Čo všetko má mať nevesta v deň D?

Profilova fotka
kocky, co vsetko to ma mat nevesta v den D? kazdy hovori inak tak neviem... stare, nove...? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Stare, modre, pozicane a nove ;-)
Odpovedať
Hm a ja som pocula stare,nove,modre,pozicane,darovane, kupene a ukradnute.
Odpovedať
Ja som pocula co maca, ale vobec neviem preco je to tak. Ma to nejaku pricinu...co ja viem, stastie?
Odpovedať
viem ze to darovane ma byt od velmi blizkej osoby,najlepsie ked ti daruje podvezok najlepsia kamoska.... 8-)
Odpovedať
Ahoj Lusa, nasla som nieco : something old something new something borrowed something blue and a six-pence in the shoe (takze okrem stareho, noveho, pozicaneho a modreho si treba dat este sestpencu, u nas asi najmensi haliernik, do topanky, aby ste v manzelstve netrpeli financnou nudzou) Dufam, ze som pomohla. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale tu mincu bude mat zenich :o))))))))))))))))))))))
Odpovedať
Profilova fotka
Oblečenie nevesty: krásna a sľubná budúcnosť vraj čaká nevestu, ktorá má v deň svadby na sebe oblečené niečo nové, niečo staré, niečo modré a niečo požičané. Mne chyba niecko stare a pozicane. :-(
Odpovedať
Ja som tieto veci zverila milacikovej sestre takze podvezok modry a ostatne veci mi zaobrstaro ona :-) co som rada o rok si to vymenime a zhanat veci jej budem ja :-)
Odpovedať
no ja mam: stare: trojrocny zasnubnyy prsten nove a kupene: saty a topanky darovane a modre: podvazok Pozicane a ukradnute asi nebudem mat nic. Ze by som mala nieco ukradnut?
Odpovedať
Profilova fotka
no takze ja mam stary snubak, nove vsetko, modry podvazok, ale pozicane ani netusim....
Odpovedať
ja si asi poziciam trosku zo sestrinho pudru na tvar :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala nove topanky, zavoj, doplnky, spodne pradlo, uces a make up :-D pozicane saty, modry podväzok a stary asi len ten snubny prsten... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja takisto: pozicane saty, nove topanky, darovany a modry podvazok a stary jedine snubny prsten:)
Odpovedať
btw ja neplanujem podvazok /pochybujem ze na moje tucne stehna by sa vobec nejaky nasiel a istotne by ma to tlacilo :-| je fakt nutne mat podvazok?
Odpovedať
emjee, tak to sa neboj, tesny ti nebude a ani vadit ti nebude :) Inak, ten moj manzel vtipalek, sme sa isli fotit , kopa ludi po nas pozerala a on srandicky, ze : "padol ti podvazok", strielal si samozrejme:)
Odpovedať
lusa pozicane su saty :-) napr
Odpovedať
Profilova fotka
no ja mam nove saty... ja som uplna kmpletka nova.... jedine ten snubny prsten je darovany a stary :-D ale budem mat pozicane vlasenky a ine veci v ucese od kadernicky... super, takze som readdy :-D
Odpovedať
emjee u nas ten podväzok nie je vo zvykoch tak ja ho urcite mat nebudem 8-)
Odpovedať
Ja budem mať podväzok na ktorom je modrá mašlička - dostala som ho od najlepšej kamošky a staré? Asi tiež len snubný prsteň, ktorý mám od 9. októbra a požičané budú predsa šatičky.
Odpovedať
Profilova fotka
Emjee, ten podväzok si kludne mozes dat tesne pred jeho stahovanim. A ak ho nechces, tak ho nechces. Nemusis ho mat preto, ze to mavaju ostatne baby. Kazdy ma ine zvyky, ine pocity.... nikde nieje napisane, ze to mat musis!!! Ak by si sa s nim necitila dobre, kasli na to! Je to tvoj den a tvoje rozhodnutie. Ide len o to si to poriadne uzit!!!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babenky...no nechcem vas strasit s tou starou vecou...ale malo by to byt nieco "totalne" stare, ako nieco po babicke alebo mamine...ja som mala so sebou taky malilinky stary ruzenec po starych rodicoch z otcovej strany (ma asi milion rokov :-D , kt. som si len tak hodila do batozteka. Ale ak sa nic starsie ako snubny prsten nenajde, myslim, ze to bude aj tak v pohode... ;-) pekne pripravy papa
Odpovedať
a dievcata, nezabudnite pri obrade stupit partnerovi na nohu, aby ste nezostali pod papucou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D tak to som nevedela, pomooooooooooooooooc!!! :-D :-D :-D
Odpovedať
Ani ja som to nevedela, ale za to on mi stale stupal na saty!!! Dufam, ze to nic neznamena! :-D :-D :-D A zabudla som si navliect aj ten modry podvazok, ze to prezijem? ;-)
Odpovedať
tak ja mojmu dupnem aj za Vas baby dobre?
Odpovedať
Dobre, pappo, ocenim to, nechcem byt pod papucou!!!!
Odpovedať
nas bude vitat riaditelka hotela s dvoma poharikmi - v jednom bude voda a v druhom vodka a kto si vyberie vodku, ten bude hlava rodiny.. ;-)
Odpovedať
NO teda to je dobre to som este nepocula ze sa tak robi hihihi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A o zvyku s medom ste vedeli: po sobasi, ked vas vitaju v restauracii, na hoteli a pod., natru mladomanzelom usta medom, potom sa "pobozkaju", aby si zivot osladili a medove tyzdne predlzili...hi-hi.
Odpovedať
Profilova fotka
stare nove modre pozicane darovane ok, ale to UKRADNUTE je zaujimave. Ked ma chytia, co potom, svadobne veselie v base 8-) 8-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?