Svadobná hostina bez ľudoviek

Profilova fotka
Ahojte, chcem sa Vas spytat baby,ktore ste nemali na svadbe ludovky,ze akymi pesnickami ste zacinali,nejake stare cesko-slovenske,oldies a podobne? Lebo na prvy tanec budeme mat Scorpions-still loving you a potom neviem ze aku,aby sa k nam pridali rodicia a potom ostatni. Dakujem.
Odpovedať
my sme tiez nemali ziadne ludovky,namiesto toho sme mali svetove hity v jazzovych aranzmanoch, swing a potom postupne jemne oldies,ale to len na chvilu,vsetci sme chceli rokenrol potom uz:)
Odpovedať
Profilova fotka
ani my sme nemali ludovky,okrem svadobnych rodicov sme mali zvacsa mladych hosti a rodicia sa zabavili aj na modernejsich pesnickach
Odpovedať
Profilova fotka
@vodavodickova @luthyl dakujem dievcata..a mali ste aj nejake zvyky a tradicie? lebo my okrem pripitku a toho prveho tanca nebudeme mat nic, ani rozbijanie tanierov,ani polievka z jedneho taniera,cepcenie,asi ani ziadne hry, len si chceme trosku zatancovat s rodinou a kamosmi...a este mam jednu otazku,myslite si, ze ludia, ktori normalne netancuju, tak na svadbe budu,nie?to je take inaksie...
Odpovedať
Profilova fotka
...neist na svadbu , len kvoli tomu ze netancujem , je podla mna trochu inaksie...:)...mali by ist, kedze tam idu kvoli Vam dvom :)))
Odpovedať
:)o hosti sa vobec neboj:) my sme nemali okrem prveho spolocneho tanca ziadne zvyky.vobec vobec ziadne, vsetci sme sa proste dobre bavili. ti,co netancovali,debatovali vonku pri stane, ale nakoniec si nepamatam nikoho, kto by sa aspon nepresiel cez parket tanecnym krokom:) Neboj,hostia sa budu bavit spolu s vami.
Odpovedať
Profilova fotka
@carey nemyslela som,ze nepridu kvoli tomu na svadbu, ale ze ked neradi tancuju,tak na tej svadbe sa to proste patri plus alkohol a jedno s druhym a nakoniec aj zaryti netanciari proste budu tancovat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@matia8489 ...aha...az teraz som pochopila.... :-N sorry :) ...ale je to tak ako pises...o to , ze nebudu tancovat sa netreba bat...alkoho a atmosfera a jedno s druhym robia divi aj s tymi co neradi tancuju...vtedy zrazu zistia , ze ake je to sranda... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@matia8489 my budeme na tom podobne. Nemáme vzťah k folklóru, pokiaľ viem ani nikto z rodiny... Vrcholne smiešne by mi v našom prípade bolo keby sme si objednali súbor na čepčenie :D. Jediný taký zvyk ktorý asi bude - rozbitie taniera, to pravdepodobne spraví penzión kde je párty... Neviem tancovať ani na polku a podobné, takže chcem dať DJ inštrukciu nech hrá proste "hitofky" - trebárs od 70tych rokov až po dnešok :) Na prvý tanec s manželom si zatiaľ predstavujem Elvisa - I cant help falling n love with you... na tanec s rodičmi ešte nemám vymyslené :(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?