Čo ste po svadbe ľutovali?

Ahojte nevesticky, prave sa snazim zorganizovat svoju vysnivanu svadbu a zaujimalo by ma, ci ste po svadbe nieco lutovali, ci by ste nieco spravili inak, keby ste ju organizovali druhykrat. Napriklad, ci by ste si druhykrat zdobili svadbu sami alebo by ste si radsej zaplatili dekoraterku, ci by ste lepsie pripravili zabavu pre hosti a ako, ci by ste druhykrat zredukovali pocet hosti, resp. cokolvek, co by ste po vlastnej svadbe spravili inak a lepsie.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@eriiika ze sme si nedali s drahym rano posledny tanec :)
Odpovedať
Ja by som vymenila fotografa a kadernicku :-D a urcite dala skusku na licenie :-)
Odpovedať
svedka (moja jediná sestra) to jediné boli tam aj iné veci, ale to je nepodstatné, na tie drobnosti sa časom zabudnú ako zabudli sme dať mašle na kľučky na auto.....
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som tiez vymenila fotografku a aranzerke by som pekne na papier napisala ako si to predstavujeme, lebo sa tvarila, ze chape, ale aj tak to tak presne neurobila. A tiez by som si dala vyrobit uzsiu obrucku (mam 6mm). Ale pred muzom musim cusat, lebo prska, co nad tym rozmyslam, ze je to uz jedno :)
Odpovedať
@eriiika ja by som uz tolko nestresovala a viac si to cele uživala. A nehadzala by som svoju kyticu, ale dala by som si urobit podobnu na hadzanie (alebo by som vobec nic nehadzala...aj tak sa tie baby citili asi trapne) a urobila by som si mix vlastnych pesniciek - mali sme zivu hudbu, ktora pustala aj reprodukovanu, ale velmi sa do mojho vkusu netrafili :-N .
Odpovedať
Profilova fotka
@eriiika Harmonogram dna s presnymi pokynmi by som dala rodicom oboch stran.... aby ten zmatok, co urobili, nebol.. a boli nervozni oni sami, bo si povedat nenechali a aj ja, aj ked som tomu predist chcela... spravila by som aj menu karty (zdali sa mi to peniazky navyse, ale aspon na obyc. papieri by nas to nestalo takmer nic a usetrilo nejake organizacne nedostatky, kt. sice riesil aj nas starejsi priebezne.. no... takto by si to mohli precitat vsetci... (ale aj tu si nedal moj otec povedat, postavil si hlavu... a napokon aj tak sa stalo to, co som predpokladala... a zbytocne to vyustilo az do extremu).. dokoncila by som okrem stuh na nase auta a rodicovske aj stuhy na auta hosti vopred... taktiez aj tie podbradnicky by som upravila, ako som chcela a nenechala to na poslednu chvilu... uzasne by bolo pomohlo, keby kolace pobalili v cukrarni... zariadila by som si, aby som niekoho poverila odovzdavanim vysluziek... /lebo aj tak sme cast niesli na druhy den, kedze sme zabudli) a ta druha cast mi zobrala z casu na zabavu dost...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som vymenila počasie a rannú črevnú chrípku. Určite by som povedala v salone kde mi skracovali šaty, nech mi ich skrátia poriadne a nech mi ich menej zúžia. Lebo skrátené neboli a skoro som sa zabila a zúžené boli až tak, že sa mi zarezali do krvy, dala by som si cele pancusky, lebo samodrzky ma nahryzli do krvy. Fotografa ani kameramana by som nemenila, boli super a kameraman pokažde ked som na minutku odlozila usmev, tak ma napominal nech sa usmievam, že aj tak som jedna z mala neviest, ktora sa cely den smeje a na kazdeho sa prijemne usmieva. A ešte svokre by som tortu otrepala o hlavu hned ako som ju videla, nemusela som potom v nedelu riesiť ako ju slusne vyhodiť, lebo sa zrgcla a tortu nasu by som krajala po prvom tanci ku kave
Odpovedať
@sunyia Preco fotografku? Fotky sa mi zdaju pekne a aj tie "v pohybe" su ostre...
Odpovedať
@12mimi12 Ejha, nedobre namalovali? Lebo ani ja skusku make-up-u zatial neplanujem, ale tiez sa trosku bojim, ako to dopadne:)
Odpovedať
Profilova fotka
@matarka jednoznacne si skusku naplanuj... :) po prve je menej stresu rano, a po druhe moze ta poriadne doriadit...mam uz par skusenosti... ;)
Odpovedať
Profilova fotka
a veru vidis @12mimi12 .. aj tu skusku na licenie.. namalovana som bola dobre... ale... asi by som sa s tym viac vyhrala... trochu kvoli financiam som spekulovala a spatne by som skusku licenia dala..
Odpovedať
Ahoj, my jedine kameramana, skoda, ze nemohol snimat manzel :-( Ale polepili sme to nieako.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@matarka Ked mozem poradim tak urcite si daj skusku..ja som jej povedala predstavu, co by som chcela tak ma namalovala tak ze polovicu tvare tak a druhu polovicu inak a vybrala som si co sa mi viac pacilo..dokonca sme zistili, ze jeden makeup nemozem, lebo mi vysusuje tvar..takze urcite vyskusaj dopredu, co sa ti hodi a pod :)
Odpovedať
@matarka Ja som bola licena pred cesanim a ked som uz bola ucesana tak bol velmi nevyrazny :-| skoda...moja chyba...nedalo sa to odhadnut ked neviete ako s ucesom...
Odpovedať
Jedine co mi na svadbe nevyslo boli kolace, ktore boli z nasej strany a moja kytica. Kytica nebola skareda, ale mala som trosku inu predstavu. A rovnako torta, ktoru piekli tie iste cukrarky co kolace. Toto vsetko malo jedneho spolocneho menovatela - boli to znami. V podstate sme ich nepoznali nejak extra, skor taki stari znami, ale mamina sa dala nahovorit a nahovorila aj mna, a mne bolo luto jej to vykecavat. Nemala som z kvetinarky a cukrarok dobry pocit od zaciatku, ale nechcela som posobit ako nejaka panicka. Takze nakoniec sklamanie z mojej aj mamininej strany s ich pracou. Mam z toho jedno velke poucenie, ktoreho sa budem uz drzat cely zivot - nic cez znamych. Lebo moje skusenosti su take, ze znami to skor odflaknu ako ti neznami a v pripade ze nie som spokojna to ani nemozem moc reklamovat, aby sa neurazili a nerozniesli ma v zuboch, aka som narocna a nenazrana a co by som nechcela. Nehovoriac o cene, mam pocit, ze najviac cloveka vie osklbat kamarat. Potvrdilo sa mi to viackrat uz v zivote a tak sa budem toho drzat. Ale tak boli to malickosti, na ktore si uz nikto nespomenie a aj tak bol kazdy spokojny, takze je to len taky moj pocit, ze by som toto zmenila ak by som sa vydavala este raz.
Odpovedať
@zuzx suhlasim...my sme tiež dali spraviť tortu jednej "znamej" aby sme jej aj pomohli a tak...ale dopadlo to oničom. Ale aspoň chuťovo bola dobra.
Odpovedať
Profilova fotka
@matarka fotky su pekne, ale fotografka nam este stale nedodala vybrany album s 200 vyvolanymi foto. Stale slubuje a nic, nedviha telefon, zatajuje sa... A presne ako pisala zuzx, je to znama.
Odpovedať
@sunyia Ejha, a to je uz marec... praveze od znamej by som cakala este vacsiu snahu ako od cudzieho cloveka - aby sa nemusela hanbit vzdy ked sa stretnete :( Tak drzim palce, aby ste sa ich dozili a aby boli pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
@matarka no ved to, preto sa nam zjavne vyhyba :( no aj ja dufam, ze sa ich dozijeme :)
Odpovedať
viete co by som ja menila na svojjej svadbe??? asi nic, lebo tak to dopadlo ako to malo dopadnut, mojho manzela segrys stresovali ako dive, ja som bola kludna, ved naco stresovat, hlavne sa ideme bavit, ja som ani nestihla stresovat, rano som zaspala, nesla tepla voda, nemala som sa kde okupat tak hybaj do lavora bez srandy, ale viete co nebola som ani prepudrovana, nalicena za 20 minut a sla som a viete co vela nevies stresuje co chapem velmi dobre, ale myslim, ze to nestoji zato, tento den sa ma vychutnat do sytosti, mne bolo uplne jedno, komu sa co paci a co nie bola to moja svadba a basta, nemozem na tej svadbe nic menit hlavne, ze sme boli zdravi, ze sa nik neopil, bavili sme sa a komu sa co nepacilo jeho problem, a hlavne by som nerozmaznavala svoje deti ako niektory rodicia priserne rozmaznavaju a potom s nimi su len problemy, ked vyrastu to jedine by som vytkla
Odpovedať
a nedala by som vobec aranzerke zdobit salu, vsak sme zeny, nie sme grnblave a vzdy si vieme poradit, mne pomahal moj manzel dohodli sme sa a sli sme takze, je to nasa svadba a ziadna precackanost, naco
Odpovedať
absolutne nic, okrem toho, ze si ju nemozeme zopakovat kazdy vikend :) bol to uzasny den, stastie na dusi a okolo skveli ludia, ktorych milujeme :) a ak by sa aj nieco pokazilo, som si ista, ze toto vsetko by to prebilo a bolo by nam aj tak super :)
Odpovedať
@nostress suhlasim s tebou, je to proste den, kedy si nemas dat nic pokazit a vychutnat si ho do sytosti plnymi duskami
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@sunyia aj ja by som chcela 6-7mm, tlaci ta ta tvoja, ze by si chcela uzsiu?
Odpovedať
Ja by som akurát nedala oznámenie (nie pozvánku) o svadbe človeku, ktorý sa tam automaticky sám pozval...
Odpovedať
asi by som zlepšila organizáciu, lebo u nás to bol jeden veľký organizovaný chaos :-D tým, že veľa ľudí chcelo pomáhať veci len skomplikovali a domotali...ale inak asi nič, bolo to super aj tak....aspoň sa je na čom teraz zasmiať :-))
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som sa isla fotit az po svadbe napr. pondelok alebo pred svadbou a nie v ten den, malo casu. A nemame take fotky ake sme chceli.venovala by som sa viac ludom.
Odpovedať
Profilova fotka
@yohanka my mame tiez 6mm, netlaci, ale tiez sa mi zda zbytocne hruba. Vyberali sme koli manzelovi co najhrubsie, lebo na chlapskej labe ukaze tenucky prstienok ako u gaya :-D (moj nazor, neukamenujte ma). Na zenskej ruke je dost vyrazna (pozri album), ale kedze som nazoru, ze obrucky manzelov maju byt rovnake, prezijem aj tu moju :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wewika1 mate krasne obrucky a tiez somza ze obrucky maju byt rovnake ja mam iba navyse srdiecko @yohanka my mame 7mm klasicke zlate len ja mam navyse srdiecko malinke, mne sa nepacia take obrucky prekombinovane, rozne chlap a zena, vykamienkovane (moj nazor) ;-) a paci sa mi vyrazna klasicka obrucka ved o to ide, aby vedeli ze sme manzelia :-) lebo niekedy na zenach vidim obrucky teda asi obrucky a neviem posudit ci je to obrucka alebo nie, ci len prstienok okrasny... (moj nazor neberte mi ho, kazdy ma nejaky)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som zmenila dve veci. O zásnubách a plánovanej svadbe by sme nikomu nepovedali, maximálne 2 týždne pred svadbou. A menej by som v predsvadobnú noc stresovala aby som aspoň pár hodín spala! :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?