Hľadám rezbára - vyrezávaný krížik na svadobný obrad

ahojte :) chceli by sme na obrad vyrezavany dreveny krizik, tie v obchodoch nas nezaujali. Na sashe som videla krasny vyrezavany dreveny krizik, ale uz predany a predajca sa mi zatial neozval (neviem, ci je aktivny kedze nema nic v ponuke, a na spravu zatial neodpisal). Pacia sa mi tie so srdieckami, ale na obrad vraj musi byt s telom Jezisa, inak ho knaz nevysvati, tak je vyber obmedzeny. Je tu niekto, kto si daval robit, alebo pozna sikovneho rezbara, ktory vyraba taketo kriziky? Dakujem :)
Odpovedať
Ja som mala so srdieckani a v pohode, podstata kriza sa predsa tym nemeni, ide o to aby bol posväteny a tak posväcoval aj pribytok rodiny..Ja som krizik kupila na trhoch,urcite ho najdes aj na nete,alebo skus po meste nejaky spolok sv.Vojtecha kde predavaju naboz.veci..Pripadne skus na facebooku stranku Podporme remesla, davaju tam veci aj rezbari..
Odpovedať
ja som tiez chcela so srdieckami, ale kolegyna mala svadbu a tam jej knaz povedal, ze kriz bez tela jezisa jej nevysvati, ze taky nemoze mat na obrad .. tak na poslednu chvilu zhanala taky.. takze keby bolo na mne, dam si srdieckovy :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?