Dolly suknicka na redovy,nie je velmi kratka???

Profilova fotka
Co myslite baby,nie to moc kratke?je tam sice spodnicka takze nic mi vidiet nebude,ale co vy na to?? inak neviem nahrat foto tak si mrknite linky :) vdaka :) https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.ne... https://scontent-a-iad.xx.fbcdn.net/h... https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.ne...
Odpovedať
no skus sa obliect tak ako sa oblecies na redovy a poriadne sa zatoc a potancuj si v tom. Pri nejakej kamoske alebo mame. Nech ti povedia ci ti nieco vidno :) Nezda sa mi az taka kratka. Teda, pokial ti nebude vidno nohavicky, ta je to ok.
Odpovedať
Profilova fotka
@erika04 ved som to prave skusala,ale nikoho tu tak nemam po ruke,tak som si pustila pesnicku na redovy a som sa natocila na video :-D :-D :-D akoze pomoz si sam :-D :-D :-D a je to v poho.aspon myslim.ale este sa povykrucam pred niekym nech mi povie ,ci naozaj nic nie je vidiet :)
Odpovedať
Profilova fotka
@merunka132 Ciao, neviem, ako sa točia nebrandované "dolly", ale pozooor, lebo tie origoš pri tanci odhalia všetko :) Dôkaz: http://www.mojasvadba.sk/blog/dubieno... :D Takže to bude chcieť liberálnejších svadobných hostí ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dubienok moja je sice bez znacky ,ale toci sa jak besna :) myslim ,ze spodnicka to zachrani a moja ritka ostane neodhalena :)
Odpovedať
Profilova fotka
@merunka132 No tak vidíš, so spodničkou to máš vyhraté. Krásnu svadbu prajem! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@merunka132 si v nej kráááásna :) pristane Ti veľmi :) môžem sa prosím spýtať kde si ju kupila :) dakujem a myslím, že ak sa ty v nej cítiš fajn tak ostatných názor Ti môže byť... :))) budeš jednoznačne krásna :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dubienok Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@januskaamirusko Dakujem velmi pekne :-) mam ju z ebay,myslim ,ze u nas su prehnane ceny :-| a tam som ju kupila za tretinu.Bol to sice risk,ze bez skusania ale zase keby nebula dobra ,tak sa da vratit..a aj ked je neznackova je nadherna ,krajsia nez som cakala.a aj si myslim ,ze 90% z toho ,co kupujeme je made in China ,ci nie? a znacku tam len dolepia ,ci dosiju.A dalsia vec ,citim sa v nej naozaj uzasne, 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna je kratka a na redovy nevhodna..
Odpovedať
Profilova fotka
@merunka132 ked sa v nej citiš užasne nie je o čom :)a aj v nej vyzeráš užasne :) je to predsa tvoj den s tvojim drahým :) ja by som neváhala :)
Odpovedať
Profilova fotka
@merunka132 Ked si myslite, ze to je len o dolepeni nejakej znacky, tak si zmerajte, kolko ma spodny volan suknicky. Original Dolly sukna vo velkosti Teen ma po natiahnuti spodny volan 90 m (t.j. 9000 cm). Uz na pohlad vidno, ze nie je taka husta, ako original Dolly sukna. U nas si zakaznicky kupuju original Dolly sukne na redovy bezne, takze urcite je to vhodna a velmi zaujimava varianta :-) Poziciavame pod nu v pripade zaujmu aj spodnicku. No original Dolly je taka husta, ze je az tazke celu tu hustotu nadvihnut, koniec koncov aj na @dubienok vidno, ze sa toci a predsa nic nevidno :-)
Odpovedať
podla mna ti pristane, a ak si das spodnicku stopronebude nic vidiet, ked som chodila este do folkloru mali sme vychodnierske kroje kde boli obdobne sukne mozno nie tak nahustene a trochu dlhsie ale ked si sa zatocila tiez zachranovala vsetko spodnicka aby nebolo nic vidiet ...a moj chlap tiez povedal ze 80% sa sije v cine, zvysok je thailand, thaiwan a indonezia dokonca aj znacky ako adidas, puma a nike sa tam siju a dokonca aj spodne pradlo huga bossa sa sije v indonesii....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@baykalac Samozrejme ,ze nie vsetko je o znacke ,tiez si kupim kvalitne znackove veci ,ale aj veci bez znacky a za par ,,korun,, .Neviem ,ci len vy alebo kazdy si podla riasenia vsimne ,ze to nie je original dolly,ale ja som so svojou suknickou velmi spokojna . Premerala som si spodny volan a mal nieco vyse 10metrov.Mozno to na mojich fotkach tak nie je vidiet,ale ja mam pocit ze je nariasena dost .Neviem ,ale ak by tam malo byt tych 90 metrov..to sa mi zda trochu vela.Mozno sa mylim,len sa mi tomu tazko veri. Nikdy som nemala original dolly na sebe,takze sa mi tazko porovnava len z fotiek,ale mne sa ta moja sukna nezda o nic horsia nez original.
Odpovedať
Profilova fotka
@baykalac a este k tomu sama @dubienok pise ,ze tie origos pri tanci odhalia vsetko....a na fotke je to aj vidiet,ze ledva jej ostal zakyty zadok.moja sa toci tak isto a zachrani to len spodnicka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@merunka132 Hlavne, ze ste spokojna :-) My sme len chceli poukazat na to, ze rozdiel nie je iba v cene. Pridte k nam a pokojne to spolu mozeme premerat, ze na nasej Dolly ma spodny volan 90 metrov. Pre dobry pocit je spodnicka vhodna, ale vykrucanie musi byt poriadne, aby nieco bolo vidno. Koniec koncov, pod ktorou sirokou suknou by nebolo vsetko vidno, ked sa poriadne zena zatoci.
Odpovedať
Profilova fotka
Mně se líbí...myslím, že až tak krátká není, je to ok...a vyzeráš v ní skvěle. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@baykalac Ked som prvy krat objavila Dolly suknicky ,bola som ocarena a povedala som si , tak toto musim mat! Povodne som si chcela kupit original ,ale som v zahranici a tu som nic take nevidela ,ani nanasla.A ked som zistila ,ze to maju aj na ebay a lacnejsie,tak som nevahala ani sekundu :) Mam vsak zalusk aj na inu farbu a dlhsiu suknicku takze ked budem na Slovensku ,urcite navstivim predajnu s originalmi a dufam ,ze rozdielom budem milo prekvapena :)Kazdopadne dakujem za nazor ,inak by som asi nezistila,aky je rozdiel medzi originalom Dolly a lacnejsou verziou.
Odpovedať
@merunka132 prosim ta nemas link z ebaya kde si ju kupila? snazim sa ju najst a neda sa mi :(
Odpovedať
Profilova fotka
@merunka132 pošleš mi link na ebay?
Odpovedať
@merunka132 kupila si ju z ebay a zial je to na nej vidno ze to nie je dolly. Ja mam uz druhu dolly, a kupovala som ju aj kamaratkam na narodky atd, a teda viem posudit ako ma original vyzerat, vidim to na jej forme - hned ako som si pozrela foto a mi ta sukna nezdala :-( je malo riasena, je to vidno hlavne v tej hornej, lesklej casti. zial, kvalitu neosidis... :-( Ta sukna je ti kratka. jedine riesenie je dat si ju nizsie, az na boky, tak ako na poslednej foto, ale to ti zase skrati nohy :-(
Odpovedať
@baykalac presne tak, ja som to tiez okamzite zbadala ze s tou suknou nie je nieco v poriadku. a az potom som precitala ze je to fake z ebay. @merunka132 ja dolly nosim len na party a vykrucam sa v nej riadne. mam pod nou taku mini suknicku z HM, z upletu. Je to len taky pas. Pripadne HM mali take akoby mini saty - tielkove, tak aj tie s nou nosim. A ked sa aj zatocim, tak vidno mini suknicku, je tesne pod zadok. Je to nieco take ako nosia baby vo folklornych suboroch - asi vies co myslim, ked sa uplne roztocia a sukna sa zdvihne a vidis uzku bielu mini spodnicku. Lebo na dolly je krasne prave to - ked sa toci, zdvihne a odhali cele nohy, len samozrejme, rozkrok musi zostat skryty. len neviem ze ci tato tvoja suknicka, na ktorej bol evidentne setreny material, ci sa bude tak pekne tocit, asi sa ten spodny okraj nevie dostat az na uroven zadku.
Odpovedať
Profilova fotka
@anairda dakujem za nazor,sukna sa toci dobre a dvihne sa az po zadok v tomto smere som spokojna ,ale ked vravite baby ,ze toho materialu je tam ocividne malo a ten rozdel medzi originalom je vidiet hned ,tak to este premyslim :) tak ako kazda z nas nevesticiek chceme ,aby bola svadba dokonala ,aj ja chcem vyzerat dokonalo .a zacinam premyslet ,ze s touto suknickou to dokonale asi nebude :-S preto som tu pridala diskusiu ,aby som vypocula aj ine nazory,nie len pozitivne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@merunka132 chvalim ta ako si prijala vsetky nazory a nezacala hadzat ohen :) inak aj ja zijem v zahranici a ked som si to vygooglila tiez mi ni nenaslo len sem tam detske verzie. a aj ked pozeram na pintereste engagement photos tak ziadne nie su s tou dolly suknou, tak mozno ten craze zacal na slovensku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@chris131313 dakujem :) ale tu nie je tu co chvalit,myslim ,ze diskusie su na to ,aby si kazdy mohol vyjadrit svoj nazor.a pokial sa aj negativny nazor vyjadri slusne a neuraza nemam dovod neprijat ho.ako som sledovala zopar diskusii ,mnohi uz len na polozenu otazku zacali reagovat drzo a snazili sa urazit toho ,kto otvoril diskusiu alebo polozil otazku ,tak na co to je? rada si necham poradit , kedze nazivo som tu original suknu nevidela.aj ja si myslim ,ze zatial je to len na slovensku :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?