Kupujete svadobne pohare?

Profilova fotka
Zdravim damy, mala by som otazku ci kupujete svadobne pohare? Ja som stale na vazkach, sice sa mi to paci ale zda sa mi To neuveritelne zbytocne, uz nie su casy vytrin v obyvackach takze aj s nejakym vystavemim potom to asi nebude bohvieco tak neviem. Poradte ako to riesite vy ci kupujete alebo kaslete na to :)
Odpovedať
@ajwi ahoj :-) ja som tiez toho nazoru, ale polovicke sa to celkom pacilo, tak som mu navrhla, ze kupime celu sadu nesvadobnych (pacia sa mi kristalove brusene, len tie su drahsie) pre cely hlavny stol.. A tie mozeme neskor pouzivat aj normalne v domacnosti :-) a tak aj bolo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Super napad👍 len mojej polovicke je to jedno, skor povie ci to nie su vyhodene peniaze skusim co povie na nieco podobne :) vdaka
Odpovedať
Mne sa zdalo zbytocne vyhodit peniaze za pohare,ktore by ostali niekde doma zalozene.Kupili sme pohare na vino a uplne jednoducho a obycajne som ich dotvorila ;-)
Odpovedať
@ajwi ahoj, ja som tiez nevedela ci kupit,nakoniec sme kupili a nelutujem,vyuzijem pri vyroci,bude to skvele. Uz teraz sa obaja tesime zpoharikov :-) je to mila spomienka, nemame napr. Knihu hosti mame zas pohare...
Odpovedať
my budeme mat obyc. pohare na vinko ktore uz dotvorim ja...uplne nejako jednoducho, mozno troska cipky, kamienkov atd. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ajwi nie =-) lapac prachu
Odpovedať
za mna zbytocnost, vyhodene peniaze
Odpovedať
Profilova fotka
zbytočnosť veľká podľa mňa, ale ak to niekto chce :) proti gustu žiaden dišputát... mne sa to akože aj páči aj nepáči...ale ja som to vyriešila veľmi rýchlo, lacno a jednoducho :) vzala som dva poháre na víno čo mám doma, ozdobila iniciálami z nalepovacích kamienkov, a možno ešte mašličku so stužky tam priviažem a bude to.. :) potom dám všetko dole... a je ,,vymaľované,, :) popravde ja som veľa takých ,,svadobných vecí,, upustila... hlavne tie najzbytočnejšie.. akože kráásna spomienka, no koľkokrát si to vyberiete zo skrine a bude sa tým kochať??? alebo na poličke z toho každý týždeň prach utierať? ee... :D čo sa dá som si vyrobila úplne jednoducho, lacno a nebude mi ľúto peniažkov, ktoré potom môžem niekde inde využiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si kúpili obyčajné (dokonca pivové) poháre, šikovná švagrinka nám ich pomaľovala slnečnicami a napísala tam naše mená a dátum. máme takú milú pamiatku a nestálo to veľa :)
Odpovedať
@mato_zuzka @sissinka1 @romana564 super nápad dozdobiť obyčajné poháre, dajte sem potom nejaké fotky pre inšpiráciu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si kupili ale gravirovat ich nebudeme takze ich normalne budeme pouzivat kedze mame doma iba jeden par poharov na vino tak sme si kupili dalsi radi si cez vikendy popijame vinko takze nam sa zidu urcite :)
Odpovedať
Profilova fotka
@leanice prídem doms, a odfotím... :D úplne jednoduché to je ja som sa s tým nebabrala... môj aj tak nepije, takže origoš poháre by sme aj tak nevyužili potom :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
My sme pripijali palenkou. Takze ziadne specialne. nelutujem, nechyba.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za vsetky nazory 👍 asi to aj ja vyriesim obycajnymi s nejakou ozdobou :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?