Zlý Dj alebo kapela

Vsetci len chvalia aky ten a ten dj alebo kapela je super......a o tych negativnych nikto nepise? sice kto by napisal ze mali nafigu kapelu alebo Dj-a na svadbe. Co by ste sa zato hanbili?? ved vy zato nemozete ze ste si nestastne vybrali... mozno keby si o sebe precitali nejake to negativum tak by ich to nakoplo k zlepseniu mozno....hm??
Odpovedať
Profilova fotka
Dôvodom môže byť aj to, že negatívnou reklamou "porušujeme" pravidlá portálu. Teda, ak napíšeme niečo negatívne, takému PRO užívateľovi sa to nebude páčiť, môže to dať vymazať, pretože on je tu oficiálne registrovaný a platí si za to. Admin to vymaže, nakoľko my sme tu anonymne a celú zodpovednosť za naše slová preberá správca stránky (aj keď neviem ako presne to je z právneho hľadiska). Toť bola odpoveď, keď som sa pýtala, prečo bola zmazaná moja negatívna skúsenosť s jedným PRO. ;-)
Odpovedať
presne tak ako pise gabrielaslivkova....nedavno tu bola diskusia o jednom hotely v blizkosti KE...odkedy sa tam zmenil manazment klamu, podvadzaju atd...tema bola ihned uzamknuta co je velka skoda, pretoze svadba je raz za zivot a nie je dobre ak sa zla reklama filtruje...kazda nevesta ma pravo vediet, ze ten a ten pro je neseeriozny...ved tento web bol zalozeny za tym ucelom,aby sme si poskytli referncie, ci su zle alebo dobre...aby sa nestalo, ze v nas najkrajsi den v zivote nebudeme plakat od dojatia ale od sklamania ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?