Ziva hudba alebo dj?

Ahojte, mohli by ste mi napisat vase nazory ci preferujete na svadbach zivu hudbu alebo dj? Nase zlozenie hosti budu prevazne mladi ludia, dalej ludia okolo 50tky a potom 4 starsi okolo 80tky. Ak by sme sa rozhodli pre kapelu, tak urcite nieco modernejsie, na co sa da dobre zabavat :) Neviete o niekom? Najlepsie okolie ZA, ale vobec nemusi byt. Zilinu som preliezla uz celu a zatial som nic vhodne nenasla. Dakujem za pomoc :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali vsetko mladych, par 50 rocnych, a msli sme zivu kapelu Disk zo Solcian . Bola to nasa naj...volba ....
Odpovedať
Profilova fotka
@legrelle ahoj, vsetko zalezi od toho, akeho profesionala si zavolas, ci uz je to kapela, alebo dj, pokial sa neprisli na tvoju svadbu "ucit" a maju nieco za sebou, tak sa nemusis bat, ze bude zabava onicom ... Este mozno jedna rada, pri kapele si treba zistit playlist, aby si sa vyhla zbytocnym nedorozumeniam . Pekny den :-)
Odpovedať
Dj je lepší hrá aj ľudovky, má repertoár pre všetky vekové kategórie, veľmi dobre vie čo ide na svadbách, kapela je len zlé karaoke, je to smiešne a robí veľa prestávok a nálada klesá! Určite Dj
Odpovedať
Profilova fotka
Točím už 13 - tý rok , zažil som stovky svadieb , ale je to individuálne . Super Dj so super nasvietením svadby a so super audiovýstupom a moderovaním sa nedá nahradiť . No skúsenosť je taká , že živá skupina je ŽIVÁ a ťažko sa dá nahradiť . Za tú dobu som zažil možno až 3 DJ , pred ktorými som sa sklonil a uznal som ich kvality - nebudem menovať . Je mi až do plaču , keď minulý rok som mal na 9 - tých stužkových až dvoch profesionálov , zbytok boli amatéri , ktorím vypadávali mikrofóny , nevedeli reagovať na zmeny , neustále sa vyhovárali o divných zvukoch z reprákov . Nasvietenie sály bolo ako na dušičky a tvárili sa ako keby zhltli všetkú múdrosť sveta . Ťažko odpovedať , nedávno som sa zamýšlal že komu by som dal natočiť svadbu pre svojích synov . Odpoveď ? Pravdepodobne by som to dal len natočiť , poskytol by som svoju techniku a dokončil by som to radšej sám :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?