Bielenie zubov pred svadbou - skúsenosti

Ahojte, riesite niektora aj bielenie zubov pred svadbou? Ja by som chcela, len neviem ako dlho pred svadbou je to idealne a ani akou metodou... Zverit sa odbornikovi alebo skusit nejaky pripravok na domace bielenie? Ake mate skusenosti? Co by ste mi odporucili? Dakujem. :-)
Odpovedať
1
2
no to by aj mna zaujimalo:) ale asi nie velmi skoro, tak max mesiac pred svadbou by som povedala, aby sa nestihli zaspinit zase;)
Odpovedať
@andyfr @methexis ja som si bielila, a bielim si kazdorocne....pouzivam pasiky Crest, je to na domace pouzivanie a fakt to tie zuby hodne vybieli....co maju najsilnejsiu radu, tak sa bieli 21 dni 2 krat od dna po polhodinke (pred svadbou som mala slabsiu radu a vybielilo to teda riadne, vsetci mi hovorili, ake mam biele zuby)....mala som raz aj od zubara take nasadky, co som mala nosit v noci, v ktorych bol bielaci gel....ale to mne nevyhovovalo...tieto pasiky su fakt super...
Odpovedať
Profilova fotka
@saintovci som tak zo zvedavosti pozrela ze kolko to stoji ale su to celkom palky za taku blbost :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tiez odporucam Crest, na ebay su za celkom ok ceny. Urcite Sensitive ak mas citlive zubky. Ja som pouzivala tieto co su na foto, ale to bolo cca 4 roky dozadu, uz maju asi nove balenia a produkty. Vypocitaj si to tak, aby si s tym skoncila cca 3 tyzdne, mesiac pred svadbou, aby sa zubky vratili do povodneho stavu. A nepit_nejest horuce/studene priamo po aplikacii pasikov, zubky su citlivejsie. Sestra bola u zubara na bielenie, ale ju zubky po tom aj boleli, aj nemala o nic bielsie ako ja :)
Odpovedať
@smea ja som iba poradila, ja za tu blbost davam peniaze kazdorocne a som velmi spokojna :) ludia mozu pouzit aj sodu bikarbonu, pekne si donicit zubnu sklovinu, ale bude to lacne :) Pasiky su schvalene zubnou komorou...
Odpovedať
@saintovci takze je to bezpecne? a kde sa to da zohnat? prosim ta?
Odpovedať
Profilova fotka
@saintovci ved jasne chapem.... tak pouzivanie citrona a sody bikarbody nepochopim kedze jedno je zasada a druhe kyselina a teda zieraviny :D nepaci sa mi teda ze tamnie je ziadny "vyrobny postup" tak neviem potom ako by to mohlo reagovat so sklovinou... pokial su zuby citlive tak to teda zrovna setrne nebude.... :-S neviem no... bola som hlavne zvedava aka metoda leti teraz...
Odpovedať
@methexis napisem do spravy, aby tu nebola reklama :-) @smea maju aj na citlive zubky radu :) skus mrk na US strankach vyrobu :) hovorim len zo skusenosti...mna zubky zatial neboleli ani z najsilnejsich, chvalabohu :-)
Odpovedať
@saintovci dakujem:)
Odpovedať
@saintovci .. ahoj :-) kde sa to dá zohnať prosím ťa? ďakujem
Odpovedať
Dakujem za rady. No ja mam uz len necely mesiac do svadby, takze potrebujem nieco take, aby to bolo v pohode aj takto tesnejsie pred..
Odpovedať
@andyfr kludne objednaj tie Cresty zo slovenskej stranky, mas to doma zaciatkom buduceho tyzdna a do svadby mas zuby biele jak krieda :) tiez som bielila tesne pred svadbou :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Kazde bielenie zubov moze poskodit zubnu sklovinu, nakolko kazdy ma zubky v inom stave. Ci je v konkretnom pripade vhodne pouzit bielenie, vie najlepsie posudit zubny lekar. Ak nie su zuby v 100% stave, mozu si ludia viac poskodit ako pomoct. Vacsina bieliacich pripravkov obsahuje peroxid - ten moze (ale aj nemusi) poskodit zub tak isto ako soda bikarbona alebo citron. Sodu mimochodom obsahuju takmer vsetky bieliace zubne pasty (rovnako ako najemno pomlety piesok, ktory ma svojim abrazivnym ucinkom odstranit usadeniny). Treba zvazit vsetky pre a proti. A idealne asi konzultovat so zubarom.
Odpovedať
@andyfr Ja tiez odporucam pasiky Crest, nic lepsie na bielenie zubov nepoznam. :-) Vzhladom na vysledok bielenia, bezpecnost a aj jednoduchost pouzitia doma, je to najlacnejsia cesta k bielym zubom. Bielenie u zubara je drahe, ine superlacne sposoby bielenia su zase neucinne. Crest su 100% istota, ze ti zuby pekne a bezpecne vybielia. Este by som doplnila, dievcata, ak chcete vidiet ci su s pasikmi Crest spokojni aj ini ludia, okrem nas, ktore tu piseme do diskusie, tak si pozrite recenzie overenych zakaznikov, ktori tie pasiky naozaj cez internet kupili a pouzivali: http://obchody.heureka.sk/bieliace-pa... Tam moze dat recenziu LEN TEN, kto v internetovom obchode naozaj produkt zakupil a vie ju tam dat aj nespokojny zakaznik, ale podla recenzii takí nie su, co myslim ze dost jasne potvrdzuje moje slova a aj slova inych pouzivatelok pasikov Crest. :-) Ako pise korinna, bielenim zubov si moze clovek aj uskodit, ale to sa jedna len o ludi, ktori maju extremne zdravotne problemy s chrupom uz PRED bielenim, napriklad trpia zapalom dasien alebo vysokou kazivostou zubov, ci maju velky pocet neopravenych zubnych kazov. Medzi takych ludi verim ze nepatris :-) Alebo potom 70-rocny clovek so slabym chrupom a podobne...ak si mlada, mas normalne zdrave zuby, tak ti bielenie zubov nema ako uskodit. Pasiky neobsahuju az take vysoke koncentracie latok ake pouzivaju zubari, ale bielia postupne viac dni a to je lepsie a ucinnejsie ako to hodinove bielenie u zubara. Ved nakoniec aj zubari sami odporucaju po tom ich drahom hodinovom bieleni si zakupit este nejaky takyto produkt na domace bielenie, kedze to ich ordinacne bielenie nema vzdy uspokojivy vysledok. Postupne bielenie je vzdy lepsie a navyse aj menej bolestive, prakticky vobec nebolí. :-) Iba ak by si mala nejake extra citlive zuby, ale inak je to v pohode.
Odpovedať
Dakujem za odpovede a odporucania. Tak vyskusam tieto bieliace pasiky crest. Uvidime, co mi to urobi :-) . Potom ked tak napisem moju skusenost. Len zevraj pred bielenim sa ma odstranit zubny kamen. Neviem, asi to plati aj v tomto pripade, len ja mavam po tom dost citlivu sklovinu a aj trochu rozbite dasna, tak to by som mala potom este asi pockat, kym sa mi to trochu zregeneruje..
Odpovedať
@saintovci ahoj mohla by si aj mne do spravy napisat kde zohnat pasiky dakujem 😊
Odpovedať
@andyfr ja som si teraz v lekárni kúpila od Eva cosmetics bieliaci púder a je super. Smiešna cena 3€, vyčisti, osvieži a bieli po prvom použití.
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfr Určite odporúčam bieliace pásiky Crest..minulý rok som ich mala prvý raz na dovolenke..mala som sadu Glamorous White, každý deň pásik na pol hodinku počas 14-tich dní. Výsledok bol hneď vidieť. V januári som si ich objednávala znovu, tentokráto som sa podellila aj so snúbencom a taktiež spokojnosť na jeho strane. O mesiac máme svadbu, kúpila som si trošku vyššiu radu a ideme od tohto týždňa nato, nech sme krásny na svadbe :) Objednávame si ich zo sleovenskej stránky www.bieliace-pasiky.com. Sú drahšie,ale výsledok stojí zato. Určite odporúčam!!!
Odpovedať
@16lucia16 aj ja som si ich tu objednala, a presne tie iste ako ty. samozrejme su trosku citlivejsie zuby potom ale to je v pohode. A vysledok vidiet uz po par pouzitiach...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku

Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@andyfr najidealnejsi je asi tyzden :) popripade mozte skusit nieco ine.inspiracia: https://recenzieproduktov.sk/pripravk...
Odpovedať
Dievčatá ja som nedávno objavila na bielenie zubov túto zubnú pastu -https://splatslovakia.sk/produkt/splat-special-extreme-white-zubna-pasta-75ml/ teraz mám tú s čiernym uhlím, ale túto chcem vyskúšať tiež. :-o
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte zienky. skusali ste si niektora bielit zubky produktom, ktory bieli na zaklade kokosoveho oleja? ake mate skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
@sandra533 to používam aj ja na bielenie zubov vyše troch rokov
Odpovedať
cauko @ajula3, momentalne pouzivam jeden produkt, ktory obsahuje iba lisovany kokosovy olej a prichut ma matovu. je taktiez urceny na bielenie zubov ale ma aj ine benefity, ako napriklad ze osetruje zubny kaz, odstranuje zapach z ust, znizuje zapaly, lieci popukane pery, atd. nepouzivam ho moc dlho ale zatial mi celkom vyhovuje :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@siminuka ahoj, napišeš mi prosim aky produkt pouzivas? :-)
Odpovedať
ahoj @kejtrinusha, jasne ze napisem :-) mozem aj tu, hej? aby ma nevyhodili, lebo nepoznam celkom pravidla. ten produkt sa vola brilliant coco. pozries si o nom na internete alebo chces odomna este nejake blizsie info?
Odpovedať
@siminuka dakujem za info :-) popozeram na nete ...keby nieco napisem :)
Odpovedať
nemas vobec zaco @kejtrinusha :-) pozri a kludne napis, ak budes potrebovat nieco viac zistit a mozes mi aj napisat, ci sa ti ten produkt pozdava a ci si ho aj objednas. som zvedava na tvoju reakciu ;-) :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?