Čo ponúknuť hosťom na odobierke ?

Ahojte, budem mať doma aj odobierku, okolo 14:00 a neviem, aké jedlo dať hosťom. Počula som , že sa dáva guláš, ale predsa - bude to jún, 2 hodiny pred sobášom, baby sa budú báť že sa ušpinia a proste celé zle ... Máte nejaké nápady ? Pomôžete mi.. Vďaka :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my to budeme riešiť len niečim ľahkým, nejaké chlebíčky, jednohubky, zopár zákuskov a niečo slané. Nič viac si myslím netreba. Bola by som nerada, keby sa mi pre obradom hostia najedli a potom by nevládali s večerou :-)
Odpovedať
Ja som robila studene plnene rolady k tomu chlieb a ani som netušila ako rychlo sa zjedia.....
Odpovedať
@andrejka215 @nik3sa Baby ďakujem za inšpiráciu ! :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali salaty a kadeco ale nik to nejedol a sestra dala na uplne ine, ona sa zamerala na nieco co prilaka hosti,mala len syrove torty (neviem odkial) a kosiky plne kolacikov stastia od www.najkolaciky.sk a male jednohubky co vyzerali ako lienky. Bolo toho mali, ale vyzeralo to krasne, kazdy bol zvedavy na to a kedze to boli chutovky a nebolo to tazke na zaludok, kazdy si dal a vsetko sa zjedlo :-) drzim palce!
Odpovedať
no modzi odobierkou a hostinou su tak dve hodiny,kym sa dostanu k dalsiemu jedlu,za tu dobu snad vyhladnu (v nasompripade to bude este viac,kedze kostol jeod saly amistaodobierky 40minut vzdialeny,takze urcite nieco sytejsie,abysanestalo,ze cez skvrkanie zaludkovnebude pocut nase ano :-D )
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?