Aký čas potrebujem na plánovanie svadby?

Baby ahojte, s priateľom plánujeme svadbu ale mňa nejako začína chytať" depka", pretože by sme ju chceli ešte tento rok, A možno aj vonku.. A teda otázka dá sa ešte rýchlo stihnúť svadba, ktorá nebude úplne stresujúca časovo? Myslím, že sú už obsadení fotografi alebo miesta keĎže je len začiatok roka napr od Mája? Dík moc za rady ♥
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som sa prinajmenšom o to pokúsila. V akej lokalite by ste chceli svadbu? Teraz som síce dva dni hľadala fotografa, ktorý by mal čas a sedel by aj cenovo (našla som, jes!) ale podľa mňa keby si viacerým napísala, tak by si určite nejaký našiel čas :) A teda kedy by ste ju chceli?
Odpovedať
@katelina77 kamoska tiez zacala az odteraz planovat svadbu na tento rok a ak nemas nejake specialne naroky resp. vysnivany datum, lokalitu a dodavatelov tak urcite este niekoho najdes...otazka je v akej cene a kvalite ale nie je to nemozne...a ak si vyberies este aj iny den nez sobotu tak to mas bez problemov :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja síce svadbu plánujem 14 mesiacov, ale mám kamošku, čo zorganizovala svadbu za 2 mesiace a bolo so super. Zohnala všetko čo potrebovala. Určite to stojí aspoň za pokus sa popozerať a skúsiť si to naplánovať.
Odpovedať
Profilova fotka
@katelina77 zalezi ci mas vybrate konkretne miesto a napr. konkretneho fotografa, alebo ti na tom tak nezalezi.. my sme 14 mesiacov dopredu chceli rezervovat salu a smola :) takze sme menili datum
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my plánujeme svadbu na 18.8.2018 určite to je aj tým dátumom no 50% dodávateľov má náš termín už zajednany. Ako vraveli dievčatá vyššie závisí to od toho či máš konkrétnu predstavu miesta a dodávateľov vtedy to je ťažšie...ale ak ti je jedno, kto to bude tak na tento rok je ešte dosť kvalitných fotografov či kameramanov voľných :) horšie je to s priestorom...u nás sú vsetky miesta na svadbu 2 toky dopredu zajednane
Odpovedať
Profilova fotka
@katelina77 keď sa chce tak sa dá všetko. Podľa mňa sa dajú ešte zajednať dobrí fotografi, ak nie si teda moc náročná. Svadba sa dá zbúchať aj za tri mesiace, kamarátka to tak mala a bola rada. Aspoň to mala všetko rýchlío a nemusela sa dlho stresovať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme začali plánovať svadbu práve v tomto čase (mali sme to začiatkom septembra). Všetko som riešila sama, 22 dodávateľov, všetko sa krásne stihlo. Dokonca ani obsadenosť nebola taká hrozná:) Najprv si nájdi miesto, kde by ste to chceli mať a podľa toho uvidíš, či je niečo voľné, potom začni naháňať veci ako foto, video, catering. Určite sa to stihnúť dá:) Držím palce. A možno pouvažujte nad svadbou iný deň ako v sobotu, potom je to jednoduchšie s obsadenosťou:)
Odpovedať
Profilova fotka
@katelina77 my sme všetko stihli v priebehu 5 mesiacov :) žiadne stresy, všetko v pohode. Mali sme dokonca aj pevný dátum, ktorý sme nechceli meniť a sálu sme našli, rovnako aj fotografa som chcela jedného konkrétneho a mal voľné. V pohode sa to dá aj v kratšom čase :)
Odpovedať
podla mna mas este cas... :-) aj my budeme mat svadbu tento rok v oktobri a jedine co mame vybavene je DJ... miestnost ideme pozriet teraz cez tyzden tam sa bude konat aj obrad. momentalne hladame kameramana... inak na papieri mame vsetko pripravene, treba to uz len realizovat :-D pokus sa to stihnut tie zakladne veci vybavit do konca januara. znama vybavila svadbu s velkym poctom ludi za mesiac uprostred roka a mala tam vsetko :-)
Odpovedať
@katelina77 taký letný čas je by mohol byť aj v auguste, tak vstrede augusta, ak chceš mať teda svadbu vonku :-) myslím si, že keby začneš už teraz vybavovať veci , tak to stihneš a určite ti aj rodina pomôže. len hlavne nerob stres, to bude zbytočné. neboj stihnete všetko :-)
Odpovedať
Ahojte baby tak ste ma aj kúsok ukludnili :-D Rozmýšlame riadne uvidíme co z toho bude ale nechceme to unahlit len aby bola svadba tak uvidíme ci to stihneme alebo to dáme zac. roka :) @jankadrg chceli by sme ju v Ružomberku alebo v okolí keďze tu je vacsina ľudí a už tu bývam/e :) Len stále premyslame že vonku a teda napadá ma len to jedno miesto aj s hostinou v Lip. hradku :) Dík baby
Odpovedať
tak ja som prípravám a plánovaniu venovala zhruba pol roka a stihli sme všetko v pohode, nereálne to nie je, ešte je len január, do konca roka ostáva 11 mesiacov :-) myslím, že sa to dá
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@katelina77 podla mna najdolezitejsie veci pokojne vybavis do mesiaca- dvoch se vsim vsudy (sice vedlajsi efekt bude, ze ti z toho bude troska sibkat, ale zase too prejde :D). Osobne odporucam porozmyslat o inom datume ako je sobota ci piatok. My mame v utorok, v stredu je statny sviatok a okrem jedneho DJa, ktory je prave na dovolenke, nebolo nic, co sme chceli obsadene. :) Stres po rozhodnuti mat svadbu v iny den absolutne opadol. A to sme zacali riesit svadbu v decembri a viac menej mame vsetko okrem DJa mame hotove. Takze urcite to skus. :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
My sme sálu zajednávali rok a pol dopredu aj to už bol poslednú termín. Ale chceli sme sobotný termín a tie sú prvé vybookované. Všetko ostatné vybavíš do 3 mesiacov úplne v pohode.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?