Čo treba vybaviť na svadbu ako prvé?

Ahojte ženušky, čo ste na svadbu vybavovali ako prvé? A čo nakoniec rozhodlo o termíne vašej svadby? Ďakujem za všetky odpovede :)
Odpovedať
@felicitab ahoj, my sme koordinovali datum podla disponibility miesta, kde sme chceli mat svadbu s kostolom, kde som tuzila mat obrad. Priorita bola restauracia, bol uz len jeden volny termin v septembri a to sme rezervovali v januari, takze ak by bol kostol obsadeny, hladali by sme iny kostol. Ale asi zalezi, odkial si a ci mas volby a moznosti na rozhodnutie.
Odpovedať
Profilova fotka
Zenicha ;) teraz vazne, najprv hudbu a starejsieho, potom salu...co sa tyka terminu tak sme chceli v lete, a tak nejak sme sa zhodli na tomto :)
Odpovedať
My najprv sálu, isli sme sa len informovať a pani bola taká rýchla, že: no máme volné tuto...tak nás tam napísala, ani sa nepýtala, bolo to také milé....:) ale nakoniec aj tak sme inde zobrali sálu. Určite sme chceli Jún. U mňa rozhodovali prvé význam čísel- podla numerológie a potom 1. voľný kvalitný fotograf, 2. DJ a kameraman..tak sme to zladili, a vyšiel nám piatok..:)
Odpovedať
@bridalicious ženícha už mám zajednaného :-D a ďakujem vám za odpovede
Odpovedať
Profilova fotka
@felicitab tak uz ti nic nechyba ;)
Odpovedať
ako prvé sme si zajednali termín obradu a pohostenia a potom sme ho nahlásili na matrike. a potom všetko ostatné
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?