Fotografovanie pred obradom

Profilova fotka
Zdravim vas dámy. Bolo mi poradene vybavit cast Fotografovania(exteriery,...) pred obradom. Svadba bude o 16.00, tak by bol cas. Mate na to nazor, ci skusenosti? Budem rada za vsetky podnety. Dakujem
Odpovedať
aj my sa tak ideme 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj. my sme sa fotili pred obradom a uz by som asi nesla. isla by som v iny den. vsetko bolo tak na rychlo a nemam ani take fotky ako som chcela ale kedze sme mali aj kameramana nebola ina moznost.
Odpovedať
My sa fotime v piatok a v sobotu uz len chvilu pred obradom...bude menej stresov
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa fotili v piatok a v sobotu bol obrad. Skusku ucesu a licenia som si dohodla na piatok. Saty som mala vyzdvihnute uz od stvrtku. Nic by som na tom ani po tejto skusenosti nemenila. Fotenie prebiehalo v uplnom klude, navstivili sme viacero krasnych miest. Aj pripravy sme nafotili den pred. Obrad bol v sobotu o 16,00. V tom case je vraj najlepsie svetlo na fotenie. Az do cca 20,00? A ten cas tak rychlo leti vo svadobny den, ze by som si fotenie nevedela predstavit. Ale tak mozno niktora ma s tym dobru skusenost. Pripadne ak mas vlastne saty, daj si fotenie kludne aj o tyzden ked opadne posvadobny zhon ;)
Odpovedať
Profilova fotka
my sa fotime v pondelok po svadbou , pred svadbou sa nechcem fotiti aby ma priatel nevidel v satach este pred svadbou takze sme si to dali na pondelok ... nikam sa nebudeme musiet ponahlat
Odpovedať
Profilova fotka
keby som si mohla vybrat znovu tak by som sa fotila po svadbe.......velmi sme sa chceli fotit v den svadby lebo sme chceli mat zachytene nase prave pocity atd...bla bla bla......a pritom sme sa skoro pohadali este pred obradom lebo nebolo na nic casu....strasne stresy...plasenie....a potom tie znechutene tvare pred oltarom z toho ze sme obaja vystaveny, hladny, smadny a cakame len kedy to uz bude mat cele koniec.......dnes sa z toho uz len smejeme ale poviem ti pravdu ze predstavu som mala teda inu....a to sme mali obrad tiez az o stvrtej poobede....ale nikdy viac.....si to treba poriadne premysliet ;-)
Odpovedať
My sme sa fotili v deň svadby, ja som sa presúvala 40 km a obrad sme mali o 3. Niečo sme nafotili pred obradom a pár fotiek sme urobili aj po obrade pred reštikou, spolu so skupinovymi fotkami. A nemenila by som. :) Nepotrebujem 150 fotiek, kde sme sami dvaja, dôležité sú pre nás spomienky na tie chvíle.
Odpovedať
my sme sa fotili pred svadbou aj pocas hostiny... pred svadbou sme sa fotili v michalovskom kastieli. povodne bolo naplanovane od cca 10.30 do 12.30, ale som skoncila u kadernicky skor a aj drahy bol skor v meste, tak sme fotili nakoniec od 10.00 a o 12.00 som toho uz mala dost. mame krasne fotky z interieru a aj exterieru, nafotilo sa tam aj obliekanie nevesty a samozrejme bol tam aj kameraman, ktory (okrem obliekania) nakameroval vsetko a spravil krasny zostrih na dvd. skoncili sme o polhodiny skor ako som mala naplanovane, takze sme kazdy isli k svojim rodicom (obidvaja 25 km), fotograf a aj kameraman isli s manzelom k nemu domov a potom dosli k nam a cakalo sa na zenicha... pocas hostiny sme sa fotili pred restikou pri jazere, ale to bolo uz len asi polhodinka par zaberov pocas vecere :-D obrad sme mali o 15.30, manzel to mal ku mne 50 km (a aj napriek tomu, ze odchadzali 45 min neskor ako mali) tak sme to vsetko krasne stihali. chce to len dobry time manazment, mat premyslene miesta na fotenie, zmerane priblizne casy na presuny (a to teda myslim fakt, my sme takto ratali, ako dlho pojde autobus 80tkou od manzela ku nam) a samozreje treba ratat s rezervami. ked by si chcela viac info, tak kludne mi napis IP :-)
Odpovedať
@zelmira333
Odpovedať
Profilova fotka
my to neplánujeme prehánať a plus krásnu lokalitu máme vlastne v mieste oslavy, v bojniciach. takže presuny budú kratučké a nejako to zvladneme. dôležité je dodržať plan. to bude moja polovička zvladnuť. ja som dochvilna. :D ale uvidíme. bude to doobeda. predstavy máme konkrétne, fotografa ústretového a šikovného, takže to zvládneme. a potom už po obrade tiež momentky, v podvečernom svetle, to sa da urobiť doslova na prahu nášho hotela - takže asi tak. ale dakujem všetkým za názory. snád to dobre vypáli - teda vyfotí :))
Odpovedať
@zelmira333 tak ak to mate v mieste oslavy, tak potom nemas nad cim rozmyslat... v iny den to mas zbytocne sa ist fotit a v sobotu aj tak nebudes vediet co robit... spat aj tak nebudes moct, a mala by si vyse 5 hodin isto cas :-D by ti toho svihlo :-D inak, ak tvoj drahy nedochvilny, tak u neho rataj s vacsou rezervou (ja som u svojho ratala s 15 min a meskali 45!!! min). vytlacila som mu harmonogram dna (iba jeho cast) asi 5x a mal to mat doma na chladnicke, vo vrecku v obleku, dalsi v aute :-D trochu sa to moze niekomu zdat pritiahnute za vlasy, ale pomohlo to, ked som mala napisane ja na svojom zozname co vsetko a kedy stihnut. jedine co sme zabudli boli pripitky (a na to ma neupozornil nikto ani pred svadou :-D)
Odpovedať
my sme sa foltili az po svadbe a znovu by som sa tak rozhodla...vyhody: pokoj, čas, prezliekanie, dotiahnutie nedostatkov na vyzore, fotenie je narocne, takze keby som to absolvovala v den svadby, do sobasa by som bola spotena, znicena a upachtena.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
wau, to ma nenapadlo s harmonogramom, ale urobim to iste, lebo jeho rodina su zbrklici a streseri a tak verim, že sa dačo zomelie. ale ani oni to nemaju daleko, pat minút autom. takže snaaad to zvládneme. aspon si prinesiem sos balíček do hotela, dohodneme posledné, skontrolujem, pokomandujem a pojdem si domov dať obed a vyložiť nožky na par hodín. a opraviť makeup. :D
Odpovedať
@evkapudlikova a ako si to prosím ťa vyriešila s účesom a makeupom? ja mám svadbu síce až o rok ale tiež by som sa chela fotiť po svadbe....
Odpovedať
Ahoj, aj my sme sa s manzelom fotili pred obradom, teda v piatok, bolo to super, az na pocasie ktore bolo priserne chladne :D Tak ze sme pozovali v krutych 8 stupnoch a to som mala svadbu teraz koncom maja :D Co beriem ako vyhodu, mali sme cas pobehat aj po vonku, nemali sme stres ze musime nechat cakat ludi pred kostolom. Navyse sme sa zabavili. Co sa tyka ucesu a make upu, ja mam kratke vlasy, tak ze som vsetko robila doma, a make up tak isto, nakolko sa malujem denne. Kyticku som mala umelu, tak ze som sa nemusela bat ze mi zvadne :) Saty som mala kupene, tak ze dilemu s pozicovnou som riesit nemusela.
Odpovedať
@lenula2705 česať som sa dala ešte raz a líčila som sa stále sama.
Odpovedať
tiez mam vlastne saty, kytica mi vydrzala az do pondelka. a taka somarinka,ale - kadernik ma ucesal inak na svadbu - viac sponiek, aby uces vydrzal tancovanie a inak na fotenie - viac laku a menej sponiek, aby ich na fotkach nebolo vidno...videla som, ze niektore baby, ktorym saty neziadali honosnejsi uces, mali na portretnom foteni len tak rozpustene prirodzene vlasy a bolo to velmi pekne, :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa fotili pred obradom a bolo to v pohode. Fotky mame pekne a mne nezalezalo na nejakych extra exterieroch, ktore by vyzadovali obrovske presuny alebo nejake specialne vykony, ktore by ohrozili moj vyzor alebo naladu :-) Vyhoda bola, ze sme sa pred obradom uvolnili, naladili na spravnu laskyplnu notu a ze sme zachytili emocie toho konkretneho dna D, nie nejakeho ineho dna, kde by to uz bolo trosku ine a mozno menej autenticke.
Odpovedať
Profilova fotka
Z nasich skusenosti, urcite iny den, pripadne pred obradom ... "po" - ked sa da, radsej nie ... trosku zamrzne atmosfera a zaciatok oslavy sa posunie o niekolko hodin ...
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa vcera tiez fotili pred obradom, svadba bola o 17,00 hod a fotit sme isli o druhej a mali si pohodicku a pekne sme sa vonku pofotili bez stresu na roznych miestach, uz sa tesim na fotky :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?