Kadernicka/Vizaz Orava 23 Jul 2016

5. feb 2016100

Zdravim,

Ja hladam vizazistku ktora ma skusenosti s konturovanim a vie dobre tienovat oci kedze som sklamana z 2 skusok ktore som uz mala. Hladam sikovnu kadernicku ktora mi dokaze spravit Vintage styl ucesu ako si predstavujem. Prosim navrhnite ak poznate niekoho a je niekto volny.

Dakujem.

• @divoshqa  ahoj ja potrebujem niekoho na august a tiež chcem niekoho kto vie aj kontúrovať,,, každopádne budem hľadať a ak zistím dám ti vedieť a poprosím ak niekoho nájdeš napíš mi 🙂

• Doporučujem svoju kozmetičku - šikovná Silvia Jurigová. Má sídlo na zdravotnom stredisku v Lokci. Dokáže čokoľvek. Má za sebou neskutočné množstvo diplomovaných kurzov a u mňa predviedla vždy nadľudský výkon

• @evicka3692  ahoj, prosim mozes mi dat na nu kontakt alebo webstranku kde sa mozem s nou spojit?

Dakujem.

• Sponzor fóra
  • @divoshqa  poslem ti cislo do spravy

• dakujem velmi pekne 🙂 si mi usetrila stresy si to velmi vazim pa

• @ivuska_dk  ahoj evicka hore mi odoslala cislo na tu pani, ak ju chces kontaktovat aj ty 🙂

• Skus mi ho prosim poslat 😉 a o pani Ustanikovej z Velicnej si uz pocula nieco?

• @ivuska_dk  Ahoj, ja uz tam nepoznam nikoho - ja pochadzam z oravy ale byvam pri Topolcanoch, cize ja sa informujem hlavne od ludi co tam ziju/byvaju - cislo preposlem - ta pani z Velicnej vie konturovat a dobre cesat?

• Ja zijem v NT 🙂 tiez pochadzam z Oravy 🙂 Vies co idem na skusku, tak ti potm napisem 🙂

• @ivuska_dk  Dakujem 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    ponúkame dekorácie,svietniky,návleky na stoličky,mašle, okrúhle stoly a iný tovar na sviatočné príležitosti.
    Drevené dekorácie na svadbu.
    Ak potrebujete pomôcť so svojou svadbou, ste tu správne! Pomôžeme, poradíme, aj nakúpiť môžete - všetko zo sveta svadieb.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov