Svadobná hudba. Akú skupinu alebo DJ z východu vybrať?

Ahojte! Chcem sa opýtať, čo je s touto témou, ktorá tu už bola... Boli tam zaujímavé príspevky, z ktorých sa mohli mnohí poučiť.... A rozhodnúť sa, akú skupinu si vybrať na svadbu...
Odpovedať
1
2
33
Nikto nevie, čo je s pôvodnou témou????
Odpovedať
neviem, ale mozno napis adminke IP, ta bude urcite vediet viac ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Aj ja som ju už hľadala, ale nenašla.
Odpovedať
Ahoj Marcelka... Asi ju admin(ka) poslala do teplých krajín :-| :-| :-| Treba to tu ale znova naštartovať... Medzi naj skupiny na východe patí JUNIOR - aspoň podľa mňa.... Su žiadaní a chválení... Su proste SUPER.... SOUL si už o sebe začalo veľa myslieť... A hlavne neprimerane vraj pýtať... Nevie niekto koľko berú? A čo váš názor na ROLLAND? Spiťáci ako hrom- sama som bola svedkom... Dobrí sú vraj aj ALLESIS a PROBLEM samozrejme tiež... Co vaš nazor???
Odpovedať
Dievcata ak by nahodou niekto potreboval kontakt na skupinu (Recept) hraju prevazne v okresoch SV, MI, SO a asi hraju aj dalej ale to sa treba dohodnut s nimi ;-) tak rada pomozem a poslem na IP :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Možno niekto bude mať výhrady. Dúfam, že nie. Poznám skupinu Pyramída. Hrajú iba na živo a vedia urobiť super zábavu. Keby neboli dobrí, nehrali by kažsú sobotu. Ale hrajú. Chodia hrávať všade. Záleží to už od dohody. Keby chcel niekto kontakt, ozvite sa cez ip.
Odpovedať
Profilova fotka
no tak najlepsia skupina je skupina junior kamienka supper maju aj svoje cd
Odpovedať
ahojte nevesticky, mam kontakt na rozne skupiny, vratane SYNKOPY, ARTES, PROBLEM, DIAMANT, VYCHOD....atd. SYNKOPY a ARTES su velmi dobre a popularne.
Odpovedať
ahojte babbule, my sme mali ESPRIT a poviem vam, taku zurku mnohi este nezazili. mame kamosov, co mali svoje svadby za sebou, ale tancovat bosi, spievat do mikrofonu so spevakom a skavat ako blazni na koncerte, to mnohi nezazili. chalani hrali ako blazni, sli na 200 percent aj napriek tomu, ze v sobotu, na dalsi den, hrali este jednu svadbu :-D takze ja len odporucam ;-) webku s terminmi a kontaktami na poziadanie poslem do IP.
Odpovedať
Ahojte dievcata...vie mi niekto poradit aka ziva kapela v okoli Spisa je najlepsia?
Odpovedať
Profilova fotka
pridavam sa k marcelke82, Pyramída je fantasticka,viackrat som mala moznost zazit ich live na svadbach a mozem len odporucat ;-)
Odpovedať
Pocuvajte niekto tu velmi vychvaluje skupinu espirit.......Preboha ved to je nieco strasne to sa neda pocuvat.....To ako by pre mrtvoly hrali
Odpovedať
Článok sa načítava...
pozri matka27, my sme ich mali na svadbe a ludia tancovali ako blazni. neviem aky je tvoj vkus, ale nam proste hostia dakovali hlavne za hudbu. je to asi otazka vkusu, takze ... ;-) ? kedze sme boli vacsina mladych ludi, hrali moderne veci.. skoncilo to tak, ze vsetci tancovali bosi a spievali so spevakom. ako vypeckovali pesnicku hey jude od beatles, to som teda este nevidela... my mame zo svadby pozitivne ohlasy hlavne na hudbu 8-)
Odpovedať
ahojte prosim vas mohli by ste mi odporucit nejaku skupinu z Vychodu? Uvazujem na Impulz, Pocit resp. Ideal. Poradte pls.dik
Odpovedať
ahojte, kto uz pocul hrat skupinu SOUL na svadbach? ake mate referencie? diky
Odpovedať
Profilova fotka
steffany ja ti doporucujem skupinu Signal
Odpovedať
kocky piste aj mesto odkial poxadza skupina... ja odporucam Fragment a TIKO z Trebisova... nehraju len ludovky, ale vsetko a Fragment to vie roztocit a urobit zabavu....
Odpovedať
Profilova fotka
pyramida je super.....a prisli za mnou az do svitu z michaloviec...a ktomu zostali este dlhsie aj ked isli hned spat...este raz sa vydavat, tak hudbu by som urcite nemenila ;-)
Odpovedať
ahojte, ja som pocula chvaly na skupinu Impulz (Trhoviste) . Su styria a vedie urobit skvelu zabavu a aj s harmonikou chodia pomedzi hosti a tak. Tak nejako si to predstavujem.
Odpovedať
inak, nikde som sa tu nedocitala o skupine pocit. Aky mate nazor na nich? Oni vydavaju aj CD.
Odpovedať
pocit?odkial su?
Odpovedať
z okolia Michaloviec
Odpovedať
Ahojte , ja budem mat skupinu Pocit :-) mne sa pacia ich pesnicky, teraz v lete hrali aj na Širave.
Odpovedať
ja som bola na svadbe, kde hrala hud. skupina SOUL a boli fakt dobri, ludia sa bavili, aj skupina si pochvalovala ze sa ludia dobre zabavaju.Spevacka ma perfektny hlas.Tusim ze su z Michaloviec alebo okolia... :-)
Odpovedať
ja som pula, ze hraju iba rusnacke pesnicky...chcela by som vediet, ci hraju aj nejake moderne....a ci schopni zaspievat aj solo tanec podla vyberu...hmm?
Odpovedať
Ahojte kocky.... Neviem, mozno vam trochu pomozem aj ja... Poznam skupinu Chorus z Lipian... Su fakt uzasni... Hraju ludove veci, sarisske, rusnacke, slovenske... Jednoducho nie je to len o istom type piesni... Taktiez hraju moderne - sladaky, disco, dokonca aj uplne najnovsie hity, co som bola velmi prekvapena... Ak by ste chceli niekto vediet viac o tejto skupine, napiste mi, a dam vam na nich kontakt... Su fakt dobri hraju sobotu co sobotu...Dokonca aj ine akcie... Viem ze sa s nimi da dohodnut na akejkolvek poziadavke a pesnicke a dokazu to odspievat a zariadit, aby vasa svabda bola uzasna... :) Aj solo tanec podla vyberu...Nie je pre nich tabu... A este, skupina pozostava zo 4 skusenych dlhorocnych muzikantov a spevacky... Tak len tolko... Drzte sa a snad som vam aj ja trochu pomohla... :D Vela zdaru pri prípravach.... :-)
Odpovedať
Ahojte! Osobne som bola na svadbe,kde hrala skupina Pohoda z Bardejova a bolo to niečo úžasné no Super!Poznám veľa kapiel, ale na nich sa ani zďaleka nechytajú. Majú krátke prestávky, dlhé kolá a hrajú jednoducho všetko, veľmi pekne spievajú! Majú aj vlastnú stránku, takže si ich ľahko nájdete na internete a tiež majú aj vydané CD.A v súčasnosti sú veľmi žiadaní! Jednoznačne odporúčam POHODU!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! Vie mi niekto poradit dobru kapelu v okoli vranova???? bolo by super keby mali v repertoari aj ludove aj moderne piesne... bola som na svadbach kde hrali celu noc iba ludovky a obcas to uz islo na nervy. aj ked mam ludovu hudbu veeeelmi rada, chcem aby si kazdy prisiel na svoje...
Odpovedať
Profilova fotka
Vopred dakujem za vase odpovede :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
2
33
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?