Svadobná pieseň na 1.tanec manželov. Čo poviete?

Profilova fotka
Ahojte, na nete som nasla super piesen, a tak sa chcem o nu podelit s ostatnymi nevestickami. Ma naozaj pekny text a hudba je tiez fajn - sladacik. Ja vaham, ci si ju dat na prvy manzelsky tanec - teda ani uz nevaham, asi si ju dam ;-) Ide o pesnicku Divam se, divam, spieva ju Hapka a Lucka Bila Dívám se dívám a ty spíš matně se leskne malý kříž stoupá a klesá tvoje hruď a já si říkám Bůh jen suď Bůh jen suď Zdali až jednou blýskne se a vítr liják přinese vezmeš mě k teplu pod tvůj plášť jestli to pro mě uděláš Když budu sedět nehnutě a zase znovu zklamu tě svým dojmem, že jsem na poušti a že mě štěstí opouští (ach!) Zeptáš se kam jsi oči dal tvá šťastná hvězda svítí dál jdi za ní já tu držím stráž Tak se ptám jestli to uděláš Tak se ptám jestli to uděláš Pro mě uděláš Co když se těžce zadlužím i ten kříž prodáš – co já vím když mě mé masky unaví stáhneš mě k sobě do trávy, do trávy a klidně řekneš hroznou lež: na svoje léta hezkej jseš před sebou ještě všechno máš jestli to pro mě uděláš Co když mě zapřou přátelé a budu s cejchem na čele podroben strašné žalobě vzkážeš mi: stojím při tobě jen při tobě (ach!)jediná vždycky budu stát i když ti celý svět dá mat věřím ti všecko - braň se, snaž Jen se ptám zda to uděláš jen se ptám jestli to uděláš pro mě uděláš Stoupá a klesá tvoje hrud' tak spolehlivě jako rtut' na teploměru našich dní ráno svět zuby vycení, vycení a mně se mnohé nezdaří ale tvé prsty po tváři mi zvolna přejdou každý zvlášt' Vím že to pro mě uděláš já vím že to pro mě uděláš všechno uděláš ;-) ;-) ;-)
1
2
24
Profilova fotka
je pekna,ale mne by prekazal ten Hapkov spev (miestami tam az trochu krici)...ked sa ti vsak paci,nevidim problem :-)
to je dobrý tip pre tých, ktorí sa boja valčíka :-D len tak z nohy na nohu sa prevaľovať :-) to by bolo asi aj pre nás :-)
Profilova fotka
ahojte, myslim, ze teraz uz nie je povinne mat valcik alebo nejaku klasiku. najma, aby ta pesnicka mala nejaky vyznam pre nevestu a zenicha. my sme mali napriklad Air - All I need. :-)
Čaute nevesty, ja mám svadbu už zajtra. Keďže nie sme zástancami klasických valčíkov, ako prvý tanec sme si zvolili Celine Dion - buď Why oh why alebo Immortality - táto je krásna vo franczúštine, ale keďže som nezohnala to CD tak bude v angličtine. :-)
ahojte, my sme mali z muzikalu rebelove - Brana milencu. ma skvele slova a hudba je priam bozska. ked som ju prvykrat pocula, plakala som, tak som si ju pustala 3 hodiny vkuse, aby som si zvykla a neplakala pocas svadby. :-D
Ahojte, ja s mojim priatelom sme sa rozhodli ze nas spolocny tanec bude zaverecna piesen z hriesneho tanca, sme na tom pevne rozhodnuti a chceme si zaplatit aj nejakeho ucitela tanca, aby nas zostavil nejaku choreografiu aby to bolo super, mame este 9 mesiacov, tak si myslim ze dovtedy by sme mali nieco pekne nacvicit, nemyslite>??? Ved svadba je len raz tak preco sa neobetovat.
Diskusia pokračuje po 1 roku
babule a poculi ste peta Kotulu.....TAK AKO??????ta je tiez krááásna...alebo From This moment..... :-D
teraz som si vypocula v slepých ulickach......a to sa tiez hodíííí....aaaaach.... x-) x-)
ahojte. myslím, že v 1. rade sa treba rozhodnúť či chcete tancovať na klasiku alebo na modernú pieseň. potom napísať na papier najobľúbenejšie piesne a vylučovacou metódou sa dopracovať k piesni. x-)
Nothing else matters :-D
Jednoznacne Eros Ramazzoti + Anastacia = I belong to you...forever... x-)
Profilova fotka
Frankie goes to Hollywood- Power of love ;-)
Článok sa načítava...
no ja uz mam swoju swadobnu piesen wybratu a sme sa na nej zhodli aj s priatelom co som bola prekwapena :-D a je to od Bryan-a Adams-a.....Ewerthing i do i do it for you :-p podla mna super piesen
cherynka ;-) aj ta je v nasom zozname top 10....... :-D
Profilova fotka
geegee...ja som pred svadbou vymyslala kadeco na prvy manzelsky tanec a nakoniec sme mali klasiku valcik na krasnom modrom dunaji.Poviem ti,ze to blo velmi pekne a s manzelom som pred svadbou v zivote netancovala a zvladli sme to.Bolo to pekne a islo nam to.odporucam aj pre zaciatocnikov.
Ja som mala Hanu Zagorovu s Druppim - Setkani.....ale takychto tem na prvy tanec je tu uz strasne vela, skuste si najskor vyhladat a potom zakladajte temy ;-)
agina tzy tusim len robis v kazdej teme poriadok...... :-D :-D :-D :-D :-)
dievcata, jednak je podobnych tem zalozenych uz niekolko, ale budiz ... nechcem vam kazit iluzie, ja som sa tiez bila za to aby bol ako 1.tanec nas vynimocny song, ale hudobnici a starejsi to vymysleli inak a aj tak to bolo super ... akakolvek pesnicka to bude, je to jedno, pretoze na to nezalezi, dolezite je to, co v tom momente citite ....
My sme mali pesnicku z rozpravky Tri oriesky pre popolusku co spieva Iveta Bartosova.. bolo to pekneee
Aj my budeme mat od Bartosky, ale skladbu Cervenam. A po polnoci Nothing gonna change my love for you x-) . Priipadne to este prehodime.
My sme mali klasiku Valčík na modrom dunaji:-)) Ale v zálohe sme mali pripraveného a Frank Sinatru ....
my sme mali stareho dobreho Stinga - when we dance, sestra S. Twain - from this moment...
Profilova fotka
my sme mali jeden francouzsky valcik od Edif Piaf ;-)
My sme tiez chceli jednu krasnu piesen od Marca Terenziho :-) .....dopadlo to tak, ze aj ked som si o nu o DJ-a poziadala cca 2 tyzdne dopredu - aj som mu ju chcela poslat, ale vravel mi, ze ju pozna a ze ju nepotrebuje posielat, iba si ju zapisal a ked sme prisli po obrade do saly, tak ma nas DJ zaklincoval otazkou, ze co si chceme dat zahrat, tvaril sa uplne prekvapene, ked som mu povedala danu skladbu...takze nakoniec ju nemal ]-( a mali sme prvu skladbu co ma napadla: Elan: Laska moja.... Takze nevesticky, poucte sa a majte poistenu 1. skladbu tak, aby ju mal niekto zo svadobcanov na CD pri sebe. ;-)
Profilova fotka
My sme mali ako prvy spolocny tanec nadhernu piesen z Pulp fiction, je pomala a ma nadherne slova. Tak Vam ich poslem... Spieva to Justin Guarini a je to piesen: Let's Stay Together Let's stay together(whispered) I, I'm so in love with you, whatever you want to do, is alright with me, 'cause you make me feel so brand-new, I want to spend my life with you, they say it seems, baby, since we've been together, loving you forever, is what I need. Let me be the one you come runnin' to, I'll never be untrue, Ooo baby, Let's... Let's stay together, loving you whether, whether, times are good or bad, happy or sad, Whether time are good or bad, happy or sad. Why, somebody?, Why do people break up, oh, then turn around and make up? I just can't see. You'd never do that to me (would you baby)? Being around you, is all I see. Here's what I want to do: Let's... we oughta stay together, loving you whether, whether, times are good or bad, happy or sad. (come on) Let's... Let's stay together, loving you whether, whether, times are good or bad, happy or sad. If you never need me you can set me free woman Let's...Let's stay together, loving you whether, whether, times are good or bad, happy or sad. If you ayyyeee with me you can set me free woman Let's...Let's stay together, loving you whether, whether, times are good or bad, happy or sad. ;-)
Profilova fotka
ja som tiež tvrdý zástanca Pulp fiction, rozmýšľala som nad Girl, you will be a woman :-)
Profilova fotka
Pavianca, aj to je krasna piesen. My sme tiez nad tym rozmyslali, ale tato ma este krajsie slova. Pavianca, si moj clovek. ;-)
Mishasmile - my sme mali S. Twain na zostrih z kostola, uplne uzasna piesen... :-) A 1. tanec E. Ramazzotti a Anastasia - I belong to you. Fakt, je velmi vela krasnych piesni, len ma niekedy mrzi, ze vsetky su vacsinou anglicke a napr. nase babky nevedia o com su, inak by pri 1. tanci boli asi same vzlyky... :-D Aj nase DVD je zlozene z anglickych pesniciek, jedna je francuzska a talianska - ta tam byt musela. :-)
Profilova fotka
to sicilia: ja mám úplne najradšej: Son of a preacher man, ale to by sa asi nehodilo :-D ,ale na zábave musí byť alebo aspoň "You never can tell" :-D
Profilova fotka
Ahojte, mne by sa mozno pacila aj pesnicka Zvonky stastia na prvy tanec. Co vy na to?
1
2
24

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?