Čo musím urobiť deň - dva pred svadbou?

Profilova fotka
Mam si v plane piect sama cupcakes na svadbu. Moja rodina a znami mi pecu rozne kolace a mamina dava objednavat tortu, ale ja som si chcela napiect cupcakes sama asi tak v stredu, a vo stvrtok vyzdobit. Mala som v plane si pripravit vyzdby z fondant uz dva mesiace skor, a uskladnit a potom ich uz len pouzit az sa upecu cupcakes. Ale niektore ma tu strasia, ze to v ziadnom pripade nebudem stihat, pretoze budem mat nabyty program. Ja uz saty budem mat, kedze si ich kupujem tu v UK, a beriem si ich so sebou. Nechty som si tiez chcela dat spravit bud este v stredu rano, alebo v piatok rano. Tak mi poradte, je este nieco ine co musim urobit den-dva pred svadbou na co som zabudla? dakujem.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
my sme v piatok nosili torty, zakusky, napoje, vysluzky a ostatne veci do saly a davali posledne pokyny, co chceme aby bolo na stoloch a pod. Takisto sme niesli kvety a vyzdobu do kostola + nacvik obradu.
Odpovedať
Profilova fotka
@tiatia no to je v piatok,to som mala na plane. Cupcakes by som uz mala hotove vo stvrtok,pripravene na odvoz v piatok... Nemyslela som si,ze budem busy v stredu a stvrtok. Alebo ano?
Odpovedať
@silvi3 tak ja som este doriesovala menovky, zasadaci poriadok, dohovaranie sa so vsetkymi dodavatelmi - kapelou, kameramanom, fotografom, knazom, dokonca aj kvetinarkou ze kedy presne pride zenich po kyticu vyzdoba auta pod., a pekarkami ci treba doniest krabice na kolace kolko kedy a pod. spovede presny harmonogram dna aby sa to nekrizilo potom stretko s druzickami , ta sala a kostol vsetko ponosit - pekarka a kvetinarka kolace alkohol vyzdoba a pod. nechty ale to ty uz mas skor, profesionalne vyzehlenie siat a zavoja kedze som tiez mala vlastne, upratovanie po celom dome aby nic nezavadzalo a vsetci ludia sa pomestili, obcerstvenie doma pre hosti, briezky, vyzdoba domu, vchodu, zabradlie, dvere, neviem ci sa u vas robi ale u nas je zvykom den dopredu mat u nevesty posedenie kde ti krstny a blizka rodina prinesu torty... fakt za posledne 2 dni som si nevedela najst ani hodinku ... viem ze tyzden pred svadbou som ani raz neobedovala doma lebo pri vsetkych vybavovackach co som behala po meste som nejak nestihala sa dostavit neviem si ani predstavit este riesit nejake pecenie a zdobenie ... ak chces mat velmi cupcakes asi by som to nechala na pekarku. som si myslela ze vsetko v pohode stiham ale posledne 2 dni sa to tak navrsilo ze na tvojom mieste by som radsej neriskovala. inak to je ked mas nejaku agenturu na aranzovanie a s vybavovackami ti niekto pomaha ze neriesis vsetko sama ako ja potom smelo do toho a nejak tie kolaciky upiect stihnes.
Odpovedať
Profilova fotka
@silvi3 ak by sa dalo,doporucoval by som uz nic neriesit dva dni pred svadbou...just relax ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cusmonik dakujem. ja uz menovky budem mat tiez hotove, kedze ich pripravujem este tu v uk. robim v tlaci, tak si ich pripravim v praci, a budu na sparatku, ktore chcem zapychnut do cupcakes, kapelu mat nebudem, a s fotografom a dj sa stretnem este tyzden pred. krabice tiez uz budu pripravene, aj s nalepenimi menovkami. dom vyzdobovat nemusim, kedze mi odpytovacky mat nebudeme. budeme na hotely uz od piatku, kde sa v sobotu obaja pripravime. salu mi bude vyzdobovat agentura. auto mat tiez nebudeme. kyticu budem mat umelu uz vopred pripravenu. alcohol uz bude pripraveny, takze ten sa tiez odnesie az v piatok spolu aj s kolacmi. takze stale na tom nic nevidim, preco by som nestihala. ak sa najde dobry dovod, preco, tak este porozmyslam, ale zatial si nemyslim, ze by to mal byt problem.
Odpovedať
Profilova fotka
@kapelafantom pecenie a zdobenie cupcakes je pre mna relax :) mna to hrozne bavi, a viem sa pri tom uplne odviazat. je to pre mna ovela jednoduchsie, ako len vysedavat a nudit sa ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@silvi3 ja som mala hekticky najma piatok, kedze priviezli kolace a torty, trebalo ich podelit, a kvety odisli do saly o hodinu skor a tam nebol nikto, pretoze prevadzkarka bola mimo KE, a potom delit co ide na stoly a co nie, takze mierny stres. Vo stvrtok som si sla akurat po saty, ale ty toto nemusis riesit :) Takze ja si myslim, ze v klude si tie cupcakes vyzdobis
Odpovedať
Profilova fotka
@tiatia diky Mati, tiez som si myslela. Chapem, ze niektore baby robia urcite veci dva dni pred svadbou, ale ja to uz vsetko budem mat dopredu pripravene tu a odtialto si to tam vezmem. u mamy budem dva tyzdne pred svadbou. takze podokoncujem vsetko co treba, a stretnem sa s kazdym hned dva tyzdne alebo tyzden pred svadbou, takze tiez som si myslela, ze to uz len piatok bude taky, ze vsetko dokoncit a odniest do hotela. aj tak oni prijimaju vsetky veci az po 15tej.
Odpovedať
@silvi3 myslim, ze to mas premyslene a stihas :) my sme mali svadbu vo stvrtok, este v utorok som vyzdvihovala kamosky z letiska a mala rozlucku, takze svadobnym veciam som sa nevenovala vobec. v stredu sme potom riesili len so zenichom zbytok: obrusy, menovky, menu, dekoracie, odvoz do restauracie. ak mas agenturu, tym sa netrap. a presne v tu stredu som ja este piekla a v pohode stihacka. takze drzim palce, treba sa zrelaxovat sposobom, ktory tebe najviac prospieva :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzzzik dakujem. Az sa mi ulavilo,ked viem,ze niekto iny to zvladol :-) . Ja som taka dost zorganizovana povaha a ja mam radsej vsetko uz dopredu nachystane a potom mam pokoj. Keby som mohla aj napiect skor tak by som spravila,ale kedze bude leto,chcem ich cerstve ;-) . A co sa da pripravit na ozdobu skor,to uz tiez budem mat.
Odpovedať
Silvi, nemusis sa stresovat :) Podla mna vsetko v pohodicke stihnes. Ved ste to pripravovali ako dlho dopredu :) A podla doho, co pises, maximalne nejake drobnosti bude treba riesit - takze v kludiku si uzivaj posledne dni slobodicky :) Tak ako ja.. a predsa sa to vsetko zvladlo, proste ono to potom uz aj tak pojde same od seba :) A cupcakes to mas hotove raz-dva, takze pohodicka :)
Odpovedať
@silvi3 tak potom to je uplne ina vec a cas by si si mala najst tak sa potom pri peceni zabav a snad sa ti vsetko podari podla predstav :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Myslím, že pokiaľ si to dobre naplánuješ tak stíhaš. My sme štvrtok riešili šaty, ovocie, šli sme na spoveď, tiež sme piekli slané veci, dohadovali sme čepčenie.... Ale všetko sme mali pekne naplánované a stíhali s prehľadom, takže pohoda :-) Netreba sa stresovať a užívať si to :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja si chcem sama piect cupcaky... Ved dovolenka tyzden pred :-D Ci?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som piekla cupcaky vo stvrtok vecer, nechty som si davala robit stvrtok poobede. v piatok by som v ziadnom pripade nestihala... cela rodina lietala ako handry na palici s kolacmi, tortami, vysluzkami... este sme aj dokoncovali salu (zasadaci poriadok a pod.) a spat sme isli pred pol 12, takze na piatok by som to asi nenechavala... streda, stvrtok su este ok...
Odpovedať
Profilova fotka
@katulienka33. ja som chcela,ze nechty este v stredu a potom hned piect a vo stvrtok ich len zdobit plnkou a fondantom @aminartg len ich nepec tyzden dopredu,lebo oni dost rychlo schnu :-( @mandica ale to s tym piatkom,to si mi pomohla,rozmyslala som,ze tie nechty prehodim zo stredy na piatok,kedze do hotela mozem veci zaniest az po 15tej. Ale asi si to rano necham na dokoncenie triedenia kolacov dakujem vam baby :-)
Odpovedať
ja som stredu a štvrtok neriešila nič okolo svadby. v piatok ráno nechty potom pre zákusky, rozdeliť ich (to zaberie dosť času aj ked sa to nezdá), potom kuk do kostola na výzodbu ako pokračujú, potom do sály zaniesť alkohol a ostatné, ozdobiť, ísť pre slané a kyticu s pierkami a dom sme dorazili o 20.30. Večera, 2 Becherovky na ukľudnenie z nepodarenej kytice a šups do postele.
Odpovedať
Profilova fotka
@luckos tej kytice ma mrzi. Ale inak dakujem. Presne to som vravela,ze co v stredu a stvrtok by som mala robit. Ved so vsetkymi sa mozem stretnut tyzden pred svadbou. Takze bude casu na vypekanie ;-) uf som rada :-)
Odpovedať
@silvi3 no ešte teraz ma z nej beru troška nervy ked vidím tie krásne jesenné :-D ale tak čo už som sa vydala aj s takou :-D pokiaľ poriešiš skúšku vlasov a make up ponedlok utorok ako ja a všetky ostatné veci máš kupene a zariadene tak ozaj nemáš čo veľmi riešiť. ale každopádne ťa obdivujem, ja si neviem predstaviť žeby som si niečo piekla pár dní pred svadbou. :-D u mňa totiž murphyho zákony funguju 100%-ne a aj ked niečo pečiem 1000x tak ak to má byť pre hostí určite to pokazím. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som na nechty bola v utorok, neviem aké si ideš dávať ale pokiaľ gélové tak kľudne choď aj skôr, určite by som to nenechávala na piatok. Celý piatok sme zabili robením a rozvážaním výslužiek a zavážaním vecí na sálu. Večer som prišla domov, dala som si kúpeľ a oddychovala som.
Odpovedať
@katulienka33 no to je pravda. ja som mala len gel na svojich, cca hodinka aj s lakovaním na nohách.
Odpovedať
ja som bola den-dva pred svadbou este na manikure, na pedikure, viazali sme z kruspanu ozdoby na branu a boli sme nakupit veci na "pohostenie nadoma" ... a samozrejme vyzdvihnut saty, overit ci vsetko je ako ma byt - aha, a zdobili sme s kamoskami salu
Odpovedať
Profilova fotka
@katulienka33 @luckos viem ako dlho to trva. Ja mam akrylove nechty uz asi 4 roky ;-) . Vysluzky sice pripravime,ale tie budu v sale pre vsetkich,aby si vzali pri odchode,takze rano sa vsetko len pripravy,poobede odnesie do hotela a potom ideme vyzdvyhnut ostatnich na letisko a pojdeme vsetci na veceru. Tie skusky som tiez chcela uz tyzden pred svadbou,ale tie nechty,no utorok nie je zly napad. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vieš čo plánujem ja ????? ROZDEĽ A PANUJ :-D :-D :-D minimálne týždeň pred svadbou si spraviť harmonogram čo treba spraviť ...čo je spravené...a čo treba skontrolovať ... spravím si 3 kópie .. a pekne ich odovzdám mame .. priateľovi...a svokre :-D :-D :-D :-D ... každý deň vypijem aspoň pol litra vína - na ukľudnenie... a bude mi všetko jedno :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ivca88 tak to mas dobre vymyslene :-) sa mi paci
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Baby, a čo sa robí ešte v piatok - štvrtok? V piatok nosíte do sály veci - alko, nealko aj zákusky??? Ak je svadba v lete, nevadí, že tam budú zákusky už v piatok, ak tam nie je klimatizacia?? My v piatok ešte máme zbúchať výzdobu - chcem jednoduchú a bude nás veľa, takže to bude rýchlo. Tak sa chcem spýtať, čo ešte chystáte na piatok - aký program a povinnosti. A máte niečo aj na štvrtok? Píšte, píšte :)
Odpovedať
@leanice ja som si vo štvrtok bola pre svadobne šaty,nakolko v našom meste v tom čase bol jarmok a ov piatka by nebolo možne sa normalne do centra dostat.....v piatok som bola pre zakusky a tortu....zakusky sme porozdelovali a ostatne odviezli do saly....inak uz nic take,vsetko bolo vybavene....alko aj nealko sme mali zajednane v podniku a takisto aj vino sme vybavovali cez majitela restauracie....
Odpovedať
@leanice ešte ma napadlo,že v piato som bola ešte v práci zaniest zakusky kolegov a šéfom....
Odpovedať
Profilova fotka
je toho fakt dost vela, a najdolezitejsie je na nic nezabudnut :-)
Odpovedať
fuu to som ani netusila ze to vsetko..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?