Živá hudba na svadbu z okolia Topoľčian? Poraďte

Profilova fotka
Ahoj babenky, s okolia TO, skoro všetko už mám zajednané a povybavované dokonca som i stihla i zmeniť termín svadby...len to jedno a dosť podstatné mi chýba to muzika...mam slubenú len akosi kamarátka speváčka stále akosi nemá na mňa čas no skrátka nemám s toho dobrý pocit...takže radte nieake referencie, a nie žiadnych šuplikantov :-)
Odpovedať
1
2
62
Profilova fotka
A ozaj aby som nezabudla bolo by dobré keby dotyčný robili i odobierku od rodičov a potom i odčepčenie. Dík
Odpovedať
Profilova fotka
No, ja ti moc nepodarim, my sme si vybrali skupinu Pohoda, ale len na hostinu. To bol taky okamzity napad, hraju tam znamy. Boli sme totiz vtedy u Seriffa v Tovarnickom parku, a tak hrala ziva hudba, country, a ludia sa tam super bavili. Draheho otec sice stale pochybuje, ci sa to na svadbu hodi, ale raz sme sa rozhodli, tak to nebudeme menit. Ved kto sa zabavit chce, ten sa zabavi, a kto nie, tomu nepomoze nijaka hudba.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
díky, babenky moc - pravdou je že som ani len nečakala že tu niekdo zareaguje :-N My sme tiež pôvodne uvažovali nad DJ ale potom my ho dotyčná speváčka odhovorila že na svadbu je dobré najlepšie živá hudba harmonika a tááákkkk....vlastne sme uvažovali nad st. Vozárom viem že na 40 alebo 50-tkách dobré hráva, no ešte ma odradila kamaratka kt. ho mala na svadbe a povedala tú istú frázu čo tá prvá nezávisle od seba že či chcem aby mi dojebal svadbu... :-| Mne by Country na svadbu moc asi neprešlo, ale to bude i tým že nikdo s môjho okolia neinkriminuje k takému štýlu hudby ;-) A ozaj catyka, vydávame sa v rovnaký deň !? kde to máš ? A bola si už aj zajednať si faru ? ZATEDY PAPA
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som sa tiez bala, ze country nebude vhodne, ale potom nam povedali, ze oni hravaju vselico, mam doma ich repertoar, je tam aj Elan, aj nejae ceske. a ze chodia hravat aj na plesy, tak keby si neboli isty, ci ludi vedia zabavit, tak by sa a to hadam nepodujali. a dobre je, ze na pocuvanie sa toto hodi viac ako nejake vykopavky, co pusti DJ. lebo som sa bala, ze by nam hrali take kaleraby, ako na stuzkovych, a sa mi moc nepaci. A do hudby na svadbu nas v podstate nanutila draheho rodina, lebo ze svadba bez hudby, to nemoze byt a ze potom ludia nepridu a podobne. A ked som to nechcela pocuvat az do svadby, tak sme sa dohodli, ze teda bude hudba, a potom ma napadla Pohoda. Takze to je aj trosku na protest :-D :-D Svadbu mame v kostole na namesti, ty kde? Obrad zacina o 15.00. faru sme si zajednavali este v decembri a tuto sobotu sme boli zaniest doklady, spisal s nami este nejake lajstra :) a dal nam kalendarik, kedy budu byvat poucenia. Bol tam zlaty farar, mily ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ved kukni aj sem http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... tu su tiez baby s Topolcian, poradia ak by nieco. A uz si sa rozhodla, kedy sa das fotit a kde?lebo stale vaham, neviem ci pred obradom alebo po nom. Chcela by som sa dat v KIKE, za nadjazdom
Odpovedať
Profilova fotka
Jasné Kika je suverénne najlepšia to neni o čom, no tam si dam nieakých 6 záberov čierno bielych a len 4 farebné..lebo mam dosť šikovného kameramana a ten robi prenádherné foto. My máme volať dnes s fararkom,kedy môžme prísť na faru sa dohodnúť, budeme to mať v Jacovciach lebo ja tam patrím do fornosti a nemám dobré skúsenosti ani referencie čo sa týka v To fari ]-( No a taktiež obrad ale bez omše chceme dať na 15h. takže v rovnaký deň,v rovnaku hodinu obidve vstúpime do stavu manželského :-) :-) :-) Ozaj šatky už máš vybrané??? ja nie ale na bud. piatok sa začne už na tom konečne pracovať.
Odpovedať
Profilova fotka
No pekne, v rovnaku hodinu :) KIKU uz mas teda zajednanu? a na kolku hodinu, nech viem , kedy je obsadene :-) Ja som prave v stave rokovania :-D s buducim fotografom, za tyzden sa s nim stretnem, nie je to profesional ale ma dobry fotak a vie ho pouzivat :) venuje sa foteniu dlho, bude lacnejsi a je to kamarat bratranca mojho nastavajuceho :-D KIKU som povodne chcela aj na fotenie v parku, ale ked budem mat fotgrafa, ak to dobre dopadne, tak si dam tiez len atelier. len vobec neviem naplanovat nejaky harmonogram svadobneho dna, kedy co, kedy budem hotova, kedy fotit a tak. Na saty sa uz chystam, neviem presne kedy, ale uz na to intenzivne myslim od dnes, lebo ma sesternicka naplasila, ze nech uz na to myslim ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
KIku ešte nemam zajednanú, a ani šaty, a s denného harmonogramu v svadobný deň ani nehovoriac...ale moc sa nezrušujem lebo si myslím že aj tak to bude velmi chaoticky deň teda doobeda na 1000% a až po obrade sa to ukludní.Len mám na 9hod.rano zajedanú kaderníčku. A sesternicu a ostatné podobné neber až tak doslovne ážne, lebo ako som si všimla podaktorý lúbia zbytočné zveličovať a tým vytvárať zbytočné pochybnosti a napetie než je treba ;-) No a kedže si ani len neviem predstaviť ten deň tak neviem vôbec čo a ako s fotením a tááák...to sa dohodnem s tým naším povolaným, a čo Ty vieš možno sa i stretneme v parku na fotení. Do prčic,len nech nám praje počasie, lebo to ma fakt nasere ked bude liať ako.....ale počasie sa nedá ovplyvniť.
Odpovedať
Profilova fotka
ved to, keby sa dalo objednat pocasie, zajednala by som si ho este skor ako salu :-D zajtra idem do Nitry, pozriem aj svadobne pohare, mam nejake typy na predajnu na namesti, tak som velmi zvedava. lebo som citala, ze sa daju kupit aj v svadobnych salonoch, ale ze su tenke a predrazene. tak sa uvidi :)
Odpovedať
Profilova fotka
hej spominala mi kamaratka kt. to ma už za sebou, že vecičky ako poháriky alebo sviečky a pod. sú v svadob. salónoch o niečo predražené. Poháre ešte nemám ale neplánujem take tie klasicke a ko napr nevesta ma ružovú a ženich modru čašu napr s labutami. Páčia sa mi také Vysoké vzhladovo mi pripomínajú ako poháre na šampanské....Ty ešte, nemáš zajednanú sálu ??? to by si si mala prvorade než poháre,kostol alebo šaty...Ja to mám na Zámočku na Pílskej ulici.
Odpovedať
Ahojte dievcence, aj ja som z TO a svadbu mam 26.8.2006 tiez o 15h, ale v Topolciankach. Moj snubenec ma tam babicku a je tam velmi pekne prostredie a zamocek. Ja mam zatial zajednany kostol, salu, kameramana a fotografa.Pre saty sa zatial neviem rozhodnut. Mam vyhliadnute az 4 ks. Tak neviem. :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
trinitylex12> ale mam zajednanu salu, to ja len tak, ze by som si najskor zajednala pocasie, s tym je najvacsi problem :)
Odpovedať
Profilova fotka
jahodka 789 Re : a neni si Ty len tak náhodou Kačena K.,pretože to sa inak poznáme !? lebo Tú holku čo ja myslím, má tiež svadbu 26augusta v Topolčiankach takže to by bola velká náhoda !? že
Odpovedať
Profilova fotka
catyka RE : o.k tak ja som to zle pochopila, zrazu som ostala v pomykove :-| a kde to máš Ty ?
Odpovedať
trinitylex12: Ahoj, áno som Katka K., ale podla fotky ta nepoznam. Odkial ma poznas? Ved zatial som o svadbe okrem rodiny povedala len dvom, trom kamaratkam.
Odpovedať
Profilova fotka
No Katik tak Ti trochen pomôžem... :-) naši rodičia sa zoznámili na Tvojom krštení, čiže my dve sa poznáme od nepameti napr. sme spolu telefonovali asi tak pred 2 týždňami ohladne zákuskov a rozpravali sme sa o svadobných šatách....a posledná indícia máme chalupu v Ćeladinciach...takže kdo to asi len môžem byť ked nie L.K. :-D Na tej foto som ešte bola mladá a pekná....
Odpovedať
Profilova fotka
trinitylex> svadbu mame v ucilisti, neviem ako sa to presne vola, je to na uluci CSL. armady, oproti Okresnej kniznici, je tam taka vacsia sala,byvaju tam oslavy, svadby a tak. bola to najvyhodnejsia ponuka a tiez sme mali problem ,kde sa vobec tych 60 ludi zmesti aj s tancovanim.ze tam dobre varia a spravia nam aj vyzdobu, len by som potrebovala nejake fotky od ludi, co tam uz svadbu mali,ako to tam vlastne vyzera s tou vyzdobou. ale nikoho takeho nepoznam,hm. A videla som v Nitre krasne svadobne pohare,uplne jednoduche,vysoke, len s dvoma cervenymi srdieckami, take by sa mi pacili, ale jeden kus stal asi 750 Sk, co mi pride strasne prehnane. A boli az brutalne vysoke, neviem kde by som ich po svadbe uskladnila, do police by sa to asi ani nezmestilo, mali tak cca 30 cm. ale fakt pekne,nic precackane
Odpovedať
Ahojky trinytylex, tak to ta nechcem urazit,ale ten fotograf bol kuzelnik. Vobec som ta na tej foto nespoznala. Aj ked som rozmyslala,ze to musis byt ty. Lebo som o svadbe hovorila len zopar ludom.A ked si napisala,ze mas vsetko vybavene, tak satky si uz vybrala? Ja zatial nie. Ale uz mam niektore vyhliadnute.
Odpovedať
Profilova fotka
catyka Re: ja som bola, min.rok na Otexovom učilišti na svadbe, hej bolo to tam fajn viem že mladý to tam mali zajednané rok vopred, jedlo bolo ozaj dobré...tá vyzdobá to je len symbolické povedané oni tým myslia že Ti spravia t.j. dajú dokopy stoly a naaranžujú servítky a to bolo vše ale inak so to tam všetci pochvaluju, ved keby si tam chcela výzdobu zo všem-šudy tak by Ta to stalo majland lebo je to tam dosť velké...o týždeň mám volno tak pomaly vybehnem kukať nieaké tie potrebné prkotinky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jahodka789 Re : No tak to Ti pekne Ďakujem, to si mi teda dala...na tej foto mám krásnych 19, bolo to hned po mature bola som plná plánov a ideálov....no momentálne som 100%realista a vytriezvená jak lália. Śaty ešte nemám, ale predstavu mám, ale myslím že to má čas, na výber je habakúk.......ved v dnešnej dobe je skoro už pomaly na každej piatej dedine nieaký svadob.salón :-N Myslela som tým že už mám skoro všetko vybavené tak som tým myslela Zámoček,kapelu,kameramana+foto skrátka to základné a podstatné...
Odpovedať
Ahojky, trinitylex. Nechcela som ta urazit.Tak predsa ti niekto pomohol najst nejaku hudbu? Aka to je kapela?
Odpovedať
Profilova fotka
Ta skupina sa volá Dukát, spieva tam moja kamarátka mimochodom je učiteľka spevu a min.rok sa v Superstar dostala i do prvej stovky, takže spievať by mala vedieť. Oni chodia i pýtať nevestu+odobierka a odčepčenie. A Ty máš koho??? A ozaj kde si si nakoniec vyhliadla a šaty, a ked tak v akej cenovej relácií !? :-o
Odpovedať
Ahoj trinityex. Ja hudbu budem mat len z PC. Predsalen to budeme mat len do 22-24h a boli by to zbytocne vydaje na tych par hodin. Jedine fakt, ak by DJ robil nejaky znamy.Ale zatial ma nik nenapadol. Saty mam vyhiadnute stvore:najlacnejsie su z To na obchodnom za 3999,- vo Vrbovom 4500,- , potom za 5700,- v Sokolovciach a za 6000,- Piestany. Tie z Pn sa mi pacia asi najviac. Na dedinach najdes ale vacsi vyber doplnkov a za lacnejsie ceny. Zas v mestach byva vacsi vyber siat a drahsie tak saty jak doplnky. Inac v Rajcanoch su za 3500,-, najlacnejsie saty maju na madaroch v Saly- 2500,-.Ale pripocitaj cestu do Sale a mas takych 4000,-.
Odpovedať
Profilova fotka
no, ja som si vybrala saty za 7900 sk, ale velmi pekne. a vydavam sa len raz, tieto mi najviac sedeli, tak co budem vymyslat :) a v cene je aj pozicanie zavoja, lebo keby si ho mam kupovat, vysiel by ma 2000 sk urcite
Odpovedať
Ved to mas pravdu, ze vydavam sa len raz. Ved este cakam, ci sa niekde nenajdu saty mojich snov.Tie z PN su pekne, ale neviem. Este asi pockam. Ked som bola v salonoch na dedinkach mali tam vselijake krasne doplnky a v Pn maju figu borovu. A mam aj taky problem,ze som strasne stihla a preto v salonoch na mna maju len zopar siat.Obsas aj 34.c je velka. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
fuu,tak to mas problem, take male cisla asi fakt len tak nezozenies hocikde :-S to moja 38 , tej bolo dost :) vyskusala som ich asi 12, a tieto nam padli do oka, tak som este behla na obchodny dom, tak som uz neskusala, len som mrkla jednym ockom, a hned som utekala spat zajednat tie moje :)
Odpovedať
A kde si si vybrala nakoniec catyka?Asi to bolo v Regine, mam pravdu? Aj tam som sa bola pozriet. Ukazali mi asi patoro siat, ktore by sa dali skratit a upravit na mna, ale nic moc.
Odpovedať
Profilova fotka
Čaue holčiny ja sa v piatok chystám na "záťah" šiat, čo sa priznám je pre mňa asi hádam najdôležitejšie s celej svadby aby som vyzerala ako doslovne povedané princeznička....takže babo rad !!! Catyka ake si mala skúsenosti hore na obchodnom ja neviem mne sa zda že je to tam také onéééé ništ moc. Ja si predstavujem šaty nie také ako teraz letia ale také s dlhými rukávmi, také čačané celé vypracované, a ozaj ako sa pýtala i Jahodka kde si si ich nakoniec vybrala :-) Ja som bola iba raz v Regine urobiť kukuč, lebo nemám teraz moc času nazviš ale mala som tam s toho Guláš :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ja som skusala iba v Regine a aj som si nakoniec vybrala v Regine. Hore na Jednote som si len nechala poukazovat, a nic ma tam uz nezaujalo, lebo som mala plnu hlavu tych z Reginy, ktore som si nakoniec aj zaplatila :-) A svadobne saty musite len skusat, to uplne inak vyzera na figurine alebo vesiaku. Saty, ktore sa mi na figurine pacili, na mne tak pekne neukazali a naopak.
Odpovedať
1
2
62
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?