadobný deň urobiť ešte výnimočnejším, voľba dámskeho kvarteta je tá pravá! Ponuku vám ušijeme na mieru podľa vašich predstáv.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov