Výber DJ alebo kapely - čomu sa vyvarovať a aká je cena?

Dobrý deň Prosím vás,viete mi z vašich skúseností poradiť nejakého DJ alebo kapelu na svadbu? Nevieme sa rozhodnúť, poprípade aj vaš názor, čomu sa vyvarovať. Tiež by pomohlo, koľko asi taká hudba stojí, niekde je to rozdiel 200/300 eur, viem že východ je lacnejší ako západ, a my budeme mať svadbu neďaleko BA, tak nech vieme čo asi hľadať, čomu sa vyvarovať. Ďakujem vopred za rady/ navrhy
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem. Máte pravdu že medzi východom SR a západom SR je cenový rozdiel a tiež či Dj alebo kapela sa živý len hudbou alebo to má ako koníček na privyrobenie a popri tom v týždni pracuje. Dj sa dá v dobrej kvalite zohnať do 350,-eur ale kapelu za túto cenu ťažko zohnať,tiež záleží koľko má členov. Ja mám v júni nejaké termíny voľne,som zo západného Slovenska. Ak by Ste mali záujem v klude mňa kontaktujte :-) pekného Silvestra. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vladka002 dobrý den pozrite si moj profil a pre viac info ma kontaktujte s pozdravom DJ STRELA
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Váš termín mám zatiaľ voľný, rád Vás prídem zabaviť. pozrite si prosím môj profil alebo stránku. Želám veselého Silvestra a šťastný Nový rok. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
S Dj a kapelami to je ako s autami. :-) Záleží aké auto chcete. Či drahšie alebo lacnejšie a s akou výbavou. Čiže ak poviete že Dj alebo kapela že stojí 350€ treba si zistiť akú kvalitu, výbavu a schopnosti za tú cenu dostanete. Prajem šťastný výber.
Odpovedať
Profilova fotka
@djteam pravdu máš veru! a uplne najhoršia varianta keď ťa to lacné auto bez výbavy ešte aj šťastlivo nedopraví do cieľa... to je potom celé zle! :-D Svadobná zábava nieje moc vhodná udalosť na experimenty a je iba na uvážení organizátorá či si za pár€ naviac nechá pokaziť svadbu . Tiež je pravda že každá svadba je jedinečná a nie na každú sa hodí napr. kapela vždy treba zvážiť viaceré aspekty a podľa toho sa rozhodnuť. Neviem si predstaviť že by skúsený Dj s dobrým svetelným a zvukovým aparatom za cca 12tis. € ktorý v prestávkach ešte hrá na harmonike bral menej ako 350€ , alebo že by 4-5 členná kapela s aparátom za 25-30tis € ktorá hrá vystrájačku , medzi stolmi, pred kostolom, atd. brala honorár 400€ ako tu niekedy čítam to už potom nechápem. Honorár dobrej kapely či už na východe alebo západe 500-800€ podľa okolností.(pod slovom kapela rozumiem 4 a viac členov) pokial je to menej peňazí ,tak je to minimálne podozrivé. Prajem štastnú ruku pri výbere! :-)
Odpovedať
Dakujem Vam pekne za rady. V podstate som na zaciatku vobec netusila,ani cca cenu aku mam cakat, takze uz aspon nieco viem. no dufam,ze vyberieme spravne a zabavime sa aj my po tolkych povinnostiach :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?