Zoznam pesničiek

Profilova fotka
Chcela by som poprosiť či by niektorá nevestička, ktorá má zoznam pesničiek, bola ochotná mi ich poslať.chceli by sme dj-ovi dať vedieť čo určite hrať a čo radšej nie.pri malom synčekovi som toto už naozaj nestíhala. Ďakujem veľmi pekne :)
Odpovedať
ahoj. a co to rovno nenechas na DJ-a? Ved ako niekto ti moze poradit co ano a co nie, ked by som ti ja napísala ze toto a toto nie a zrovna vo vasej rodine bude ta pesnicka oblubena.........vies kolko ludí tolko chutí, ale ked uz platíš toho DJ-a, tak hadam bude vidiet na co mu tancuju a naco nie
Odpovedať
Profilova fotka
@nnia Asi Vás sklamem, ale neexistuje žiadny zaručený Recept zábavy vo forme svadobných Play & Black listov ... Ak si nebudete púšťať na svadbe sami CD ( čo by bola iná, aj ked rovnako riskantná situácia )....... a vybrali ste si DJ človeka , ktorý veciam rozumie , načo Play list ? Black list ? Veď ste si toho človeka vybrali pretože mu veríte že rozumie svojej práci, či ? veď načo inak by ste do neho chceli investovať ? Určite sa nájdu ľudia, ktorí Vám napíšu že u nich sa hralo to a to a bolo super a práve toto sú tutovky , ktoré zaberú.....ale nikto z fóra , kto na Vašej svadbe NEBUDE nemôže vedieť na čo sa Vaši ľudia budú baviť práve na Vašom tanečnom parkete... To môže vidieť a vedieť práve ten Váš DJ...Jedine že by ste si vybrali nejakú lacnú trubku, ktorá nevie kde je sever, ale tomu neverím že by ste takto hazardovali s vlastným svadobným dňom.... Verte, že každá svadobná sála, čo sa týka zábavy ale aj zvuku je " jama levova " do ktorej či DJi či muzikanti idú..... :-D Čo sa týka repertoáru.....V niektorej rodine zahraničné oldies hity hostia zoberú vďačne, niekde vyžadujú viac domácich sk a cz hitov, niekde hráme viac modernejších noviniek.....už sme hrali aj FUNKY svadbu .... Niekde sa ľudia bavia viac na ľudovky, niekde 1-2 kolá za večer stačia. ....Všade je to iné - mnoho ukáže samotný parket a rodina na ňom . Odporúčame Vám investovať do DJ ak už ste sa teda rozhodli pre tento typ produkcie - skúseného, zbehlého a spoľahlivého človeka, s dobrými referenciami, pre ktorého je zábava na parkete bežnou záležitosťou..... Výberom dobrého DJ určite nič nepokazíte a Vašej svadbe neublížite skôr naopak . My so svojimi pármi pred svadbou stále " hodíme reč " o repertoári, čo asi má ich rodina rada. Aspoň pár typov a stále nájdeme nejaký kompromis.Väčšina našich párov to aj tak ani nerieši a necháva výber na nás.... Mnohokrát páry robia chybu, ked pri svadobnom rozpočte - hudbe či djovi neprikladajú váhu. No ale čo vám už natočí hoci aj dobrý kameraman a čo nafotí hoci aj dobrý fotograf na prázdnom parkete ??? Možno výborné koláče, možno krásne vyzdobenú sálu a iné veci na ktorých vá, viac záležalo, ale zábavu.... koláče ani balony šťastia príp. iné aj ked pekné detaily jednoducho neurobia.. Skúste nájsť s Vašim DJom spoločnú reč a možno mu trochu viac skúste veriť . Ak je dobrý zvládne to aj sám. Držíme palce.
Odpovedať
@duoaxis v zasade suhlasim, ... avsak ako mam spoznat dj-a ? na svadby, kde hra kvoli nemu chodit asi nebudem :-) takze ako si ho mam vybrat ? na zaklade referencii ? to tiez nie je objektivne, lebo presne, ako ste pisali, ... to, naco sa zabavi jedna svadba, ... na druhej vyvola akurat tak nudu ...preto, kedze poznam svojich hosti, chystam sa aj ja spisat zoznam cca 20 - 30 pesniciek, ktore si prajem, aby dj zahral ... ostatne samozrejme necham na neho, predsa len, ... je to jeho praca, za ktoru dostane zaplatene ... ale ak sa to bude vyvijat zlym smerom, ziaden dj sa nemoze urazat, ked si z neho potom svadobcania spravia jukebox ...
Odpovedať
Profilova fotka
@mo_tylik Ano, v podstate Vám rozumiem aj Vašim obavám, aj obavám iných neviest, ale ....Ako viete že bude Vaša kytica naozaj taká pekná , ako ste si predstavovali?Ako viete že Váš kameraman a Vaše DVD bude také dobré ako video Vašej kamarátky ? Ako viete že Vaše zákusky budú ostatným chutiť ? A jedlo ? Dokonca aj pre omšu môžete zaplakať - a tomu by jeden asi neveril, že aj toto Vám môže pokaziť deň, tak ako na jednej z našich posledných svadieb , si nevesta poplakala lebo farár spravil pred sobášom výstup že nechce kamery v kostole.... hodil kľúče kameramanovi, sadol do auta a odišiel, vraj nech si kameraman s fotografom sobášia sami.... Verte že, páriku trvalo chvíľu, kým sa dostali do normálu, ale chvalabohu otriasli sa v ten večer z toho....Tolko vecí a stresových situácií Vás môže prekvapiť, že by ste ani neverili , práve na Váš deň.:-D Jasne, je to vaše rozhodnutie ak si nechcete ísť pozrieť hudbu či dj na živo. Samozrejme ak je to o dialke tak je to iné, ale predsa len by ma zaujímal rukopis ktorý vyberám.... prípadne existuje internet, videá, audio a aj tie od známych, nie od cudzích... Najlepšie je zažiť DJ kapelu na vlastnej koži, na plese, na zábave a už viem že nevyberám mačku vo vreci. Svadba je síce iná záležitosť ale bud niekto dobrý je alebo nieje, buď pohotový je alebo nieje. Niekedy je to však aj o rodine, ak je rozvadená je to cítiť..... Ak sa majú radi je to cítiť ešte viac.... ale to už je zasa na inú diskusiu.... ;) Rozhodnutie je aj tak na každom z vás. To je pravda .
Odpovedať
Profilova fotka
Níám playlist vytvorili hostia :-) pár týždňov pred svadbou sme poslali hromadnú správu na FB aby napísal každý z nich tip na 4-5 skladieb, ktoré by ich potešili keby odozneli na našej svadbe. Plus sme doplnili naše srdcovky a tento mix potom DJ púšťal. Je to fajn lebo každý si príde na svoje :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?