Babysitterka na svadbe

Profilova fotka
Kočeny, chcela by som sa spýtať na váš názor ohľadne babysitterky, resp. animátorky pre detičky na svadbe... Budeme mať na svadbe asi 6-8 detí rôzneho veku (najstaršie takmer 4 roky, najmladšie 2,5 mesiaca - od tohto sa jeho maminka prirodzene nepohne ani na krok) a premýšľam, či by sa nehodilo, keby tam boli jedna - dve kočky, ktoré by rodičov trošku "odbremenili"... Sú to deti mojej budúcej švagrinej, mojich sesterníc a naj kamarátok, a myslím si, že by celkom aj prijali, keby im niekto na chvíľku deti zabavil, aby sa mohli baviť ony alebo sa aspoň v pokoji najesť... ale zase na druhej strane neviem, či by "dovolili", aby sa im o deti staral niekto cudzí a či by ich "dali z rúk"... Čo myslíte? Taktiež ak máte predstavu, koľko stoja služby takej babysitter, budem rada za akúkoľvek info. Potrebovali by sme ju max. na 4 hodinky.
Odpovedať
6-8 deti nie je tak vela, oni sa dobre zabavia aj bez babysitterky ;-) ak ti ale kamosky a sesternice povedia, ze to uvitaju, jedna na 8 deti uplne staci. 8-) nam vychadza 18 deti :D a nakoniec som sa rozhodla ze babysitterka nebude, akurat jeden detsky kutik s omalovankami, bublifukmi, balonmi. bola som na kopec svadbach, kde boli deti, tie sa vyhraju navzajom, staci im dalsie dieta, nejaky ten balon a o zabavu maju postarane, neboj nic ;)
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak ako pise @nanervy_2 deti sa zabavia aj same, staci, ze tam budu aj ine deti, s ktorymi sa mozu hrat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jjkoala ahoj my budeme mat tiez 6-8 deti a mna sa maminky same pytali cimozem niekoho zohnat. tak sa idem spytat jednej dievciny co som ju ja strazievala ked bola mala. myslim ze je dobre mat niekoho kto dohliadne ked sa bude jest a tak. samozrejme ak s tym maminky suhlasia
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?