Malá skromná svadba

Ahojte, rozhodli sme sa so snúbencom, že sa konečne zoberieme. Chceme malú svadbu na matrike, len 2 svedkovia a moja rodina, jeho asi nepríde, ako ich poznám. Svadbu budeme mať na matrike v mieste nášho bydliska a potom chceme ísť na obed, posedieť, domov, odovzdať dcérku starej mame a my do hotela na noc a wellnes. Dátum sme vybrali 12.4. Čo všetko a kedy mám začať vybavovať a na čo nesmiem zabudnúť, ďakujem :-)
Odpovedať
ahoj, my sme polroka na matrike vypisovali ziadost, treba pri tom oboch partnerov, ich obcianske preukazy, potom si chodte vybavit restauraciu, menu, termin, hodinu a neviem, ci chces saty z pozicovne alebo si das sit, na to pocitaj tiez nejaky ten tyzden, kym usiju. nezabudnite ist kupit oblek, topanky tebe aj milemu. ohladne obruciek je to indi-vindi, niekedy maju presne tie velkosti, co potrebujete, aj druh rovno v zlatnictve, niekedy na nich cakas. viem, ze sa caka aj dva mesiace. kvety ja som si bola objednat v pondelok a v piatok som mala svadbu /tiez malu, takze len jedna kyticka a pierko/. kadernika, nechtoveho dizajnera a make-up profesionalku si objednaj dopredu minimalne mesiac. a pomaly si zhanaj veci, co potrebujes - silonky, co chces do vlasov, kabelku alebo pombadurku. rozmyslali ste nad tortou alebo kolacikmi? tym padom aj krabicky mozno vam treba. auto pripadne, ktore vas odvezie a pripadne aj ozdobu na neho. niekto aj pri malej svadbe chce pohare svadobne, podbradniky. oznamenia? pred ci po davate? bizuteriu si zaobstaraj. nezabudnite fotografa pripadne kameramana.
Odpovedať
@jabuducanevesta fíha, toho je :-D kameramana ani fotografa nebudeme brať, kyticu ja chcem z tulipánov, čiže to až pred svadbou, koláče nebudú, len obedové menu v salóniku a šaty len také puzdrové klasické, čo budem môcť nosiť aj potom :-) a auto bude, to ma oco zavezie
Odpovedať
my sme mali malu svadbu tak ti pisem, na co vsetko mysliet :) my len so svedkami sme tiez mali veceru :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?