Aké šperky k týmto svadobným šatám?

Kocky prosim poradte som bezradna ake sperky vybrat..nemam sa s kym poradit, lebo sa bereme na tajnasa v zahranici:) budem mat tieto saty co su v prilohe, su pudrovej farby, na fotke nie je moc vidno. neviem ci sa k tomu bude hodit viac sujtas alebo jablonecky krystal -vid fotky v prilohe. dakujem vam moc za rady :-)
Odpovedať
Krasne su jedny aj druhe. A menej je viac,myslim,ze nausnicky a jemny naramok uplne stacia
Odpovedať
Za mna tie sujtasove :)
Odpovedať
:-) Oboje krasne. Za mna tie druhe nausnicky. Velmi ma oslovili
Odpovedať
sujtasky urcite, ... nahrdelnik by som nedavala absolutne ziadny, spolu s tou vsade pritomnou cipkou by toho bolo privela ... koniec koncov sama vidis nevestu na obrazku, ze jej ziadne okazale bizuterie nechybaju ;-)
Odpovedať
Tier nausnicky su uplne krasne velmi sa mi pacia a nedavala by som k nim zbytocne asi ziadny nahrdelnik a teda potom by bol mozno dobry naramok.Ale urcite som za tie nausky su bohovskee :-) Vzdy sa mi paci ked je jeden ten detail vyraznejsi a tak si to aj ty planovala asi ze bud jedno alebo druhe nie vsetko dokopy.Potom daj vediet :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@denisek9 že? úplne krásne hneď na prvý pohľad ma upútali také výrazné ale pritom decentné a elegantné. vedela by som si podobné predstaviť na sebe k nejakým jednoduchším šatám :-) a presne ešte nejaký decentný náramok a bolo by :-)
Odpovedať
@lenka12321 @portobelle @lu121 @mo_tylik @denisek9 @sofusenna dievcata velmi si vazim vase nazory, 100% zhoda, takze nemam nad cim spekulovat. :-) este raz dakujem za pomoc
Odpovedať
@paura Za malicko ja som vzdy rada ked sa to takto poriesi ze ti nevesticky pomozu :-) vybrala si si vazne pekne :-) cize potom sa uz len tesime na svadobne fotocky nech vidime ze ako si vyzerala :-) lebo aj saty vyzeraju ze su perfis :-)
Odpovedať
šujtáš je super :-) veľmi sa mi tá technika páči. Takže za mňa tiež :-) teším sa z toho, že si sa rozhodla aj vďaka nevestám tu. Viem sama že je ťažké sa mnohokrát rozhodnúť medzi dvomi vecami z ktorých by som najradšej chcela obe :-D
Odpovedať
Tak isto som za tie dolné náušničky, sú krásne :) Tiež si dávam iba výrazné náušnice a už žiaden náramok, či retiazka :)
Odpovedať
@denisek9 @vierona baby ste fakt zlate :-) v poslednej dobe sa nejako neviem rozhodnut a ohladom svadby sa nemam s kym poradit,kedze sa vsetci o tom,ze sme sa zobrali dozvedia az po nasej svadbe :-) . uz som si dala tie nausnicky vyrobit, dokonca baba mi vie k tomu spravit aj nieco do vlasov s podobnej krajky ako je na satach rovnakou technikou ako nausnicky,takze som zvedava aky bude vysledok :-)
Odpovedať
@sslniecko1 aj ja si dam len nausnicky vdaka vasim nazorom :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@paura my sme radi že sme ti mohli poradiť a že si sa aj ty rozhodla:-)
Odpovedať
@paura Tak to je super, že nakoniec si sa rozhodla takto, tak potom by nebolo na škodu, keby si aj fotku hodila, velice som zvedavá :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@paura nedá mi to nepochváliť ti výber šiat ako i náušníc, krásne si si vybrala. Budeš krásna nevestička, o takých šatách som aj ja snívala, no napokon mne pristali iné :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@paura ja by som dala ten prvý náhrdelník s náušnicami ;-) strašne krásne sú tie šatky a to bude k ným tip-top
Odpovedať
@vierona vyzeralo to spolu super. nemam zial ziadnu fotku kde by to bolo nejako vidiet, kedze sme mali hrozneho fotografa :-(
Odpovedať
@karolapop dakujem pekne,uz mam po. svadbu sme mali 1.12.vyzeralo to spolu super :-)
Odpovedať
@maryann8 nakoniec som sa rozhodla pre tie druhe nausnicky bez nahrdelnika, vyzeralo to pekne spolu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@paura este nemas fotky zo svadby, ze by si nam pridala realnu fotku ako si to mala? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@paura hlavné je,že ty si spokojná a ukáže to pekne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@paura tak super:-) Potom pridaj aj fotku ak máš že ako si to napokon mala a ako si vyzerala ako nevestička :-)
Odpovedať
@paura vieš ako sa hovorí nikdy nie je nič také zlé ako na prvý pohľad vyzerá. Nevadí :-) určite to bolo krásne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?