Aký je váš názor na svadobnú webstránku?

Ahojte buduce neviestky. Zaujimal by ma Vas nazor na svadobne webstranky. Rozmyslala uz niektora z Vas na takym niecim? Kamoska to mala a podla mna to bolo super, najma preto ze tam mala moznost rezervacie svadobneho daru, svadobcania jej tam nechavali odkazy a tak :) Predsvadobne fotky... :-)
Odpovedať
1
2
Mam na mysli nieco taketo: http://www.webdesignerdepot.com/2012/.... Mal to uz niekto?
Odpovedať
buduce neviestky...to vyznieva zaujimavo :-D Niekto by sa mohol aj urazit :-D K teme: svadobna stranka je podla mna skvely napad, prvykrat som sa s tym stretla pred troma rokmi, ked si takto jeden nas kamos pred svadbou webku zriadil, vsetko tam bolo prehladne, dokonca mali podstranku so zoznamom darov, mali tam vyslovne napisane co by chceli a co urcite nie, bolo tam toho este ovela viac, neskor pridali svadobne fotky...skratka dobry napad
Odpovedať
Profilova fotka
Podia mna je to super napad!! Ja by som tiez chcela... Musim sa Na to pozret a mozno nieco vymyslim 😃
Odpovedať
Tie svadobne dary by som tam urcite aj ja chcela, nakolko od rodiny a znamych nechceme peniaze, ale ani doma nechceme obchadzat tri zehlicky :D A tiez si myslim, ze je to super napad. Aj dost prakticke, vsetci zainteresovani vedia, co kde, kedy co, ako a preco. A neviestky...hehe :D ospravedlnujem sa, my s buducim mame taky specialny humor a toto je uz u nas zauzivany pracovny nazov, ani som si neuvedomila :D
Odpovedať
Profilova fotka
@veroncicka2103 pozerala si si ten link, co som dala v prispevku vyssie? Ktore sa ti paci?
Odpovedať
Profilova fotka
@veroncicka2103 http://www.mojasvadba.sk/shops/vyroba...
Odpovedať
@sm0linka ja som nad tým rozmýšľala, ale nechcem za to platiť, existuje kopec userfriendly portálov kde to môžeš pri troške trpezlivosti spraviť aj svojpomocne. Napríklad http://www.wix.com/htmlsites/-click-h... (klikni na personal - a tam nájdeš aj svadobné témy)
Odpovedať
@katikaq Ahoj, wix som pozerala uz davnejsie, ale ako vies, nic nie je zadarmo. Na web si vzdy davaju reklamy a ak ti na tvoj svadobny web nedaju reklamu, tak mas spoplatnenu domenu, co tiez nevychadza najlacnejsie. Skusala som tam uz aj nieco tvorit, ale nevyzeralo to dobre, vobec to nezobrazuje š,č,ť,... styri hodiny s tym zabite a vysledok nulovy. Preto skor hladam niekoho, kto by mi urobil normalny web. :)
Odpovedať
Super napad veru :)
Odpovedať
Aj my uvazujeme..uz mam I texty na to len sa do toho pustit ;)
Odpovedať
@sm0linka my sme vytvorili uzavretu skupinu na Facebooku, kam sme pridali vsetkych co budu pozvani. Postupne ich informujeme o vsetkom, mozme tam spolu diskutovat, pridavat albumy (fotky zo zasnub, ...) atd... velmi prakticke kedze hostia su niekolkych kontinentov :)
Odpovedať
@jankajames Ked ja som chcela, aby to bolo daco take pekne ako ked si vyberas svadobne oznamenie, fb stranka mi pripada tak vsedna. A taktiez chcem to, co som videla u kamosky na jej svadobnom webe, ze kazdy host zarezervuje svadobny dar. Chcem tu stranku vyuzit aj po svadbe, na pridanie vsetkych fotiek zo svadby, videi a tak. :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@evesuk ze twowed.com robia aj dvojjazycne. tam si tusim budeme robit my. ze ti to da moznost ako hostovi ked si kliknes vybrat si jazyk. maju sice len cesky a sloensky nie ale je tam napisane ze ak chces jazyk ktory nie je na zozname, tak ze ho pridaju :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sm0linka neviestky uz aj mne napadlo niekolko krat, kedze neznasam slovo nevesticky :-D
Odpovedať
Tak ja pridem v piatok z roboty /webdizajner/ a na mojasvadba sa zas riesia weby. :-p @smolinka - ak chces web, a pustit sa do tych zahranicnych sluzieb, tak pravdepodobne narazis na problem s diakritikou (š, č a hlavne menej používané ň, ľ), co bude web zobrazovat proste v inom fonte. Plus je tam este blba adresa, ze nieco.sluzba.com/niecoine. Plus este rataj ze tam natlacia reklamu, alebo v zavere ked to bude hotove povedia, ze daj love a tebe uz bude luto to po X hodinach prace nechat tak. Rovnako tieto generatory vedia spravit stale len 1 styl dizajnu, ze sa vsetko odohrava len v strede srtranky a ja som teda narocnejsi. Ja som tie zahr. sluzby pozeral tiez, pac chcem zmenezovat svadobne dary, a dat info pre hosti co pojdu lietadlom, ze ako sa dostat z letiska do kostola, ale nakoniec si ten web spravim sam, ponevac generatory webov mozem osrat, ale zas ja to viem, no. Inak keby si to das spravit agenture, tak 200 je OK cena. Neviem kolko do toho chces hodit, ale hladaj sluzbu, kde na druhej strane je proste clovek, ktoremu ked zavolas, ze chces cosi, tak to proste spravi a netrapis sa s tym. Neviem kedy mas svadbu a ako ti to hori, ja sa tu vyskytnem raz za par dni, lebo len hladam inspiracie, ale ked budes cosi chcet poradit tak napis sem, budem to kontrolaovat.
Odpovedať
@chris131313 Dakujem..pozriem to ;)
Odpovedať
@sm0linka to bol len príklad. Ja sa asi pôjdem nakoniec do WordPress stiahnem nejakú tému a spravím jednoduchú stránku s troma podstrankami veď mam na to pol roka :-) další vydavok v stovkách EUR už určite riešiť nebudem rsdsej sa niečo naučím.
Odpovedať
@katikaq Ja som rozmyslala skor o niecom profi, nakolko web sranku, davam na uroven svadobneho oznamenia a to by som si tiez asi sama nerobila :-D V mojom pripade bude aj plnit funkciu takeho maleho oznamenia, nakolko znami su kade-tade a nechcem, aby si mysleli, ze tak ako vyzera moja web stranka, ktoru by som si robila sama, vyzerala aj cela moja svadba. Ja uz som taka, ked uz nieco mam mat, tak poriadne alebo radsej vobec nie. :-)
Odpovedať
@pepe9 presne tieto chyby som nasla aj ja, nezrozumitelny a nezapamatatelny nazov, ziadna makcene a dlzne, co v oficialnom pisani neznasam ked nie je. Ako som uz pisala, chcem nieco naozaj poriadne. Nesetrila som ani na oznameniach, pretoze je to nieco, na com ludia, ktori sa na svadbe nezucastnia osobne vidia ze som si dala zalezat a web je pre mna na rovnakej urovni. Ale 200eur sa mi uz zda nejak vela. :-|
Odpovedať
@sm0linka no veď ja to neplánujem sfusovat, presne to očakávam od webu aj ja. :-) ale zase chápem že profi webdizajner nemá hodinovú sadzbu 5€ a 200€ za normálny kvalitný web s pekným dizajnom naozaj nie je prehnaná cena. Lenže pre môj rozpočet to prehnaná cena je :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@katikaq Ved som ani nechcela povedat, ze ju sfusujes :) Ale ja by som urcite a zabilo by mi to kopec casu, ktory by som mohla venovat svojej praci. Cize ked si zvazim cas a peniaze, urcite si ju dam radsej urobit :)
Odpovedať
@snehovagula1 Dakujem za ponuku, s mojou polovickou sme Vasu stranku pozreli a je velmi mila. My sme vsak mali inu predstavu o svadobnom webe a zatial z nej nechceme upustat :)
Odpovedať
@sm0linka tak určite daj vedieť ako to dopadlo :-)
Odpovedať
@sm0linka v pohode:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Skúste sa pozrieť aj na toto: http://www.webnode.sk/osobne-stranky/ Webnode zvládne každá nevesta. Samozrejme , že keď je to free bude to mať svoje muchy. Napríklad, komplikovaná doména atd. atd. Ale ak si priplatíte niečo k základnému balíčku a za doménu (bude vás to stáť maximálne 50 - 60 eur) malo by to postačovať na veci o ktorých hovoríte. Je tam veľa šablón, trošku sa v nich treba pohrabať , ale nájdu sa aj celkom pekné. A potom už len ponahadzovať texty,foto a je to hotové fakt za 5 min. Alebo Wordpress ale to je už o niečo zložitejšie aj keď výsledky sa budú viac približovať svadobným stránkam ktoré sú vyššie. AK však chcete niečo výnimočné dajte si to spraviť niekomu kompetentnému lebo pri tom zošediviete :- Držím vám pršteky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vyzdobanamieru za cenu domeny (50-60€) ponukame cely web aj s domenou a hostingom :)
Odpovedať
Baby skuste stranku www.vezmemesa.sk je zadarmo a ja som tu nasu mala hotovu za jedno poobedie, mate tam vsetko uz nasablonovane, aj svadobne dary atd...
Odpovedať
Profilova fotka
My už síce máme po svadbe, ale vyjadrím sa k tomu. Je to veľmi pekný nápad, dá sa s tým pekne vyhrať. Ale má to aj jedno veľké ALE... A to pre koho je tá stránka určená. Je to stránka o snúbencoch a budúcich mladomanželoch, ale je určená pre hostí. Takže význam má, ak sú hostia naklonení k internetu. Moja rodina je stará škola a aj napriek tomu, že majú nejaké tie internetové zručnosti (alebo ako by som to nazvala, proste ovládajú ako net funguje, navštevujú ho, ale nie je to ich denno-denná aktivita), takéto veci (dary, informácie o svadbe) by určite nehľadali na nete. Možno ešte mladí ludia a kamaráti, ale neviem si predstaviť ani jednu moju tetu, uja, babku, ako surfuje kvôli svadbe na nete. Takže podľa môjho názoru netreba v tomto pozerať len na to, čo sa mi páči, ale aj na to, pre koho je to určené. Len taký môj postreh. ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?