Darcek mladym

Profilova fotka
Ahojte. S priatelom ideme na svadbu nasim kamaratom. Ide o naozaj mlady par (20-23 rokov) A tak premyslame, co by bolo vhodnym darcekom na svadbu, kedze ja peniaze neuznavam. Napadlo mi nieco,napadite, mladistve, blaznive v podobe nejakej sosky, hracky, mozno obraz-karikatura alebo skor nieco prakticke do bytu. Sup sem s napadmi :-) Dakujem VAM !
Odpovedať
@catrina_so Ty sice peniaze neuznavas, ale realne, naco im bude soska, hracka..? Ked prakticke do bytu, tak si presne zisti, co potrebuju, inak si im mohla dat radsej tie peniaze ako nieco, co hodia do skrine a nikdy nevyuziju... Ja som vsetkym, co sa ma pytali, na rovinu povedala, ze urcite ziadne hluposti do bytu typu sosky, sady tanierov a podobne... byt mame uz davno zariadeny, ale aj keby sme nemali, tak tazko by sa niekto trafil do nasho vkusu :) Ked tak potom skus pozriet nejaky welness pobyt alebo take nieco..
Odpovedať
@catrina_so pokial to nie su vasi skveli kamosi, ktorych vkus poznate a viete co potrebuju alebo chcu, urcite im nekupujte sosku a tak. ked sa trafite do vkusu, bude fajn, ale ked nie, tak su to uplne zbytocne vyhodene peniaze, lebo to len zalozia. mozno fotoalbum s ich fotkami by ste im mohli pripravit, budu mat spomienku aj na vas, ak ste samozrejme taki kamosi, ze ste spolu chodievali na vylety alebo tak. inak len nieco do bytu, ale zistit co, my spolu este nebyvame, ale uz si tiez zhaname nejake veci, je blbe mat viac veci potom rovnakych. alebo este jedna alternativa, mne kamosky ako svadobny dar platia a robia vyzdobu, tak mi to navrhli a ja som sa len potesila, aj to je moznost, nieco take.
Odpovedať
namiesto sošky by som im radšej dala poukaz na nákup do nejakého nábytkového obchodu ako je napr. Ikea, Kika, oni si vyberú sami, čo budú chcieť, alebo ak máte viacero kamarátov, tak sa im zložte na wellnes víkend cez zľavový portál
Odpovedať
darčekový poukaz.. alebo sa ich spýtaj čo by chceli
Odpovedať
Profilova fotka
myslím si, že peniaze sú najvhodnejší dar, ja osobne by som bola z kadejakej "sošky, hračky..." sklamaná, pretože si myslím, že práve preto že sú taký mladí budú potrebovať hlavne peniaze na rozbeh do života... :)
Odpovedať
bud peniažky na vybavenie spoločnej domácnosti alebo ako baby spomínali,nejaký weekendovy pobyt sa dat zohnať aj za 60 eur cez net :) to že ty peniaze neuznavaš automaticky neznamená,že oni ich nepotrebuju ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Vidim, ze soska sa "chytila"... avsak bolo to myslene uplne inac.. Su to nasi naozaj dobri kamarati, s ktorymi sme uz bars co zazili...preto by som im rada dala nieco, co im bude pripominat ten den dlho a tiez to, odkoho to dostali. Penieze dostanu od rodiny.. Ale vdaka za vase nazory
Odpovedať
daj peniažky nejakou vtipnou formou :) moj názor :)
Odpovedať
@catrina_so ja som to najlepsej kamoske vyriesila tak, ze som jej zaplatila kriz na prisahu v kostole...je zalozena spolu s manzelom velmi nabozensky, tak si na tom zakladala....kriz ma stal 70 eur....krasny bol, taky si vybrala...a viem, ze ma nieco na pamiatku a nieco co ma pre nu hodnotu a viem, ze ja som im to darovala...kriz maju zaveseny na stene a moze povedat, ze toto dostala od svojho svedka...
Odpovedať
a este som zabudla dodat, ze potom na svadbe som im este darovala krasnu velikansku orchideu do noveho bytiku a sviecku novomanzelom, kt. tiez este maju stale vylozenu nezapalenu na cestnom mieste http://spinshop.sk/obchod/index.php?m...
Odpovedať
Profilova fotka
kamarátka dávala našim spoločným kamarátom na svadbe zarámované 5-eurovky ako obraz :) čiže dostali peniažky, ale vyzeralo to super :) tiež ohlasy ženícha a nevesty boli veľmi pozitívne :)
Odpovedať
Profilova fotka
tu posielam zopár inšpirácií, ktoré by mohli spĺňať tvoje požiadavky ;) http://www.be-creative.sk/balenie-dar...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@catrina_so Ja som vyslovene povedala, ze chcem peniaze a dufam, ze nedostanem neviemco. Lebo je to tak, co dnes mlady par potrebuje najviac? Peniaze. A daju sa podarovat naozaj originalnymi sposobmi. Napr som raz urobila nieco taketo:
Odpovedať
No, ak mám pravdu povedať - ak dostaneme sošku alebo hračku tak poputuje do koša. Radšej sa ich opýtaj, čo by chceli...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?