Co vsetko sa musi vopred uhradit vo forem zalohy?

Ahojte, kedze pripravy uz zacinaju byt realnejsie s postupom casu, chcela by som sa vas opytat, co vsetko sa plati dopredu? Viem, ze zaloha sa plati za miestnost /vratane jedla vyzdoby a pod./ Fotografa a DJa budem mat zrejme znamych takze to nic. Napriklad na matrike sa nieco vopred plati? Chceli by sme mat na inej matrike ako sme evidovani na zaklade trvaleho pobytu. S cim este ratat co sa tyka platieb vopred alebo zaloh? Dakujem :)
Odpovedať
saty, zakusky, kvety, vyzdoba, mozno auto ak mate prenajate, miestnost, kameraman, starejsi ak bude., prstienky - za vsetko treba zaplatit zalohu
Odpovedať
troška od veci, ale sme asi jediní čo neplatili za sálu vôbec?! A to sme mali hostinu v 4 hv hoteli... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lajlilinka keď berieš jedlo z daného hotela, zálohu neplatíš....ale keby si si do toho hotela objednala svoj catering, tak určite musíš zaplatiť za sálu... Resp. ak má niekto svadbu v kultúrnom dome, musí si zaplatiť aj sálu aj catering (resp. kuchára)
Odpovedať
@lajlilinka nie, nie ste jedini, my sme tiez neplatili, ale niekde sa plati
Odpovedať
My nebudeme platit tiež. Az po 22:00. Kvety, vyzdobu a jedlo riesime u restiky kde to bude takze to je v jednom. Zakusky si pecieme sami. Aj slane aj sladké. Na tortu mam známu. Starejsi nebude. Auto mame svoje a kameranana nebudeme mat. Co este som zabudla?
Odpovedať
Profilova fotka
@zu_zie No prstienky, oblecenie pre zenicha a nevestu, aj na matrike sa plati, pokial sa neberiete v mieste trvaleho bydliska, ale uz si nepamätam kolko, svadobna kytica...
Odpovedať
Takze ak ma jeden trvaly pobyt v obvode sobasiacej matriky, je to uplne zadarmo?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?