Svadobný DJ Titus Martinkovič. Aké máte skúsenosti?

Profilova fotka
Srdečne zdravím všetky nevestičky budúce, minulé i všetky, ktoré svojimi radami prispievate k realizácii najkrajšieho dňa v našom živote. Chcem sa spýtať, či niektorá máte dobré či zlé referencie na DJ Titusa Martinkoviča? Vie urobiť zábavu pre starších i mladších?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, DJ TITUS-a vrele odporucam, mali sme ho na svadbe a boli sme nadmieru spokojni. Riadil chod vsetkeho, o nic sme sa nestarali, usmernil hosti, co maju kde na jedenie, na pitie, urobil nam skvele privitanie, zacepcenie, sutaze. K dispozicii mal kompletnu apartaturu s osvetlenim+ caraoke. Bolo to vlastne "vsetko v jednom" - dj, moderator, starejsi. Zazili sme ho na svadbe dva krat, hral aj u nasich kamaratov a ti si tiez nevedeli vynachvalit. Na com sa s nim dopredu dohodnete, tak to zariadi, naozaj, klobuk dolu. ;-) ;-) ;-) . Hostia boli takisto nadseni.
Odpovedať
Profilova fotka
Nedalo mi neposlat sem este tento link s Titusovou fotkou, dufam, ze sa nenahneva na mna :-p http://www.lefthand.sk/wedding/hi_res...
Odpovedať
Ahojte :) My ho mame na 2.5.2009 zajednaneho Zazili sme ho na jednej firemnej party a bol uzasny. Po svadbe napisem referencie :)
Odpovedať
ahoj kvetinka, neposlala by si mi nejaký kontakt na dj titusa? neviem ho nikde zohnať
Odpovedať
tajomna: kuk IP :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte DJ TITUS je fakt dobry mozem ho len odporucit spravil nam skvelu zabavu a vsetci si ho chvalili dokonca aj casnici. Vsetko s vami prediskutuje a spravi len to co si zelate a potom sa nemusite uz o nic starat naozaj je vsetko v jednej osobe :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, tak uz mame po svadbe. :-) DJ Titusa si vsetci pochvalovali. Uzasny, flexibilny.. V pripade zaujmu napisem viac info do IP :)
Odpovedať
ahojte, na zaklade odporucani tu na fore som kontaktovala dj titusa a na moje prekvapenie mal este volny termin 8.8. tak sme si u neho rezervovali termin a dohodli sa ze ked budeme doma (zijeme v zhranici) ze si dohodneme spolocne stretnutie,v nedelu som ho kontaktovala a dohdoli sme sa ze v ppondelok si zavolame a upresnime hodinu a miesto stretnutia no a co sa stalo??? v pondelok nam pan dj titus oznamil ze uz ma ten termin rezervovany (priom nam tvrdil ze ma volno, ze sme prvy a hned si nas pise do diara)!!!! a ako nahradu nam ponukol svojho kolegu nejakeho dj ivana, ze sa nam za neho zarucuje a cena ostava rovnaka, dj ivan nas kontaktoval, po telefone mili, vsetko ok...ale tu na fore som nasla nie velmi prijemne referencie na nejakeho dj ivana tak sa obavam ci to ne je nahodou on..no v kazdom priapde dj titus sa nezachoval pekne a len teda dufam ze ten jeho nahradnik bude dobry
Odpovedať
Coze?? Ako je to mozne?? Ked Vam slubil termin???
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj stormie, neda mi nereagovat, dj titusa dobre pozname z nasich firemnych zurok v senci, je to ochotny chalan spravi vsetko co si zelate, co mu poviete, nemyslim ze by mal zaujem vas nejako dobehnut, myslim si, ze ho mozno niekto iny odzalohoval skor, ako sa vam podarilo spolu stretnut, ...aj moja kamoska chcela dj titusa mat na svojej svadbe, tak ho odzalohovala este pred samotnym stretkom a mala klud ze je to pre obe strany zaväzne, drzim vam s drahym palce nech vam to krasne dopadne, napis potom, urcite vam odporucil niekoho overeneho, nemaj strach iste bude dobry, pa ;-)
Odpovedať
barbulik: ale on si zalohu ani nepytal!!! keby ano nemam problem mu poslat peniaze na ucet ale on mi len napisal mail ze dohodneme sa osobne a termin je nas!! pride mi to absolutne neprofesionalne
Odpovedať
takze pre napravu mena toho dj pripajam este jeden prispevok - pan dj sa totiz dozvedel o mojom nie velmi lichotivom prispevku tu na fore a kontaktoval ma, velmi sa mi ospravedlnoval co samozrejme ocenujem a takisto aj ochotu a rychlost akou nam nasiel nahradu za seba, pre ostatne nevesty ktore by mali v buducnosti zaujem o jeho sluzby uvadzam cas mailu ktory mi poslal ako vysvetlenie situacie: Kazdemu zaujemcovi o dj-ing, vzdy aj na stretnuti, sa snazim vysvetlit, ze termin mozem drzat kazdemu dovtedy, dokedy sa ktokolvek zo zaujemcov nerozhodne o zalohe, co je potom zaväzne pre obe strany. Bohuzial, tak divne to vyslo, ze este v nedelu som bol volny, ako som Vam aj potvrdil, ale v pondelok bohuzial uz nebol. Skoda ze nam o zalohe nic nepovedal - aj ked som sa na nu pytala a muselo to dopadnut takto, este raz opakujem ze ocenujem ze sa na nas jednoducho nevykaslal a nasiel nahradu
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahoj stormie, som rada ze ste si to nakoniec takto pekne vyjasnili, pa, drzim palce :-) barbulik
Odpovedať
pre upresnenie celej "story" este jeden prispevok = nahrada pana dj titusa sa mi nebola schopna ozvat cele 2 mesiace, takze som 2 tyzdne pred svadbou zacala konat = napisala som mail a ostal bez odpovede, konataktovala som dj titusa ze co sa ako deje, musela som cakat jeden den na odpoved lebo on zrovna nemal diar pri sebe (tie nervy neprajem nikomu) a odpoved bola ze vsetko plati len dj ivan je na dovolenke a vrati sa v piatok (tyzden pred svadbou) a vysledok??? piatok davno za nami, cakala som vikend a nic, pondelok, utorok = stale nic!!! dievcata zda sa vam toto konanie profesionalne?? alebo zeby bol dj ivan az taky profesional ze sa nemusi nijako pripravovat na svadbu a dohodnut detaily?? on asi ani nevie kde sa kona hostina... a mimochodom informacie z tejto stranky sa minule dostali k dj titusovi raketovou rychlostou takze touto cestou vas aj pozdravujem, dakujem za fantasticku nahradu :-D a vsade vas budem len a len "odporucat"
Odpovedať
Profilova fotka
tak napríklad ja som mala Dj Titusa teraz u nás na narodeninovej oslave 1.8. a boli sme s ním nadmieru spokojní. Môžem ho len odporučiť a absolútne náš výber nelutujeme. Na všetkom sa s ním dalo dohodnúť, vo všetkom vyšiel v ústrety a bavil sa naozaj každý. Kamoška, ktorá oslavuje v novembri tiez svoje x-tini si ho rovno zarezervovala.
Odpovedať
takze este jeden prispevok na zaver = po mnohych mailoch a telefonatoch sa vlastne zistilo ze pan dj titus povazoval celu vec uzavretu a kedze svojej nahrade plne doveroval viacej sa mojou svadbou nezaoberal, sam ostal nemilo prekvapeny co sa deje, niekolkokrat sa mi ospravedlnil a bolo naozaj vidiet ze ho cela situacia velmi mrzi, nic podobne sa mu predtym zevraj nestalo, je to naozaj dobry dj (mam na neho referencie nie len z tejto stranky a hrava aj na velkych akciach) a prislubil mi ze spominaneho nahradneho dj vyradi zo svojej skupiny a ukonci s nim spolupracu....celu prihodu uz beriem s humorom :-D kedze uz mam po svadbe a asi sa toto cele muselo niektorej z nas stat aby sa pan dj mohol poucit z chyby, tie sa stavaju a stavat budu, zlihal ludsky faktor ale tento pan dj si uz na to bude davat vacsi pozor
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
My sme mali DJ Titusa v sobotu na nasej svadbe a sme veeelmi spokojni, ze sme si vybrali prave jeho. Hostom sa taktiez velmi pacil, roztancoval kazdeho a to je pre nas ten najlepsi pocit :-). Najlepsi dj akeho sme kedy zazili :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahojte. mame po svadbe a tiez sme mali titusa... a bol perfektny... niekedy sme sice museli davat trosku stisit hudbu kvoli hotelovym hostom ale to nieje jeho problem. proste bol uzasny- starejsi, moderator, dj v jednom. perfektne hral a ludia sa zabavali. a je aj velmi mily, vyhovie vsetkemu o co ho poziadate. odporucame naozaj
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahojte, my musime na Titusa povedat len to najlepsie. nielen, ze sa perfektne zabavali vsetky vekove kategorie od deticiek cez nasich kamaratov az po babicky, ale aj niekolko hosti za nami prislo s otazkou, kde sme nasli takeho perfektneho dj-a. na stretnuti sme sa dohodli na zakladnych poziadavka a pocas hostiny ich splnil do bodky, perfektne improvizoval a uzasne vedel rozprudit zabavu. vedel spravit show a vsetci boli nadseny z bubiniek, snehu ale aj karaoke. moderoval cely vecer ako aj svadobne hry a cepcenie. este raz velke vdaka Titus!
Odpovedať
Ahojte prosim vas mozte mi niektora z vas dat na neho kontakt.dakujem :)
Odpovedať
môžem tiež poprosiť kontakt? Ďakujem krásne! ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
A prosim Vas, v akych cenových relaciach sa pohybuje????? Ja budem mat svadbu v juni a neviem, ci je to teda este relevantne, ale kolko asi tak pyta??? DIIIIIK 8-)
Odpovedať
@sunshine5 Titus ešte hráva svadby?????? fííííha.....je super....majú to v rodine :o) ..... verím, že budeš spokojná....máš na neho prosím ťa nejaký kontakt??? ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Nam odporucili Titusa, skoda len ze ta chvala je vacsinou od 1-10 prispevkovych alebo neaktivnych uzivateliek, kde by som mohla najst s nim videa zo svadieb?
Odpovedať
@misiba Ja mám video s DJ Titusom z jednej svadby. Ak chceš, môžem ti ho požičať.
Odpovedať
@misiba Titusa som poznala osobnejšie pár rokov....vždy vedel urobiť skvelú zábavu, je výborný......venuje sa tomu už asi 100rokov....ja by som ho brala na svadbu hneď, len moja sestra divne pozerala na mňa, lebo je to jej ex :-) ale preto ho nechválim.......je fakt super DJ!!!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@radeno A kde mas to video pls? :-)
Odpovedať
@misiba blizsie info ti napisem do IP. viem ho umiestnit na web, prip. podla dohody.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?