Ahojte,je nieco,co vam na svadbe nevyslo?alebo ste na to zabudli?

Kamoska nestihla pobehat a strngnut si pri kazdom stole. Druha zase nema nafotene manzelove obliekanie,alebo fotky z gratulacii,lebo poslala fotografa nafotit salu pred prichodom,kedze vela veci robili samy v ramci vyzdoby. Otazne,co je lepsie.
Odpovedať
záleží od preferencií.... nám vyšlo všetko :-) nemala som prehnané nároky ani požiadavky, ani žiadne zbytočnosti, na ktoré by sa dalo zabudnúť, takže som sa mohla sústrediť na to podstatné.... prvé, čo som po dojedení spravila, vzala som pohár a pristavila sa pri každom stole pokecať.. fotograf bol precízny, nemusela som ho nikde posielať, sám vedel, čo kedy najlepšie nafotiť (výzdobu som si robila úplne sama, resp. realizovali mi ju v deň svadby ráno v hoteli moje družičky, ja som bola doma a chystala sa)... ja by som nemenila nič, všetko vyšlo dokonale, každý sa skvele bavil :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Asi najviac ma mrzi, ze nemame spolocnu fotku so vsetkymi svadobcanmi na mieste obradu (aj ked sme sa o tom s fotografom par dni pred svadbou bavili). Po gratulaciach sme sa pobrali k autu aby sme sa presunuli na miesto hostiny-jedina tzv. spolocna fotka je, ako kracame po chodniku a ludia za nami fukaju bubliny z bublifuku, ale ani tam nie su vsetci. Aj ked bolo spolocne fotenie uvedene v harmonograme na webe, nikoho nenapadlo to urgovat (a ja som na to totalne zabudla) a fotograf odisiel ako prvy (aby mohol nafotit salu a potom nas prichod na miesto hostiny). Tiez ma trochu stve, ze som sa s kazdym nestihla odfotit, zatancovat a viac sa s ludmi neporozpravala - tym myslim na dlhsie nez len doliat vino a spytat sa, ci sa bavia. Celkovo mam pocit, ze som cely vecer niekde pobehovala a vsetko preletelo strasne rychlo - a to sme prisli do saly o 4. Dost casu nam zabralo portretove fotenie, ktore sme kvoli dazdu museli presunut z obeda na vecer pocas hostiny. Ked sme sa z neho vratili, zatancovala som si mozno jedno kolo a uz zacali sutaze, potom svedske, krajanie torty a zrazu bolo cepcenie, po ktorom zacali ludia odchadzat. Pokial ide o vyzdobu, jedlo, darceky pre hosti, vysluzky, tak tam bolo vsetko ok.
Odpovedať
Mna najviac stve ze na svadbe bola.moja svokra ktora celu svadbu pokazila.... Keby sa vydavam.este raz svokru ani nepozvem :-)
Odpovedať
Ja sa tohto asi najviac bojim, ze sa na nieco zabudne. Ale na take velke veci ako obrad, hostina, vyzdoba, fotograf a tak sa jednoznacne nezabudne a ostatne veci su uz take malickosti. keby aj nieco z toho nevyde alebo nie je uplne dokonale, tak su to len detaily a nemozes si tym nechat pokazit svadbu. tiez mam furt take nutkanie, ze vsetko musi byt dokonale ale vsetci sme len ludia takze to netreba brat tak tragicky ak nieco uplne nevyde.
Odpovedať
Nam neodfotili autobus MHD, za 150 eur prenajaty :( zabudla som to povedat fotografke. Tiez som tusim nestihla uplne vsetkym hostom venovat tolko casu, kolko by som chcela, ale no nevadi... to sa nedalo. Takisto nie je dobry napad si do domu pozvat 10 hosti par hodin pred obradom (oni sa tam pozvali sami...), ked prebiehaju pripravy, obliekanie, licenie a treba kvoli nim cely dom vygruntovat a zabezpecit este obed (byvame uz vo svojom a zial moja mama tam jasne ze neprisla brigadovat... tak som umyvala tyzden pred svadbou vsetky okna a ochorela som z toho. Obed nastastie mama s tetou poslali v hrnci). A este jedna dobra rada - ak chcete dat casnikom sprepitne, dajte im ho pocas vecera, povedzme uz okolo 21:00, lebo ti nasi potom o 1:00 uz tukali do mobilu... a ked sme im ho dali na konci, ked uz sa vypla hudba a vsetko sa balilo, tak nas zacali obskakovat ze "nechajte, my vam vsetko spravime, zabalime, nemusite nic robit"
Odpovedať
Profilova fotka
Nam vyslo uplne vsetko. Je pravda, ze hostom som sa ani ja nestihla vsetkym uplne venovat, lebo je to vela na jedneho cloveka ale snazila som sa co najviac. Ale s nasou svadbou som bola maximalne spokojna a nevymenila by som nic z nej
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?