Kde dať gravírovať poháre v Bratislave? Poraďte

Profilova fotka
baby,kde v BA mi lacno vygraviruju na pohar nase mena a datum? dakujeeeeem :-)
Odpovedať
dobra otazka, tiez ma to zaujima, alebo technika pieskovania na sklo. dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som teraz volala do jednej firmy a ze 250,- SK na jeden pohar, to sa mi zda velmi vela :-(
Odpovedať
Profilova fotka
cena 250 Sk je na Blavu v pohode...ja som tu istu cenu dala za gravirovanie 1 poharu v LV :-) V Ba som ani lacnejsie gravirovanie nenasla... Napokon ma to gravirovanie vyslo viac ako samotny pohar :-D Ale uz mi to bolo jedno ;-)
Odpovedať
sa chcem spytat, ze ci to gravirovanie alebo pieskovanie skla robia jednoducho v sklenarstvach, alebo su na to nejake specialne firmy. Pod cim mam vlastne hladat. Lebo som z toho uz mierne na vetvy... :-o
Odpovedať
Profilova fotka
zuzka ak ťa to povzbudí, ja som prešovčanka (tým chcem povedať, že menšie mesto) a u nás gravírujú za 200,- jeden pohár.. ale bolo mi povedané, že ak si kúpim pohár od nich,tak by to bolo lacnejšie.. ale u nich sa mi žiadne poháre nepáčili, takže sme dali 400,- za pieskované meno a dátum.
Odpovedať
Profilova fotka
aj mna vysiel pohar kazdy 200 a za gravirovanie chcu 250? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
babulky ale kde v BA ??? :-D
Odpovedať
ja viem len o salóne monika na rajskej, ale či to je lacno? to už neviem (okolo 500 ale už aj s pohárom)
Odpovedať
ja co som sa pytala v svadobnych salonoch v BA, tak gravirovanie bolo od 300-600 za 1 pohar+gravirovanie. Co si pamatam, tak to ponukali v salonoch na Vazovovej, na Autobusovej stanici Mlynske nivy, na Rajskej a v Stupave. Ale samotne gravirovanie neviem kde robia. Mozno by Vam salony dali adresu na firmu, s ktorou spolupracuju.
Odpovedať
to denik: a ked si pisala ze kolko ta to stalo a ze mali aj pohare tak super, ale bol to svadobny salon, alebo sklenarstvo, alebo co za firmu to bolo. Lebo kazdy len pise o sume a mieste, ale nepovie, ze kde konkretne sa mam ist spytat, co sa tyka zamerania firmy, teda okrem svadobnych salonov kde mam skusenost ze maju absolutne priserne pohare. Pliiiiz pomozte
Odpovedať
v Ke graviruju v jednej predajni skla a zrkadiel pohar za 160,-....to som ani nevedela ze je az taka dobra cena...ale ked tak citam co to stoji inde...tak som celkom prekvapena.
Odpovedať
ibiza, dakujem krasne, uz aspon viem, ze mam zabehnut do predajne skla a zrkadiel. Inac som nasla na nete taku nejaku predajnu v KE na Masiarskej a tam to tusim ponukali. tak super.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ibiza: o akej predajni hovoris ty? prosim, nehodis mi sem ich adresu, resp. aspon ulicu, ze kam sa vybrat?
Odpovedať
myslim ze hovorime obe o tej iste..na masiarskej uici....do ip ti poslem nazov firmy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Caute kocky jeden tip pre Vás. Pohare graviruju aj pri Hypermarkete Tesco v Petrzalke. Je tam taky dreveny stanok pred vchodom, kde ramuju obrazy a tam robia aj gravirovanie na pohare. Mozete si priniest aj vlastne pohare, alebo zobrat od nich. Ale robia iba napisy alebo nejake malicke obrazky.(holubkov a tak) osobne si myslim, ze je lepsie kupit si pohare niekde inde a tam si dat spravit len datum alebo mena. Pokial Vam to staci tak skuste tam. Cenu neviem ale zajtra sa popytam a dopisem ;-)
Odpovedať
Vdaka za tipy aj ibize a chrobacikovi. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
chrobacik - bola by si zlata, keby si nam zistila cenu, ja som to urobila presne tak, ze mam kupene pohare az tam potrebujem len mena a datum :-) ziadne holubicky a pod...
Odpovedať
hej ja sa tiez, pridavam, cena by ma zaujimala ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, zistila som cenu na to gravirovanie pri Hypertescu. Tiez je to 250 SK za kus. Volala som aj s nasim dodavatelom, ktory nam dovaza taketo svadobne a jubilejne pohare, ci by nevedel poradit nejake lacnejsie gravirovanie, ale povedal, ze v BA pravdepodobne nic lacnejsie nenajdeme. Tvrdil, ze aj v inych mestach to tak stoji.
Odpovedať
dakujeme velmi pekne za info chrobacik ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
chrobacik - si zlata :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to natka - tá firma (volá sa Mautica, približne pri Veľkej pošte, oproti väznici, keď sa trochu vyznáš v Prešove), kde bolo plno pohárov, aj gravírovanie, tak to bol obchod so sklom, teda poháre na rôzne príležitosti (jubileá, svadby, stužkové, pre poľovníkov apod.) tiež nejaké misy, čaše, figúrky (proste výrobky zo skla) :-) a naše poháre som kúpila vo svadobnom salóne (za 990,- pár) takže za gravír sme dali 400,-
Odpovedať
tak baby diky krasne za rady. Vcera sme si kupili krasne ciste pohare jeden za 200,-. Pieskovat si to dame asi v Kosiciach, kde nas to vyjde 160 za pohar, takze celkova suma bude 720,- :-) co je super v porovnani s tym co tu citam. Potesi kazda usetrena korunka, ostane na ine veci :-D
Odpovedať
ahojte kocenky, my sme dostali nadherne pohare do daru od obchodneho domu, kde sme si zaregistrovali nas zoznam svadobnych darov. Uz len zohnat niekeho ,kto pekne graviruje.. To v BA hypertesco , ci tesco, to je na kamennom namesti?
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, ja som nasla jednu pani , ktora graviruje za 40,- Sk jedno slovo,kontakt cez IP.Je z Ba ( niekde Raca, Vajnory), strasne zlata bola v telefone, vraj ma vlastnu dielnu ;-)
Odpovedať
ahojte kočky, neviem, či ste si už poháre dali gravírovať ale ak ešte nie, možno vám pomôžem - mám kontakt na jednu veľmi zlatú a šikovnú pani, ktorá gravíruje - my sme si u nej dali tiež gravírovať a cena ? Nebudete veriť - nápis za 40, - SK ( je jedno či meno, slovo alebo dátum) a obrázok 65, - SK. Ak máte záujem napíšte mi do IP - je z BA.
Odpovedať
POslite mi do IP prosiiiim!!!! x-)
Odpovedať
KOcky, je to ta ista pani,, dakujeeem! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nemas za co, snad to dopadne lepsie, ako .... ved vies :-) nechcem konkretizovat
Odpovedať
HEH! chapem.. 8-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?