Čo znamená svadobný strom?

Profilova fotka
Ahojte nevesticky,možno to vyznie hlúpo,ale čo znamená ten svadobný strom?skoro každá si ho dáte nakresliť ....
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem, ci je to to, co myslis, ale co som ja na svadbe videla, tak to bol nakresleny holy strom (len kmen a konare) a svadobcania tam roznymi farbami otlacali svoje prsty ako listky. Celkom pekne to bolo a vyznam netusim :)
Odpovedať
my sme to pouzili namiesto knihy hosti... mal velky uspech, aktualne nam vysi zaramovany v obyvacke :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme ho mali. Presne ako pisu baby, je to nieco ako kniha hosti, ale podla mna krajsie a praktickejsie. Kniha ti zapadne prachom, ale strom sme si dali zaramovat a mame ho zaveseny na chodbe, takze je to pekna pamiatka na svadbu. Kazdy z hosti nam tam dal odtlacku svojho prsta ako listok stromu a k tomu sa podpisal. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ak môžem, vyjadrím sa aj ja :) svadobný strom poslúži ako krásna pamiatka na svadobný deň presne ako píšu kočky, podľa mňa má väčší význam ako napr. svadobné poháre alebo podbradníčky... tie mám odložené a fakt len zapadajú prachom :) toto aspoň každý deň poteší, na švagrovej svadbe mal strom úspech, teraz ho majú na stene. A nevesty si ho dávajú nakresliť z jednoduchého dôvodu - okolo svadby je toľko povinností, že niekedy na nakreslenie alebo maľovanie stromu nezostane čas. A mám ešte jeden tip, je to trošku odbočenie od témy ale je to pekné... toto som mala na svadbe ja - strom prianí, je to nejaký živý strom alebo konár, môže byť aj ozdobený, vedľa neho položíte papieriky na špagátikoch a pero a ľudia vám tam budú písať rôzne odkazy a vešať na konáre. Nám to vešali na magnóliu, ktorú sme si po svadbe zasadili pred dom a odkazy nám visia v kuchyni pri balkónových dverách a často si zvyknem len tak pre dobrú náladu prečítať (napr. kým sa mi dovarí ryža :) ). Môže to vyzerať aj takto http://www.sweetandsmitten.com/blog/i...
Odpovedať
Profilova fotka
Priznám sa videla som to prvý krát ... a tiež som nevedela čo to je ... samotná nevesta ma poučila ... a je to naozaj super vecička ... taká pamiatková ... :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
chcela by som sa opytat...ako to funguje, kedy vam tam ti hostia davali otlacky, vedeli co od nich chcete. rozmyslam nad niecim takym, ale neviem ci mam o to poprosit starejsieho ci ako to zorganizovat? a mali ste to niekde v sale?
Odpovedať
U nas to takto bolo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lejjkaa my sme mali svadobny strom v takej oddychovej casti saly , kde sme mali aj fotostenu, takze ked si isli ludia spravit foto, tak sa rovno zastavili a dali odtlacok. Ale staci ho polozit na nejaky stolik a bud starejsi povie hostom aby tam zanechali svoj odtlacok alebo hocikto z mladych. Hostia tam mozu davat odtlacky hned od zaciatku po uvodnych ceremoniach , cize napr ked zacne tanecne kolo pre vsetkych , trebars dotancuju a cestou k stolu sa zastavia pri strome...uz ked tam niekto necha prvych par odtlackov, tak ludia pochopia co maju robit :) alebo ty s manzelom date prve 2 odtlacky :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?