Čepčenie - sú tu nevesty ktoré nebudú mať súbor?

Ahojte budúce nevesty, je tu niektorá ktora nebudem mat súbor na čepčenie ale čepčenie chce mať? Čiže bude mať tú takú čelenky-partu, ako budete postupovať. Koho budete mat namiesto súboru?
Odpovedať
Profilova fotka
@radanitta Ahoj 🙂 My sme mali čepčenie a súbor sme nemali. Nie sme na tieto folklorne veci a manžel to doslova neznáša.... ale ja som čepčenie chcela... Ale chcela som to tak, ako sa to robilo kedysi, tak po domácky, žiadni cudzí ľudia... Mala som to ale vopred odkomunikované s DJ či nám spraví aj čepčenie a že teda to zvykne robievať. Čiže Dj mal valašku, nejakú vestu si dal, mal aj klobúk a sesternica mi zohnala šatku. Posadil si nás tam, tam nieco povedal, trikrat sa spytal, potom vyzval mamy - moja mi snala zavoj a dala mi satku, zenichova mama mu nasadila klobuk, pritom sa spievala taká tá nejaká známe pesnicka... potom nas silní chlapi zdvihli so stolickami a pripili sme si 🙂 Ked chces napís mi, mám z toho aj nejaké fotky aj na videu to je vidiet celkom pekne. Neviem či sa to ostatným páčilo, ale nám a mamám sa to rátala, bolo to také osobnejšie 🙂
Odpovedať
Ak nechcete subor, bud sa toho ujme dj alebo potom nejaky kamarat, ktory by vam cepcenie zabezpecil
Odpovedať
Zienky, ako to ked nechcete subor ani cepcenie, prezivaju starsi clenovia rodiny, ktori su taka stara skola ako sa hovori?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?