Svadobná skupina Dukát. Poraďte na nich kontakt

Profilova fotka
Ahoj dievčatá, súrne by som potrebovala nejaké info o hudobnej skupine Dukát. Videla som ich na DVD a neviem na nich zohnať žiadne kontaktné údaje. Budem šťastná, ak mi niektorá z Vás vie poradiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak myslíš tých z TO, tak ti napisem kontakt do IP
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Pozri tu: www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThr... - 42k - alebo napíš IP trinitylex, ona ich mala myslím na svadbe.
Odpovedať
Profilova fotka
Hej mala , a tu je dôkaz http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
pavuk • Dnes o 11:47 Ahojte chcem poprosit tie, ktore ste sa uz stretli s touto skupinou o napisanie svojho nazoru na nu.Ja som ich uz videla,ale sa neviem rozhodnut,preto chcem pocut aj ine nazory.Za odpovede dakujem.
Odpovedať
ahojte.. aj mna by zaujimal nazor na tuto skupinu. prosim o cisielko..
Odpovedať
Profilova fotka
Babeny ja som ich teda mala v auguste 2006, spevačku mali Tanu ale ta je teraz už niečo cez rok v Taliansku, no hlas mala nenormály , tak mi spievala vienok zeleny až sa mi chlpy ježili x-) A hlavne sa mi lubilo že ich líder p. Tomanov robi vlastne takeho neoficial. "starejšieho" ako je odobierka zoradenie pred kostolom, privitanie v sale začepčenie... A hraju jak moderne tak i ludové, 8-) u nás až na jedneho si všetci "pochvalovali" a ten jeden dotyčný sa tomu i tak "prd" rozumel :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
no a kontakt môžte zohnat na nich na ich webe.skupina.dukat.szm.sk :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Skupinu dukat mala sestra na svadbe boli super vedeli ludi zabavit a pekne hrali aj moderne aj ludovky zabavalo sa v plnom prude aj cena bola dobra mozem len odporucit..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@zuzu2013 Ahoj prosim ta chcem sa ta spytat na tu hudobnu skupinu dukat ze aka bola cena? dakujem
Odpovedať
už si presne nepametam ale okolo 6-8 tisicSK sa mi mari viem že boli strašne lacny lebo jeden z nich robil aj starejšieho :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte baby nemate niektora čerstvé informácie o skupine Dukat.Či ešte hrajú a či sa dá snimi dobre zabavit?Dakujem za každú odpoveď.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
ahojte, spomína sa skupina Dukát, neviete mi napísať akú speváčku ste mali, tie ktoré ste boli spokojné? mala okuliare alebo nie, lebo sú dve, jedna je sestra a druhá manželka, dík za odpoveď
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte tak ja mam veľmi negatívnu skusenost...keď som sa vydávala prvý krát všetko bolo krásne zorganizované naplánované zmluva podpísaná a mesiac pred svadbou si údajne všimol ze tam ma druhú svadbu. Teraz nervy kde na poslednú chvíľu zoženiem kapelu.Dozvedela som sa že dal prednosť dokonca mojej vlastnej spolužiačke,nakoľko sme sa naraz vydávali. Nakoniec všetko dopadlo dobre a kapelu som rozohnala no strašne mi podrazil kolená. Každopádne hrajú slušne ale skorej tak pre staršiu generáciu. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?