Béžové topánky k svadobným šatám???

Ahojte myslíte, že k týmto šatám sa hodia béžové topánky? :)
Odpovedať
Podla mojho skromneho nazoru sa bezove topanky hodia, je to neutralna farba tym moc nepokazis.Avsak urcite by som si dala pancusky s vykrojenym prstom, nie klasicke pancusky ...alebo uzavrete topanky
Odpovedať
off topic, ale pekne saty, odkial su?
Odpovedať
@dominikakr Ukrajina :)
Odpovedať
Profilova fotka
Krasnucke saty a velmi ti pristanu :) Co sa tyka topanok tak suhlasim, bezovou nikdy nic nepokazis a prakticky tich vacsinu casu aj tak nebude vidno :)Ale suhlasim s barbellkou, pancusky treba kupit s tou vykrojnou spickou, inak to nebude vyzerat dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
Kľudne :) Veď béžová je taká neutrálna farba a musím povedať, že aj konkrétne k týmto šatám mi veľmi pekne pasuje. Ja som už videla kadejaké kombinácie svadobných šiat a topánok a boli oveľa bláznivejšie a vyzeralo to dobre.
Odpovedať
@miriamka2016 bezove topanky by sa hodili, len skor by som dala plne, nie s otvorenou spickou
Odpovedať
určite áno a navyše ich aj bežne potom vynosíš :-) nebudú "na jedno použitie" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Prečo nie? K týmto šatám sa mi v pohode hodia a videla som už aj iné "crazy" kombinácie :-D A fakt je, tak ako písala zuzlienka, že béžové potom aj normálne vynosíš a nebude to len taká jednorázová investícia :)
Odpovedať
Profilova fotka
budu top k tym satam! :) myslim, ze lepsie by sa k nim nehodili ani biele ako tieto bezove :) a to mas taky univerzalny kusok do satnika, este ich potom vela ponosis :)
Odpovedať
Béžová a biela je podľa mňa skvelou kombináciou. Aj keď osobne by som volila asi skôr uzavreté vyzeralo by to lepšie :-)
Odpovedať
Ďakujem dievčatá :) otvorené som si vybrala preto lebo v uzatvorených ma zvykne veľmi natlačiť velký palec a nevydržím v nich dlho :/
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
prečo nie, rovnako budú schované
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?