Komu sa dávajú svadobné pierka?

Profilova fotka
Ahojte, potrebujem poradit ohladom sv. pierok. Davali ste pierka vsetkym muzom? U nas je zvykom, ze sv. pierka maju len slobodni chalani, ale u priatela je zvykom, ze pierka maju vsteci. A nevieme sa teraz rozhodnut, ze co bude lepsie. Dik :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj..my ideme dávať pierka všetkým mužom, aj slobodným, aj ženatým..a bola som dokonca na svadbe v čadci a tam dávali pierka aj ženám...ale to my robiť nebudeme..:)
Odpovedať
U nas sa davaju vsetkym. Slobodnym kvietkom hore a zenatym naopak :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a u nás sa dáva všetkým aj deťom :-N
Odpovedať
ja budem dávať ženatým klasické a slobodným s kvietkom...svadobní otcovia budú mať veľké, svadobné mamy iba mašličky a svedkovia stredné :-)....prvého družbu ani starejšieho mať nebudeme....ale bola som aj na takých svadbách, kde sa dávali pierka aj ženám...
Odpovedať
Profilova fotka
Dik za rady :-) uvidime co nakoniec vymyslime, priatelova strana bude pierka ocakavat, ale z mojej strany sa budu cudovat ked dam zenatym pierko....ach :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ja pierka vobec nechcem. Bude ho mat len zenich, svadobni ocinovia a svedkovia :-)
Odpovedať
ani my pierka nebudeme vyrabat ani kupovat a ani davat :) naco ? a malokto je nadseny, ze mu spendlikom urobime dierku na saku ci satach :-)
Odpovedať
My sme pierka dávali každému lebo je to podlá mna pekny zvyk. Mali sme aspoň našich hostí označených lebo sme mali v jednej budove 2 svadby aspoň sa hostia nepostracali :-) @verons
Odpovedať
my budeme pierka davat len svadobnym rodicom, svedkom a zenichovi....
Odpovedať
my budeme iba mužom, ale všetkým... :-)
Odpovedať
my pierka taktiez nebudeme davat asi nikomu,,, mame malu svadbu, slobodnych asi 3, co tam budu,, a tak sa mi zda ze pierka sa davaju len na sako, nie na koselu, a kto v juni bude v restauracii na hostine mat sako ? nikto,,, takze pierka nedavame :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dakujem Vam :-) ....my to zrejme spravime podla nasich ,,zvyklosti" a teda pierka budu mat zenich + slobodni chalani :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?