Ako by mala vyzerať druhá svadba?

Ahojte, idem vas poprosit o radu, nazor, lebo si neviem dat rady. Som rozvedena uz vyse 4 roky. Rozviedli sme sa po pol roku manzelstva. Teraz mam uz 3. rok priatela, mame spolu dietatko a rozmyslame, ze by sme sa vzali. On zenaty predtym nebol. Len ja mam problem, stale mi vrta v hlave, ze ako by mala taka svadba vyzerat- ake saty: ci biele, alebo len nejaky kostym, ci robit velku oslavu a pozyvat ako na normalnu svadbu, alebo len mojich rodicov, atd.. Neviem, ako by zareagovala rodina, keby sme ich pozvali .. ved mi uz na jednej svadbe boli, dali ako dar peniaze, nebolo by to blbe? Poradte mi prosim, ja mam z toho vsetkeho strasne zmiesane pocity.
Odpovedať
ahoj, aj ja sa chystám na druhú svadbu ale ja si predstavujem jednoduchú, malú. Ja mám už totiž dospelé deti :-). Ani prvý krát som veľkú svadbu nemala a teraz mi postačí posedenie radšej s priateľmi a najbližšou rodinou.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
a nechces sa o tom porozpravat s priatelom ako to vidi on? mozno chce velku svadbu, mozno ani nie a urobte si malu...ono radit ti tu mozme, ale je to len na vas ako to chcete....
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa svadba je iba o vás, spravte si takú, po akej obaja túžite :-) priateľova sestra sa tiež vydávala druhýkrát a mala "normálnu" svadbu, hostinu, hudbu a všetko čo k tomu patrí :-)
Odpovedať
@buskakatuska aj mňa čaká druhá svadba. Môj nastávajúci je "prvoženích" tak bude "normálna" svadba, aj keď ja by som bola radšej za hop šup na matrike, alebo žiadnu :-D A teraz presne zdieľam tieto pocity, neviem či mám pozvať z mojej strany tých, ktorí už raz na svadbe boli.... na jednej strane mi príde divné ich pozývať ešte raz, však už na jednej svadbe boli, ale na druhej strane je to moja rodina.... blbý pocit :-( čo sa týka šiat, tak to je ďalšia vec nad ktorou uvažujem, aj sa mi páčia farebné, ale zase polovička si ma predstavuje v bielej róbe....zvažujem že keby boli biele či by nebolo lepšie dať krátke šaty ako dlhé. takže zatiaľ máme 50 hostí - drvivá väčšina je od polovičky. keby sme pozvali aj moju stranu tak by nás bolo cez 70 a to je riadne veľká svadba, kedže na prvej bolo len 45 ľudí... ale ako hovoria kočky, porozprávaj sa s drahým a dohodnite sa na kompromise. Hlavne aby si sa cítila príjemne a užila si svoj deň :-)
Odpovedať
@hlaura @lulu0123 dobre sme sa okašlali kočky, otázka z januára a kočka je už neaktívna :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@martuska :-D to som si ani nevšimla... ale možno to bude zaujímavé aj pre iné nevestičky :-)
Odpovedať
@hlaura však to, ja sama by som potrebovala v tomto poradiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martuska ja si myslím že aj keby sa niekto vydával 5x - vždy to bude o tých dvoch, čo chcú oni... :-)
Odpovedať
@hlaura úplne s tebou súhlasím :-)
Odpovedať
ahoj dievčatá, tak ja už mám po druhej svadbe, bola jednoduchá a veľmi dobre sme sa cítili. Bola u nás doma na dvore, 25 ľudí, s ktorími sme veľmi radi. Cítila som sa fajn, nemusela som sa "chovať" mohla som byť sama sebou. Mala som jednoduché dlhé šaty. Nebol scenár, všetko bolo ako malo byť. Prikladám fotky :-) no a všetko som si urobila sama, od kytice zo stúh až po výzdobu :-)
Odpovedať
@tkiara gratulujem, takto to ma byt, uzit si den a oslavit zaciatok novej etapy :-)
Odpovedať
Ďakujem, pracujem v hoteli a máme každú sobotu svadbu. Veľakrát sa divím, ako to majú nainscenované, ako sa držia scenára a zabudnú si ten deň vlastne užiť. Som s nimi až do rána, velím tým svadbám tak vidím, ako si poniektorý dokážu tento deň pokaziť...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@martuska pre mojho draheho je to druha svadba, pre mna prva. drahy si vola iba najblizsiu rodinu (radil sa aj s mamkou ze koho pozvat, kedze uz 2hy krat), a najblizsich kamaratov. Tiez by najradsej len my a 2ja svedkovia alebo nic :) ale kedze ma nechce ochudobnit o moje predstavy a radost, robime normalne svadbu o 70 ludoch, z toho je skoro 50 z mojej strany. Dame okruhle stoly, ved ono sa ten rozdiel strati 8-) Dokonca obcas ho tie pripravy tak chytili, ze by si nepovedala ze na to ide druhy krat a ze by sa najradsej vobec nezenil :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?